- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
nerdesiniz kızlar bizde yürüyüşden geldik eşim ben ve bebişimle yürüyüşe çıktık benim kız bu aralar çok uslu zaten sadece uyuyo zaten son haftalarda bebekler çok uyurmuş benimkide öyle yapıyo galiba kimsede kalmamış sitede yaw ne oldu yoksa dizi mi var dizi izlemeyemi gittiniz kuzular
[/QUOTE
YA ÖYLEMİYMİŞ CANIM YA BENİM KIZDA MAŞŞALLAH UYKU FALAN YOK COK YARAMAZ OLUCAK HERHALDEkaydirigubbakcemile
meraba kızlar.
biz de bugün kontrolümüze gittik. güzel haberler aldık.
prensesim 2400 gr olmuş.muhtemel sezaryen tarihimiz de 19 haziran.
doktorumuz annesi gibi minyon almicak babasına çekicek dedii, çok mutlu olduk.
umarım sizler de iyisinizdir.
gözün aydın canım.
gözün aydın adrenal maşallah kızımızaaaaa allahım nazarlardan saklasınn tarihlerde alınmışş allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinnnnn
evet cnm ben y,ne geldim ama sen yoksunnn kaydirigubbakcemile3sadetcim sen gelmişin ben gitmişim ben geldim sen gitmişin nasıl bulucaz birbirimizi eşim gelir birazdan ben giderim sen gelirsin :roflol::roflol:
maş. kızınaaa gözün aydn cnmmmmeraba kızlar.
biz de bugün kontrolümüze gittik. güzel haberler aldık.
prensesim 2400 gr olmuş.muhtemel sezaryen tarihimiz de 19 haziran.
doktorumuz annesi gibi minyon almicak babasına çekicek dedii, çok mutlu olduk.
umarım sizler de iyisinizdir.
pinarcim gozunaydin...
cok guzel bi hbr getirmissin...
adrenal seninde gozunaydin canm
evet cnm ben y,ne geldim ama sen yoksunnn kaydirigubbakcemile3
maş. kızınaaa gözün aydn cnmmm
sağolun kızlar.inşallah hep güzel haberler alır ve zamanında sağlıkla kavuşuruz bebişlere.Adrenal gözün aydın canım , maşallah bebişine
Bizde yemek yedik, benim kocişte kaçtı annesine gidip gelecek , çok yalnız bırakamıyo , 10 günüm kaldıya artık o yüzden
Ben merdiven bile inip çıkamıyorum Saadetçim, çok şiştim son günler ya,
oda gitmicektide kayınederim istanbuldan geldi , bir hoşgeldin diyip geleyim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?