2009 Haziran Anneleri!!

çok çok çok sevindim pınayımmm maşallah akıllı bıdığıma bak pipiyi keserim dedim korktu hehehehehehe dinlen kuzum dinlen sen ne yaptıysan onu yapmaya devame t işe yaramışşşşş ay nasıl mutlu oldum yaaa biraz halay çekeyim hamiş hamişş:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

didoşum anam ayaklarım ellerim aynen seninkiler gibi oldu gelde benimkileri de kesssssss

zuzunun annesi gelmişti(ya da kayın validesi ) ondan giremem demişti bu aralr ii yani sıkıntı yok kuzu

HOŞGELDİN CANIM BAK HEPİMİZ AYNI ŞEYİ DEDİK DÜZELİCEK DEDİK VE DÜZELDİ BATUŞUMUZ ÜZMEZ ANNESİNİ AKILLI ÇOCUK OLUCAK O SEN GENE BOL BOL SU İÇ FAZLA SU GÖZ ÇIKARMAZ TATLIM AYY ÇOK SEVİNDİM İYİ OLAMANA HERŞEYİN YOLUNA GİRİYOR OLMASINA İNŞALLAH DAHA İYİ ÇIKAR DÜZELİYO CANIM YAVAŞ YAVAŞ BAK KANINDA İYİ ÇIKMIŞ SUYUNDA İYİ AMAN NAZAR DEĞMESİN KUZUM SANA MAŞALLAH DİYEYİM :sm_cool::sm_cool:

pınarcım gözünaydın canım masallah batusa söylemiştim sana canım bak düzeldi işte çok şükür

gözün aydın canım cok sevindim gördünmü düzelmi,ş herşey birdaha üzme kendini:teselli:
dido nerelerdesin bacım anneni buldun bizi unuttun

iii akşamlar gzl annişlerrrr
bugün kaynana muh almış başını gtmişşş
sıkmayın canınızıı
bidee eşlerdenn şikayet edilmişşş
olur kızlar arada böle şeyler
cocosh cum ve armağancım maş. bebişlerinizeee
pınarcım sennde gözün aydınnn biz demiştik sanaaaa
başka proplem yok tu sanırım
şimdi bize gelelimmm
bzde kızımla
bugün alt komşumla beraber sabah
çocuk gelişimi kursu açılmışş
9 ay sürüyormuş haftada 1 gün 2 saat ders mişş
ona yazılmaya gttkkkk
2 aydır devam ediomuşşş
haftaya inşşş bi sorun olmazsa bzde başlıycaz kızımlaa
hafta da 1 gün zorlamaz biziii sanırımmm
doğuncadaaa ailem 2.5 3 ay yanımda zaten
onlar bakarr
sonrada kociş evde old. denk geldiğin eşimm
yadaa kursta çocuklara bakıcı da varmışşş
yanımda götürürüm iki dakka bakarr
elimde sertifika bulunsun unv yi btrncee lazım our belkiiii
sonrada komşumla bi yere gtk ev gezmeye
işte böle şimdi size bakım dedim
akşam yne gelirizz
acıktık karnımızı doyuralmmmm

ooo sadet sen ne çok şey yapmışın bugün valla ne güzel bebeğini bilinçli bi şekilde yetiştireceksin tabiki lazım olur canım üni yi bitirince diploman olsun o zaman belki lazım olur

gözün aydın pınoşummm çok sevindim kızzzz deliii Allahım duaları geri çevirmez canım benimmm inşallah hep bööle gider

pınarcım gözünaydın canım masallah batusa söylemiştim sana canım bak düzeldi işte çok şükür

gözün aydın canım cok sevindim gördünmü düzelmi,ş herşey birdaha üzme kendini:teselli:

Canlarımmmm çok çok teşekkürrr :1hug:

Pinarimmmmm gözünaydin canimmmmmm..dualarimiz kabul oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar biraz bakayım diyorum ama benim kociş pilav istiyormuş sipariş verdi
gidip yemek hazırlayım
Pınarıma çook sevindim , akıllı bıdığımıza maşallah
Didoşum , Semoşum bak sizde deneyin ,soğuk su şişliklere iyi geliyor , akşam rahat uyudum ben , kollarına kadar birde ayaklarınıda bir kaç dakika soğuk suya tut , çok rahatlatıyor

didoşum anam ayaklarım ellerim aynen seninkiler gibi oldu gelde benimkileri de kesssssss
zuzunun annesi gelmişti(ya da kayın validesi ) ondan giremem demişti bu aralr ii yani sıkıntı yok kuzu
vay anaaaaam şimdi analadınmı kız beni delüüü benim hala devam canım geçmez artık boşuna uğraşmaaadelikafadulden istersen keseriz bacım sorun olmaz icabındakaydirigubbakcemile3

kız ne untması kız burdayımmmm işteeee annem çok fazla girdirmiyo nete bacım yawww bide burda şırnaktaki gibi değilim tabi gezip duruyom ööleeee

anlaşıldı emoşşş öneri bu akşam dikkate alınacaktır kuşum saygılaaarrrrsırnaşık şey

valla kızlarrr ben dün resmen soğul suyla duş aldım gerçekten ii geliyooo anam şu ana sıcaktan patlıcammmm resmen ateş atıyorum yaaa offfff daha mayıs bu ben haziran sonuna kadar napcam kara kara düşünür oldummmmmm ay bide arımsaklı bişe yedim tansiyonda düştü heralde zaten düşükkk anammmmm

inşallah iyi gelir tombiş , çok zor çok ağrıyor özellikle geceleri benim

inşallah emoş valla ölee ya uyuşuyo bide kan gitmiyo ya ayakkabıya zor soktum bugün kanter içinde kaldım yürüyünce accık geçiyo eve gelince yine aynı bıktım valla uğraşmıyom bende artık napim nasılsa geçmiyo naparsam yapim bugün onuda deneyim bakim biraccık nolcak

ooo sadet sen ne çok şey yapmışın bugün valla ne güzel bebeğini bilinçli bi şekilde yetiştireceksin tabiki lazım olur canım üni yi bitirince diploman olsun o zaman belki lazım olur

ya sorma cnmm
bugün yoğundum bayaaa delikafadulden

nerdesiniz kızlar bizde yürüyüşden geldik eşim ben ve bebişimle yürüyüşe çıktık benim kız bu aralar çok uslu zaten sadece uyuyo zaten son haftalarda bebekler çok uyurmuş benimkide öyle yapıyo galiba kimsede kalmamış sitede yaw ne oldu yoksa dizi mi var dizi izlemeyemi gittiniz kuzular

Pinarimmmmm gözünaydin canimmmmmm..dualarimiz kabul oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlarr saolunnn evet canlarımmm dualarımız kabul oldu akıllı bıdığım erken gelmicek büyücek azıcık dahaa

ben varım cemrecim
kocişim nöbetçii
yanlızımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…