2009 Haziran Anneleri!!

iyi geceler hepinize tatlı rüyalar biz yatalım artk yorlduk kıçımız acıdı otur otur
inşallah bebişlerimizi görürüz rüyamızda:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

bugünün ilk günaydını benden...her geçen gün dahada erken kalkmaya başladım-tatlicadiarzu-..az kaldı ne yapalım..hihoyyyt

günaydınnn hepinize mutlu haftasonları güzel annişlerr
ben yine sabahın köründe kalktım bu gece çok agrım vardı bide ayagam çok kasıldı bende hiç olmamıştı ayy ne zormuşş neyse az kaldı biraz daha sabır npalımm

günaydın arkadaşlaar.
biz de erkenden kalktık, hatta erken uyuduğumuz için geece 2den 4 e kadar kocişle birlikte zombi gibi ayaktaydık. kaydirigubbakcemile3

birazdan da bu güzel sabahta deniz kenarında khv keyfi yapcaz.
hepiniz için güzel bi gün olsun inş...:icecream:

günaydın kızlar naber gece uyuyamadınızmı gene hehehe ben tam 5 defa kalktım . dinlenmeyi bi kenara bırak resmen yorgun düştün yahuuuuuuuu

günaydın canlarım

iyi hafta sonları hepimiz için
son günleri olanlar için hazırlıklar için son zamanlar bunlar iyi değerlendirelim

pınoşum kuzum çok sevindim rahatladım yahuuuu

tüm bebişleri görenlerinde gözü aydın

Günaydin kizlar,
bu gece de yine mide yanmasiyla bogusup ilac aldim...
Havamiz burada kapali ve yagmurlu, tadini cikartin güzel havalarin orada...

günaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrr :ecrin_bebek: burda hava süperrrrrrr , harıkaaa , muhtesemmm...
ama benım esım ıse gıtmek zorundaydı
ama yarın ıcın söz verdı tum gun dısardayız dedı yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn alkisalkisalkis
bende bugun kuafore gıdıcem her hafta aynı dert su kıl tuy meselesı bıtmıo valla benneyaptımki
umarım herkes ıyıdır optum kocaman herkesııı gamyoncuiremsu

Ecem günaydin canim,
tek basina cikip niye bir yarim saat dolasmiyorsun ki?Hava güzelse tadini cikar...

canım kahvaltı yapıyım hem yuruycem hem kuafore gıdıcem zaten kaydirigubbakcemile3
ama korkuyorum sapkasız cıkamıyorum cunku tansıyonum cok cabuk dusuyor -tatlicadiarzu-

dikkat et canim...Bir de günes varsa zaten sapka takmak gerekiyor, ciltte lekeler olusmasin diye...Tansiyon ayri bir dert..

günaydın herkeseeeee
gece geç yatmama rağmen 9.30 da uyandım şaşırdım kendime bugünnn
şimdi kocişi beklyrmmm gelsin dieee
herkes iidir inş....

günaydın papatya a.s.
nıdacım haklısın bu hamıs kadınların dertlerı bıtmez valla tansıyondu lekeydı kıloydu catlak tı :teytey:
olsun hersey bebısler ıcın be bacım :dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…