2009 Haziran Anneleri!!

semos sekerım sana ozelden attım tel no larını daha ılk defa denıyorum ozelden msj ı kontrol edermısın sonra seker

bu arada kızlar ızmır yanıyor resmen 5 dakıka dısarı cıktım hemen tekrar eve dondum yandık valla sıcaklar boyle gıderse

maşallah hem bebegine hem sanaa.s.

Özlemcim maşallah oğluna, tabi sana da kilo vermeyi nasıl başardın ??? :uhm:

oh ohhh maşallahhh yakışıklıyaa
çok sevndm cnmm herşeyn ii olmasınaaa
bu arada sanada maşalalh yerimseniben

hepinize tsklr teyzoslaaaaarrrrrrr....
bugun keyiflendim gidip guzel bi yemek yapayim kocisimde keyiflensinsırnaşık şey

banada doktor krem çatlak kremi vermişti 70-80 milyon civarı birşeydi .arkadaşlar hiç gerek yok alma sürsende çatlıyor dediler.bende almadım.bebe yağı kullanıyorum şimdilik çatlak yok ama daha sonra ne olur bilmem.

bu arada kızlar ızmır yanıyor resmen 5 dakıka dısarı cıktım hemen tekrar eve dondum yandık valla sıcaklar boyle gıderse

bndee şimdi kardeşimle görüşüodumdaa
o da öleee diyooo yaaa
ne gzll yaz geldii demekkkk
burdada yağmur yağıyorrrrr a.s

özlemcim çok sevindim canım
ikinizinde iyi olmasına
maşallah diyelim nazar değmesin

böyle güzel haberleri diğer kontrole giden arkadişlerden de bekliyoruz

maşallah fıstığıma ve tosunuma allah nazarlardan saklsın özlemim yaw afferin sana a.s.

anam ben ağladım kaç kereeeee o çatlaklar yüzünden valla hemen yayılıyo çatır çatır harita gibi oldum uyuzlar napalım katlancaz artık bıdıklar ii olsunlardaaaa takma kafana didoşum hallederizzzzŞeniz
semos sekerım sana ozelden attım tel no larını daha ılk defa denıyorum ozelden msj ı kontrol edermısın sonra seker

aldım servetçim cevabın birazdan geliyoooo özel msesajları 5 dk bi gönderebiliyosun bugün bi kaç kişi daha yollamış onlara dönüyorummm

kıslar bakın bu iletişim işini şöle yapıyoz ben bana tel yollayanlara kendi telimi yolluyorumm herkes doğurunca msj atsın kilo boy doğum şekli bebişin ismi doğum saati eğer isterlerse resimli mms de yollayabilirlerrr böylelikle ilk resimleri koyabilirizzzz ama msj yollayın ki teli duymam bişe olur kaçırırım bi de açamıcak durumda olurum okişşşş hem bölelikle aklımda tutmama da ggerek kalmaz herşey yazılı olur doğru topiğe yazzarım mayıs mı mart annelerimi ne böle yaptılar okişşşş

diğer kızların msn leri yolluyorum ordan isterseniz telleri alırsınız artıkın okişşşşş:1hug::enbuyukkk:

Son düzenleme:
aylincim canım inşallah herşey yolunda giderrrrr tanisyon olayı yeni modamı oldu kıslar dikkat edelim allah korusunnnnnnn geçmiş olsun kuşumm inşallah bişecik olmazda oğluş normal zamanı beklerrrr

ben de 1 paket yeni doğan aldım
1 pakette 3-6 kiloluk olan bir üst boyundan aldım
ilk günler günde nerdeyse 10 tane bez gidiyor
sonra yavaş yavaş bez tüketimi yavaşlıyor
1 paket yeni doğan yeter diye düşündüm
tabi bebişiniz çok kilolu gidiyorsa o zaman yapcak bişey yok
direkt 3-6 alarak başlayın

kızzz semoşş bzdee anlattık okadarrrr
eksik mi anlatmışım yoksaaaa
o kadardaa yazdıydımmmmmmmm haaa

ne bilem sende güzel anlatmışsın tabiki kuzum yerimseniben da bende bi yazam dedim eksik kalmasın diye msj olayı önemli geldi gecenin köründe sancılı sancılı arayıp ben doğuruyom diye bağırırsınız bende korkudan doğururum diye yazem dedimmmmmm :1shok::roflol:

ilahi semoş kız öldüdüsün adamı
doğum sancısı içinde tel etmek kimin aklına gelirse şaşarım vallaaa
kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

sevet bi sen kaldın bacı yollamadığım 5 dk sonra sana da geliyo okiş çıkmadıysanb ekle emiii

ya işte bende baya para verdim canım hemde 2kere aldım ama şimdiye kadar hiç yoktu işte bende seviniyodum bu hafta nolduysa olanlar olmuş :1no2:

inşallah semo yaaa ben zaten kompleksliyim kendimle ilgili normaldede öyleyim yani bide üstüne böyle şeyler olursa yandı bizimkiler artık çenemdendelikafadulden

özlemcim senin adına çok sevindim maşallah bebişinde sende çok iyimişsiniz.
didom kendine haksızlık etme fotolarına baktım sana hamişlik çok yakışmış.çoğu hamilelin yaşadığı şeyleri yaşıyosun cnm olsun okadar.
dün eşimle alışverişmerkezinde dolaşıyoduk babet alayım dedim ne mümkün zor denedim ayakkabıyı zaten eski numaramda olmadı sinir olmadım değil bende.

sağol canım teşekkür ederim napim yaa birden bire çok şiştim yaa rahatsız oldum aslında ayaklardan kaynaklanıyor bence geçecek inşallah azkaldı dayanmalıyımmm başka çarede yok zaten şu bebişimizi sağlıkla bir görsekte herşeyi unutsak demiii:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…