selamlaar güzeel annişleerrr..
uzak kaldım sizdeeeen, özledim herkesi....
biraz okudum geçmişi herkesler iyilermişş çok sevindimm..
bizimde dün dr kontrolumuz vardı, yolunda gözüküyor herşey, ödemlerim indi, tansiyonum şimdilik normal, inşallah 38. haftaya kadar böyle gider..
oğluşum dayansıın biraz dahaa:)))
2500 gr olmuş emir'im, haftaya nst için gideceğim..
Kızlarrrrr biz geldikkkkk.....bugün mutluyuz şükürler olsun kan tahlilimiz,dopplerumüz iyi çıktı su seviyemiz artmış haftaya cuma gidicez tekrar dr umuza eğer yine iyi çıkarsa son kontrolümüz 29 mayısta sonra doğummm geçmişe bakamadım umarım herşey yolundadır...hava çok sıcak ve sabahtan beri dışarlarda çok yoruldukkk azıcık dinlenelim görüşürüzzz hepinize dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürr hepinizi seviyorummmmmmmmm...... a.s.
Süt gelmesi normalmiş canım, sütün bol olcak demekki maşallah kuzucun aç kalmıcak :)
benden hiç gelmedi daha , gelmemedi normalmi ? bilen varmı?
Armycim senin niye dokuz gün var , erkenmi alcakalr??
pınarcım gözünaydın canım.. bene seni merka etmiştim.çok sevidnim.. ahdi hayırlısı olsun canım.. bak gördünmü maşh suyun artmış.. çok sevidnim canım..
bu arada kıslar dün gece wc ye kalktım .. bir baktım sanrısam süt gelmiş benden ya. göğüslerim akşama baya ağrıyordu.. normaldir dimi??geceliğim göğüs kısmı baya ıslaktı.. şaştım da??
Aylinim maşalahhh emirimize koca erkek olmuşşşşselamlaar güzeel annişleerrr..
bizimde dün dr kontrolumuz vardı, yolunda gözüküyor herşey, ödemlerim indi, tansiyonum şimdilik normal, inşallah 38. haftaya kadar böyle gider..
Canımmm teşekkür senin sonuçların ne zaman çıkacak??pınarcım gözünaydın canım.. bene seni merka etmiştim.çok sevidnim.. ahdi hayırlısı olsun canım.. bak gördünmü maşh suyun artmış.. çok sevidnim canım..
bu arada kıslar dün gece wc ye kalktım .. bir baktım sanrısam süt gelmiş benden ya. göğüslerim akşama baya ağrıyordu.. normaldir dimi??geceliğim göğüs kısmı baya ıslaktı.. şaştım da??
Havvacımm saol canım bende çok rahatladımmmgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz uyanık kafaltımızı yaptık geldik.sizlernasılsınız
pınarcım batuun ve senin iyi olmanıza çok sevindik
sadetcim bende seni çok özledim ben yokken kızımızın isminşde koymuşsun irem di demi çok güzel bir isim.
emelim sen napıyon canım kayramız nasıl çıkcam bennnnnnnnnnnnnnnn artık diyomu.
Havvacım özledim kız seni, nasılsın? gelinim nasıl,?
Kayra çırpınıyo valla çıkmak için, sıcaklarda bastırdı çok zor oluyor,bir geçse şu on gün hayırlısıylan
Pınarcım tombişim sen nasılsın?
maş kızınaaa cnm sennde gözün aydıngünaydın annişler dün dr gittik ve herşey normal çatı muayenesi ve nst için 2 hafta sonraya gün verdi kızım çok iyi gözüküyodu 2.550 gr ve herşey normal 34+1 olduk bugün çatı muayenesi için bile sabırsızlanıyorum doğrusu çok sevindim bebişin kilosu beni çok mutlu etti yani kendime değil bebişe iyi bakıyormuşum. bu arada dr umda dedi çilkte hormon yoktur istediğin kadar yiyebilirsin dedi içimden kocaman bi ohhhhhhh çektim valla. hihoyyyt
maş. cnm oğluşunaaaselamlaar güzeel annişleerrr..
evet cnm karar verdik sonunda ailecekkkgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz uyanık kafaltımızı yaptık geldik.sizlernasılsınız
pınarcım batuun ve senin iyi olmanıza çok sevindik
sadetcim bende seni çok özledim ben yokken kızımızın isminşde koymuşsun irem di demi çok güzel bir isim.
emelim sen napıyon canım kayramız nasıl çıkcam bennnnnnnnnnnnnnnn artık diyomu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?