maşallah hem bebegine hem sanaa.s.
didemcim inşallah işe yarada kahve limon bişeycik kalmaz..
prima yenidoğan 3-6 kilo için canım, ama ben de cesaret edip çok almadım 96lı paketten bi tane aldım. Bi gelsin bakalım paşa kaç kilo olacak hızlı mı yavaş mı büyüycek..
maşallah sana ve bebişine, Allah nazarlardan saklasın
o doktoruna da; biz de nazar denen bi şey var, kem gözle bakma nazarın değerse gözünü oyarım dekötükedihüso
ayy mesainin bitmesine 18dk var evde olmama bir saat varkafamçokkarıştı
ayaklarım sızlıyo bi evime gitsem artık
canım bende primanın yeni doğanından aldımm
kız emoşş abooo accık kaldı sana hakkaten yaa ben bile heycan yaptım haa şimdi ayy bende artık çabuk geçsin istiyorum yaaa hamilelik zorlamaya başladı artık beni sırf bu yüzden sezeryan yaparsam hiç şaşırmayın yaniii okdar bekleyemem gibime geliyor normal doğum için
amanniiiinnn kız maşallah minişine özloşşşş çok sevindimm iyi olmasına sanada maşallah buarada canımmm nasıl beceriyosunuz şu işi anlamıyom yaaa hamileyken bile başarıyonuz yaa helal olsun valla minikkuşumm bööle devam et emiii
Özlemcim maşallah oğluna, tabi sana da kilo vermeyi nasıl başardın ??? :uhm:
oh ohhh maşallahhh yakışıklıyaa
çok sevndm cnmm herşeyn ii olmasınaaa
bu arada sanada maşalalh yerimseniben
iyiyim canımcım sen nasılsın? Amin allahım hepimizin ardımcısı olsun
15 günüm kaldı, jimerde olcak kısmetse hihoyyyt
hadi bakalım güzel güzel haberlerle dön inşallah tatlışş
yaaa tam can alıcı soru bu işte ben hep sorim diyodum hep unutuyodum kızlar benin resmen boynumda 3-4tane uzun uzun kahverengi çizgiler oluştu ve çok kötü görünüyo yaa sanki kirlenmiş gibi görünüyo en nefret ettiğim şey yaaa geçermi acaba gecen gün doktora sormayıda unutmuşum zaten inşallah kalmaz yaa nolcak
ayy geçmiş olsun aylincimmm hakkaten tuvalete gidememen bile anormal bir durum zaten başlı başına değilmi odamı tansiyondan kaynaklanıyomuşki benim ayaklarımda aynen dediğin gibi canım hemde 2haftadır falan öyleler artık hissetmiyorum ayaklarımı çok rahatsız oluyorum neyaptıysamda indiremedim bitürlü inşallah biran evvel düzelirsin kuşumm dikkatet kendine aman
kızlar benim son 1haftada nasıl çatlamışsa çatlamış karnım yaa birden biree daha bugün okadar olduğunu farkettim ve şoka girdimmm tabikide taa 4.aydan beri iyi olduğu söylenen bir çatlak kremi kullanıyodum herşey boşmuş demekki çatlicaksa çatlıyomuş işte napalım artık bizde şu limonlu kahveyi uygularız artık
bu arada kızlar ızmır yanıyor resmen 5 dakıka dısarı cıktım hemen tekrar eve dondum yandık valla sıcaklar boyle gıderse
biz geldikkkk....
oglusumun durumunu cok begendi drumuz...
tabi benimde oyleeeee
bu ay kilo almak bi kenara zayiflamisim...kafamçokkarıştı
o yuzden gecen seferle ayni kiloda ciktim
bebisimde 2kilo100gr ve 45 cm olmus..
dr herseyin iyi oldugunu soyledi..
drumuz her zamanki gibi gobegimin sekline takmis durumda..
