2009 Haziran Anneleri!!

selam napıyonuz tombikler?kity cim gözün aydın düzelmiş ne güzel.bugünkü sıcak neydi ya piştim iyiki temmuz ağustosta doğurmıycaz yoksa ne yapardık.
melisa2008 özeline yazdım sorunun cevabını ordan görüşelim canım.hepinizi öpüyoruz

pınarcım çok sevindim canm minik batuş seni üzmüyo bak annesi.maşallahı var.gerçekten bugün çok sıcaktı ayaklarımızında şişmesi gayet normal kızlar.ben biraz uzanıcam ayaklarımı yükseğe kaldırıp hoşçakalın.

geldim kızlar eltim geldide bana kocası geldi gitti şimdi burda olanlar el kaldırsın kim var kim yokhihoyyythihoyyyt

sadetcim sen gelmişin ben gitmişim ben geldim sen gitmişin nasıl bulucaz birbirimizi eşim gelir birazdan ben giderim sen gelirsin :roflol::roflol:

benim koca da kaçt evden adi insan bi karısını alıp çıkmadı serin serin yanıyom evdeeee küstüm onaaaa neyse yarın beşik işini halletmeye gitcez bakalım halledebilcezmi??halledemezsek tam küserimm

meraba kızlar.
biz de bugün kontrolümüze gittik. güzel haberler aldık.
prensesim 2400 gr olmuş.muhtemel sezaryen tarihimiz de 19 haziran.
doktorumuz annesi gibi minyon almicak babasına çekicek dedii, çok mutlu olduk.
umarım sizler de iyisinizdir.

gözün aydın canım.

gözün aydın adrenal maşallah kızımızaaaaa allahım nazarlardan saklasınn tarihlerde alınmışş allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinnnnn

pınarcım çok sevindim güzel haberler almana. inşallah vakitli gelir bebişler.
ama benim doktor da beni patlatmadan almamaya kararlı.valla ben 37 den sonra merdivenleri turlamaya başlıcam heralde.
sıcaklar da bastırdı, Allah hepimize yardım etsin artıkın

pinarcim gozunaydin...
cok guzel bi hbr getirmissin...
adrenal seninde gozunaydin canm

sadetcim sen gelmişin ben gitmişim ben geldim sen gitmişin nasıl bulucaz birbirimizi eşim gelir birazdan ben giderim sen gelirsin :roflol::roflol:
evet cnm ben y,ne geldim ama sen yoksunnn kaydirigubbakcemile3
maş. kızınaaa gözün aydn cnmmm

Adrenal gözün aydın canım , maşallah bebişine
Bizde yemek yedik, benim kocişte kaçtı annesine gidip gelecek , çok yalnız bırakamıyo , 10 günüm kaldıya artık o yüzden

pinarcim gozunaydin...
cok guzel bi hbr getirmissin...
adrenal seninde gozunaydin canm

evet cnm ben y,ne geldim ama sen yoksunnn kaydirigubbakcemile3

maş. kızınaaa gözün aydn cnmmm

Adrenal gözün aydın canım , maşallah bebişine
Bizde yemek yedik, benim kocişte kaçtı annesine gidip gelecek , çok yalnız bırakamıyo , 10 günüm kaldıya artık o yüzden
sağolun kızlar.inşallah hep güzel haberler alır ve zamanında sağlıkla kavuşuruz bebişlere.
biz de kaçtık , uykumuz geldi kızımla.
iyi geceler herkezeee a.s. a.s.

sen nie gtmedin şekerkızcımmm
sende gtseydinn
yanlız kalmasydın evdee

Ben merdiven bile inip çıkamıyorum Saadetçim, çok şiştim son günler ya,
oda gitmicektide kayınederim istanbuldan geldi , bir hoşgeldin diyip geleyim dedi

pınar canım ne güzel haberlerle gelmişin sen cok sevindim canım
inş herşey yolunda dewam eder zamanında gelir batuşunn
adrenal canım seninde gözün aydın ne güsel tarihinde belli olmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…