2009 Haziran Anneleri!!

Küvet demişsiniz bizde almadık, leğende yıkıcaz çamaşır gibi kuzumu :)) minik çamaşırım benim :)
bana bir arkadaşım anlattı, onlarda almamış gereksiz dedi, zaten ne kadar yatacak içinde dedi
Bende almadım,mantıklı geldi ne bileyim

ıyiymiş Yasemincim ben konuşmadım ama, konuşan arkadaşalr yazmış
Suyu artmış batuşun ,normal zamanını beklicekmiş

ohh iyisevindim pınaricin, ben de en son pazartesi gunu gittimdoktora,sancın olursa direkt 2.ci kata gel dedi, beni daha sonra ararsın dedi
2.ci katta dogumhane biliyormusunuz

bugun 37+5deyim
benimkiher anolabilir, ama annem gelmeden olmasın istiyorum,bebegim ananesini bekler insallah
ic sancılarımbaslamıs, bebek dondude,
sadece zaman dolduruyoriceride

minik tombul kuşlarım neyapıyonuz delüleeerrrr herkes çok agresif bugün bakıyorum tatlışlar kaynana maynana noluyo dedim benim yok Allahtan ne kaynana ne kayınbaba 2tane kapı gibi görümce var onlar yetiyo zaten ıyyy neyse hiç girmiyim bende yoksa içinden çıkamayız bende bugün bankaya falan gittim yoruldum baya komşuya gittik annişle falan filan
pınoşumunda gözü aydın çok sevindim batuşcuğa e biz demiştik ama demiii duada etmiştik bak akıllı batuş uslandı annesi Allaha çok şükür hep bööle olsun inşallah

yaseminel canım çok az kalmış senin
inşallah sağlıkla kucagna alırsın bebişinii
bize haber ver mutlaka ama
normal doğum dime sancılarını bekliyosun??

evet canımcok azkaldı,normaldoguminsallah
okadar dacokkorkuyorumki amadoktorsezeryana gerekyokdiyorsimdilik, belki son anda degisir hersey
insan sonlara yaklaktıkcasabırsızlanıyor cokheyecanöıyımcokkkkkkkk

ayyy evet yasemincim resmen doğurcan sen kuzucuk yaaa amaniiinn çok yakın hakkaten bize haber ver inşallah yaaa hayırlısıyla olsun inşallah canımmmm

ya tombişlerim bişey sorcam buarada kaç gündür aklımdada unutuyom bizim zuzuş havva nerelerde yaa hiç göremiyom ben kaçgündür haberiniz varmı dostlar:uhm:

ewet didem bende hiç görmeddim bayadır girmiyo heraldee..
bazıları girmiyomu benmi görmüyorum özge vardı bide oda yok ne zamandır yada ben denk gelmedim

ewet didem bende hiç görmeddim bayadır girmiyo heraldee..
bazıları girmiyomu benmi görmüyorum özge vardı bide oda yok ne zamandır yada ben denk gelmedim

evet tatlışım bende merak ettim işte inşallah bişeyleri yoktur sen napıyon kız binnoşum oralarda hava nasıl ben azda olsa kurtuldum oralardan sen neler yapıyon kuzucuk

esımı aradım gelde sahıle ınelım dedım yorgunmus ınemezmiş :mymeka:
ama benım canım yurumek ıstıor denız kenarında of bu erkekler ahh ahh :çok üzgünüm:

Kızlarrrrr biz geldikkkkk.....bugün mutluyuz şükürler olsun kan tahlilimiz,dopplerumüz iyi çıktı su seviyemiz artmış haftaya cuma gidicez tekrar dr umuza eğer yine iyi çıkarsa son kontrolümüz 29 mayısta sonra doğummm geçmişe bakamadım umarım herşey yolundadır...hava çok sıcak ve sabahtan beri dışarlarda çok yoruldukkk azıcık dinlenelim görüşürüzzz hepinize dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürr hepinizi seviyorummmmmmmmm...... a.s.

gözün aydın pınoşummm çok sevindim kızzzz deliii Allahım duaları geri çevirmez canım benimmm inşallah hep bööle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…