yanindaki asistanina cok guzel bi gobek diyip durdu..
bebegimin basida assagi donmus..
hersey yolunda yani 2 hafta sonra tekrar gorcez bebisiii:asigim:
biz geldikkkk....
oglusumun durumunu cok begendi drumuz...
tabi benimde oyleeeee
bu ay kilo almak bi kenara zayiflamisim...kafamçokkarıştı
o yuzden gecen seferle ayni kiloda ciktim
bebisimde 2kilo100gr ve 45 cm olmus..
dr herseyin iyi oldugunu soyledi..
drumuz her zamanki gibi gobegimin sekline takmis durumda..
yanindaki asistanina cok guzel bi gobek diyip durdu..
bebegimin basida assagi donmus..
hersey yolunda yani 2 hafta sonra tekrar gorcez bebisiii:asigim:
ayy gerçektenmi emoşum one yaa hakkaten demi çok pis duruyo kendimden artık iyice gıcık almaya başladım ben yaa aynaya bakmak bile istemiyorum çok kilo aldım zaten tombiştim iyice öküz gibi oldum ayaklarda deve yağı gibi oldu zaten sanki arı sokmuş gibi bide doğum lekesiyle çatlaklar çıktı başımıza iyikide kocişş yanımda değil diyorum bazen gerçi o sanki hiç sallamıyomuş gibi davranıyo ama nasıl görüyor acaba artık çok üzülüyorum doğsun artık sağlıkla şu minnoşlaarrrr
semos sekerım sana ozelden attım tel no larını daha ılk defa denıyorum ozelden msj ı kontrol edermısın sonra seker
ya işte bende baya para verdim canım hemde 2kere aldım ama şimdiye kadar hiç yoktu işte bende seviniyodum bu hafta nolduysa olanlar olmuş :1no2:banada doktor krem çatlak kremi vermişti 70-80 milyon civarı birşeydi .arkadaşlar hiç gerek yok alma sürsende çatlıyor dediler.bende almadım.bebe yağı kullanıyorum şimdilik çatlak yok ama daha sonra ne olur bilmem.
maşallah fıstığıma ve tosunuma allah nazarlardan saklsın özlemim yaw afferin sana a.s.
anam ben ağladım kaç kereeeee o çatlaklar yüzünden valla hemen yayılıyo çatır çatır harita gibi oldum uyuzlar napalım katlancaz artık bıdıklar ii olsunlardaaaa takma kafana didoşum hallederizzzzŞeniz[/COLO
aldım servetçim cevabın birazdan geliyoooo özel msesajları 5 dk bi gönderebiliyosun bugün bi kaç kişi daha yollamış onlara dönüyorummm
kıslar bakın bu iletişim işini şöle yapıyoz ben bana tel yollayanlara kendi telimi yolluyorumm herkes doğurunca msj atsın kilo boy doğum şekli bebişin ismi doğum saati eğer isterlerse resimli mms de yollayabilirlerrr böylelikle ilk resimleri koyabilirizzzz ama msj yollayın ki teli duymam bişe olur kaçırırım bi de açamıcak durumda olurum okişşşş hem bölelikle aklımda tutmama da ggerek kalmaz herşey yazılı olur doğru topiğe yazzarım mayıs mı mart annelerimi ne böle yaptılar okişşşş
diğer kızların msn leri yolluyorum ordan isterseniz telleri alırsınız artıkın okişşşşş:1hug::enbuyukkk:
özlemcim senin adına çok sevindim maşallah bebişinde sende çok iyimişsiniz.
didom kendine haksızlık etme fotolarına baktım sana hamişlik çok yakışmış.çoğu hamilelin yaşadığı şeyleri yaşıyosun cnm olsun okadar.
dün eşimle alışverişmerkezinde dolaşıyoduk babet alayım dedim ne mümkün zor denedim ayakkabıyı zaten eski numaramda olmadı sinir olmadım değil bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?