Kızlarrrrr biz geldikkkkk.....bugün mutluyuz şükürler olsun kan tahlilimiz,dopplerumüz iyi çıktı su seviyemiz artmış haftaya cuma gidicez tekrar dr umuza eğer yine iyi çıkarsa son kontrolümüz 29 mayısta sonra doğummm geçmişe bakamadım umarım herşey yolundadır...hava çok sıcak ve sabahtan beri dışarlarda çok yoruldukkk azıcık dinlenelim görüşürüzzz hepinize dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürr hepinizi seviyorummmmmmmmm...... a.s.
HOŞGELDİN CANIM BAK HEPİMİZ AYNI ŞEYİ DEDİK DÜZELİCEK DEDİK VE DÜZELDİ BATUŞUMUZ ÜZMEZ ANNESİNİ AKILLI ÇOCUK OLUCAK O SEN GENE BOL BOL SU İÇ FAZLA SU GÖZ ÇIKARMAZ TATLIM AYY ÇOK SEVİNDİM İYİ OLAMANA HERŞEYİN YOLUNA GİRİYOR OLMASINA İNŞALLAH DAHA İYİ ÇIKAR DÜZELİYO CANIM YAVAŞ YAVAŞ BAK KANINDA İYİ ÇIKMIŞ SUYUNDA İYİ AMAN NAZAR DEĞMESİN KUZUM SANA MAŞALLAH DİYEYİM :sm_cool::sm_cool:Kızlarrrrr biz geldikkkkk.....bugün mutluyuz şükürler olsun kan tahlilimiz,dopplerumüz iyi çıktı su seviyemiz artmış haftaya cuma gidicez tekrar dr umuza eğer yine iyi çıkarsa son kontrolümüz 29 mayısta sonra doğummm geçmişe bakamadım umarım herşey yolundadır...hava çok sıcak ve sabahtan beri dışarlarda çok yoruldukkk azıcık dinlenelim görüşürüzzz hepinize dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürr hepinizi seviyorummmmmmmmm...... a.s.
Kızlarrrrr biz geldikkkkk.....bugün mutluyuz şükürler olsun kan tahlilimiz,dopplerumüz iyi çıktı su seviyemiz artmış haftaya cuma gidicez tekrar dr umuza eğer yine iyi çıkarsa son kontrolümüz 29 mayısta sonra doğummm geçmişe bakamadım umarım herşey yolundadır...hava çok sıcak ve sabahtan beri dışarlarda çok yoruldukkk azıcık dinlenelim görüşürüzzz hepinize dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürr hepinizi seviyorummmmmmmmm...... a.s.
iii akşamlar gzl annişlerrrr
bugün kaynana muh almış başını gtmişşş
sıkmayın canınızıı
bidee eşlerdenn şikayet edilmişşş
olur kızlar arada böle şeyler
cocosh cum ve armağancım maş. bebişlerinizeee
pınarcım sennde gözün aydınnn biz demiştik sanaaaa
başka proplem yok tu sanırım
şimdi bize gelelimmm
bzde kızımla
bugün alt komşumla beraber sabah
çocuk gelişimi kursu açılmışş
9 ay sürüyormuş haftada 1 gün 2 saat ders mişş
ona yazılmaya gttkkkk
2 aydır devam ediomuşşş
haftaya inşşş bi sorun olmazsa bzde başlıycaz kızımlaa
hafta da 1 gün zorlamaz biziii sanırımmm
doğuncadaaa ailem 2.5 3 ay yanımda zaten
onlar bakarr
sonrada kociş evde old. denk geldiğin eşimm
yadaa kursta çocuklara bakıcı da varmışşş
yanımda götürürüm iki dakka bakarr
elimde sertifika bulunsun unv yi btrncee lazım our belkiiii
sonrada komşumla bi yere gtk ev gezmeye
işte böle şimdi size bakım dedim
akşam yne gelirizz
acıktık karnımızı doyuralmmmm
gözün aydın pınoşummm çok sevindim kızzzz deliii Allahım duaları geri çevirmez canım benimmm inşallah hep bööle gider
çok çok çok sevindim pınayımmm maşallah akıllı bıdığıma bak pipiyi keserim dedim korktu hehehehehehe dinlen kuzum dinlen sen ne yaptıysan onu yapmaya devame t işe yaramışşşşş ay nasıl mutlu oldum yaaa biraz halay çekeyim hamiş hamişş:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
