2009 Haziran Anneleri!!

selamlaar güzeel annişleerrr..
uzak kaldım sizdeeeen, özledim herkesi....
biraz okudum geçmişi herkesler iyilermişş çok sevindimm..
bizimde dün dr kontrolumuz vardı, yolunda gözüküyor herşey, ödemlerim indi, tansiyonum şimdilik normal, inşallah 38. haftaya kadar böyle gider..
oğluşum dayansıın biraz dahaa:)))
2500 gr olmuş emir'im, haftaya nst için gideceğim..

maşallah cnm oğluna inş.hep böyle devam eder.bende pazrt.gidicem 3 hafta olucak görmeyeli aslında dün gidecektik olmadı.uzun zamn olduğu için bende çok meraklandım nst yede daha girmedim.bakalım belki çatı kontrolüde yapar doktorum..

günaydın kızlar ben geldim ama birazdan gidicem işim var iğne yaptırıcam bugün ablam gelicek yarında annem gelecek temizlik yapıcaz siz nasılsınız kızlar geçmişe bi baktım adrenalın yanlış yazmadım inşallah maşallah bebişinede sanada allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin tosbaam küçük tosbanada maşallah...neyse kızlar görüşürüz öptüm hepinizi kendinize iyi bakın meleklerimizede iyi bakın a.s.a.s.

Son düzenleme:
Merhaba canlarım biz geldik, Nasılsınız bugün?
Aylincim maşallah Emir imize, büyüyor kuzucuklar

sabah sabah halıcılar aradı halıları getircez diye,
Eşim de işe giderken annesine söylemiş, Emelin yanında dur halıları getircekler diye
Kadın bekledi bekledi gitti, sanki yicekler beni, kapıdan bırakçaklar o kadar
Çok zor ya böyle,
neyse ben geri sayıma başladım son 10 gün alkisalkisalkis

herkese güzel hafta sonalrı inş.. bizde sabah gene kan tahilili için hastaneydik.. safra asitlerim düştümü diye.. inş ilaç işe yaramıştır.. bakaım.. şekerkız benimde son 9 gün artık.. kımsetse baklaım.. Rabbim sağlıkla hgepimzie kucağımzıda görmeyi nsip etsin.. dr a gidenler maşhh bebişler.. geçmiş okuymamadım.. sadece bu sayfaya göz attım.. maşh kuzularaa:))

pınarcım gözünaydın canım.. bene seni merka etmiştim.çok sevidnim.. ahdi hayırlısı olsun canım.. bak gördünmü maşh suyun artmış.. çok sevidnim canım..

bu arada kıslar dün gece wc ye kalktım .. bir baktım sanrısam süt gelmiş benden ya. göğüslerim akşama baya ağrıyordu.. normaldir dimi??geceliğim göğüs kısmı baya ıslaktı.. şaştım da??

Süt gelmesi normalmiş canım, sütün bol olcak demekki maşallah kuzucun aç kalmıcak :)
benden hiç gelmedi daha , gelmemedi normalmi ? bilen varmı?
Armycim senin niye dokuz gün var , erkenmi alcakalr??

Süt gelmesi normalmiş canım, sütün bol olcak demekki maşallah kuzucun aç kalmıcak :)
benden hiç gelmedi daha , gelmemedi normalmi ? bilen varmı?
Armycim senin niye dokuz gün var , erkenmi alcakalr??

canım benim 10 gündür kaşınmtım vardı. tahlil yapıldı. safra asidi diye bişi varmış. o yüksek çıktı.. bebeğe de zararı olabilir diye 38 haftamda alınck kısmetse..25 mayısa sezeryan olucaz inş.
bebeği riskle etmemk için.. yoksa normal tarihim 8 hazirandı.. ama kısmet işte..
süt gelemmesi de normal canım.. bende şaşatım gleince...

neyse bize müsdae arkadaşalr.. eve gidelim de yaatılım kzuumla.. artık baya baya zorlanıyorum ben ya.. sıcakalrda bastrıdı sanrısam oda yoruyor baya bir.. Rabbim hepimizi sağsalim kavuştursun inşş amin..size iyi sohbetler:))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz uyanık kafaltımızı yaptık geldik.sizlernasılsınız
pınarcım batuun ve senin iyi olmanıza çok sevindik
sadetcim bende seni çok özledim ben yokken kızımızın isminşde koymuşsun irem di demi çok güzel bir isim.
emelim sen napıyon canım kayramız nasıl çıkcam bennnnnnnnnnnnnnnn artık diyomu.

normaldir armağancım.gerçekten sütün bol olcak demekki çok şanslı kızın inşallah hepimizin sütü bol olur.

bu arada istanbuldaki arkadaşlar, bu saatte sakın dışarı çıkmayın, 15 dakikada arabada bütün kollarım kıpkırmızı isilik oldu, cok acıdı yaa

Aylinim maşalahhh emirimize koca erkek olmuşşşş

Canımmm teşekkür senin sonuçların ne zaman çıkacak??

Havvacımm saol canım bende çok rahatladımmm

Havvacım özledim kız seni, nasılsın? gelinim nasıl,?
Kayra çırpınıyo valla çıkmak için, sıcaklarda bastırdı çok zor oluyor,bir geçse şu on gün hayırlısıylan
Pınarcım tombişim sen nasılsın?

Armycim hayırlısı olsun, sağlıkla gelsinsde isterse erken gelsin, Sibelinde 25 mayıs büyük ihtimalle,
aynı gün olcak galiba doğumlarınız :)

gelinin hiç durmuyo içerde yaramazlık yapıyo.evet zor sıcaklarda senin azkaldı darısı başımıza

Tepinsin daha yeri varken prenses,
çok zor sıcaklar , Allah kurtarsın hepimizi hayrlısıyla ,
küvete bile sığamıyorum düşünsene, duş almak bile zor (

anaaam kimse yokmu gıızzzz napıyonuz neyse bende 2dakka uğramıştım zaten teyzemdeyim akşama kuzenimin düğünü var bir bitseydi artık hayırlısıyla daha kuaföre gitcez okadar halsizimki anlatamam yaa ağlayasım geliyor heryerim ağrıyor kalktığımdan beri belden aşağım felçli gibi tövbe tövbe tutmuyosanki canım hiçbişey yapmak istemiyor artık hareket yeteneğimi kaybetmiş gibiyim yaa bitsin artık diyorum bazen çok zorlanmaya başladım çünkü karnımda çok şiş benim kocaman taşıyamıyorum artık çokta beklemese bare bizim yavrukuş yaaa neyse hayırlısı artık hadi sonra görüşürüz canlarım bugün giremem artık zaten kendinize iyi bakın öptümm

anammm kimse kalmamış yaw sayfada haftasonu gezmelerine çıkıldı galiba bende bi bakmaya geldim ne var ne yok diye baktım hiçbişey yok oda güzel gideyimde yemek yapayım hadi görüşürük canlarım öptük sizi kızımla ŞenizŞeniz

maş kızınaaa cnm sennde gözün aydın
maş. cnm oğluşunaaa

evet cnm karar verdik sonunda ailecekkk
irem olacak kısmetseee :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…