HOŞGELDİN CANIM BAK HEPİMİZ AYNI ŞEYİ DEDİK DÜZELİCEK DEDİK VE DÜZELDİ BATUŞUMUZ ÜZMEZ ANNESİNİ AKILLI ÇOCUK OLUCAK O SEN GENE BOL BOL SU İÇ FAZLA SU GÖZ ÇIKARMAZ TATLIM AYY ÇOK SEVİNDİM İYİ OLAMANA HERŞEYİN YOLUNA GİRİYOR OLMASINA İNŞALLAH DAHA İYİ ÇIKAR DÜZELİYO CANIM YAVAŞ YAVAŞ BAK KANINDA İYİ ÇIKMIŞ SUYUNDA İYİ AMAN NAZAR DEĞMESİN KUZUM SANA MAŞALLAH DİYEYİM :sm_cool::sm_cool:
pınarcım gözünaydın canım masallah batusa söylemiştim sana canım bak düzeldi işte çok şükür
gözün aydın canım cok sevindim gördünmü düzelmi,ş herşey birdaha üzme kendini:teselli:
dido nerelerdesin bacım anneni buldun bizi unuttun
iii akşamlar gzl annişlerrrr
bugün kaynana muh almış başını gtmişşş
sıkmayın canınızıı
bidee eşlerdenn şikayet edilmişşş
olur kızlar arada böle şeyler
cocosh cum ve armağancım maş. bebişlerinizeee
pınarcım sennde gözün aydınnn biz demiştik sanaaaa
başka proplem yok tu sanırım
şimdi bize gelelimmm
bzde kızımla
bugün alt komşumla beraber sabah
çocuk gelişimi kursu açılmışş
9 ay sürüyormuş haftada 1 gün 2 saat ders mişş
ona yazılmaya gttkkkk
2 aydır devam ediomuşşş
haftaya inşşş bi sorun olmazsa bzde başlıycaz kızımlaa
hafta da 1 gün zorlamaz biziii sanırımmm
doğuncadaaa ailem 2.5 3 ay yanımda zaten
onlar bakarr
sonrada kociş evde old. denk geldiğin eşimm
yadaa kursta çocuklara bakıcı da varmışşş
yanımda götürürüm iki dakka bakarr
elimde sertifika bulunsun unv yi btrncee lazım our belkiiii
sonrada komşumla bi yere gtk ev gezmeye
işte böle şimdi size bakım dedim
akşam yne gelirizz
acıktık karnımızı doyuralmmmm
vay anaaaaam şimdi analadınmı kız beni delüüü benim hala devam canım geçmez artık boşuna uğraşmaaadelikafadulden istersen keseriz bacım sorun olmaz icabındakaydirigubbakcemile3didoşum anam ayaklarım ellerim aynen seninkiler gibi oldu gelde benimkileri de kesssssss
zuzunun annesi gelmişti(ya da kayın validesi ) ondan giremem demişti bu aralr ii yani sıkıntı yok kuzu
gözün aydın canım cok sevindim gördünmü düzelmi,ş herşey birdaha üzme kendini:teselli:
dido nerelerdesin bacım anneni buldun bizi unuttun
Kızlar biraz bakayım diyorum ama benim kociş pilav istiyormuş sipariş verdi
gidip yemek hazırlayım
Pınarıma çook sevindim , akıllı bıdığımıza maşallah
Didoşum , Semoşum bak sizde deneyin ,soğuk su şişliklere iyi geliyor , akşam rahat uyudum ben , kollarına kadar birde ayaklarınıda bir kaç dakika soğuk suya tut , çok rahatlatıyor
inşallah iyi gelir tombiş , çok zor çok ağrıyor özellikle geceleri benim
ooo sadet sen ne çok şey yapmışın bugün valla ne güzel bebeğini bilinçli bi şekilde yetiştireceksin tabiki lazım olur canım üni yi bitirince diploman olsun o zaman belki lazım olur
Pinarimmmmm gözünaydin canimmmmmm..dualarimiz kabul oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kızlar biraz bakayım diyorum ama benim kociş pilav istiyormuş sipariş verdi
gidip yemek hazırlayım
Pınarıma çook sevindim , akıllı bıdığımıza maşallah
Didoşum , Semoşum bak sizde deneyin ,soğuk su şişliklere iyi geliyor , akşam rahat uyudum ben , kollarına kadar birde ayaklarınıda bir kaç dakika soğuk suya tut , çok rahatlatıyor
nerdesiniz kızlar bizde yürüyüşden geldik eşim ben ve bebişimle yürüyüşe çıktık benim kız bu aralar çok uslu zaten sadece uyuyo zaten son haftalarda bebekler çok uyurmuş benimkide öyle yapıyo galiba kimsede kalmamış sitede yaw ne oldu yoksa dizi mi var dizi izlemeyemi gittiniz kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?