Saadet Günaydinnnnn
yahu sadetim günaydın ben isim anketi açacagım nasıl yapıcam
Günaydınnnn canlarımmmmm nasılsınızzzzz??????????????
günaydın annişler dün dr gittik ve herşey normal çatı muayenesi ve nst için 2 hafta sonraya gün verdi kızım çok iyi gözüküyodu 2.550 gr ve herşey normal 34+1 olduk bugün çatı muayenesi için bile sabırsızlanıyorum doğrusu çok sevindim bebişin kilosu beni çok mutlu etti yani kendime değil bebişe iyi bakıyormuşum. bu arada dr umda dedi çilkte hormon yoktur istediğin kadar yiyebilirsin dedi içimden kocaman bi ohhhhhhh çektim valla. hihoyyyt
a.s. günaydınnnnnn a.s.
günaydın annişler dün dr gittik ve herşey normal çatı muayenesi ve nst için 2 hafta sonraya gün verdi kızım çok iyi gözüküyodu 2.550 gr ve herşey normal 34+1 olduk bugün çatı muayenesi için bile sabırsızlanıyorum doğrusu çok sevindim bebişin kilosu beni çok mutlu etti yani kendime değil bebişe iyi bakıyormuşum. bu arada dr umda dedi çilkte hormon yoktur istediğin kadar yiyebilirsin dedi içimden kocaman bi ohhhhhhh çektim valla. hihoyyyt
a.s.saol tatlım
Canımcım maşallah balerin kızımaaa bizde iyiyiz şükürler olsun teyzesi müzik dinlioruz oğluşumlaa dans edio küçük erkeğimmmgünaydın fıstık
biz iizzzz kızımlaaa
ya sen batuhanlaaa
a.s.Pinarim günaydinn
a.s.a.s. günaydınnnnnn a.s.
Canım maşallahh sağlıkla gelsin kuzunngünaydın annişler dün dr gittik ve herşey normal çatı muayenesi ve nst için 2 hafta sonraya gün verdi kızım çok iyi gözüküyodu 2.550 gr ve herşey normal 34+1 olduk bugün çatı muayenesi için bile sabırsızlanıyorum doğrusu çok sevindim bebişin kilosu beni çok mutlu etti yani kendime değil bebişe iyi bakıyormuşum. bu arada dr umda dedi çilkte hormon yoktur istediğin kadar yiyebilirsin dedi içimden kocaman bi ohhhhhhh çektim valla. hihoyyyt
a.s.gözün aydın canım alkisalkisalkis ınsallah hepımız saglıkla kucaklarımıza alıcaz yavrularımızı bende pazartesı gıdıcem ıns bende guzel haberlerle donerım :1hug:
oylanmıştır kuzummm
kıslar günaydın gece 2 de yattık anca kalktık bugece wc ye bile kalkmaddımmmm inanamadımmmm şimdi kahvaltı yapcazzz bakalım sonra caymazsa benim kociş gün içinde beşik işini halletcez cayarsaaa ben giderim tek başımaaa:CüvCüv:
oylanmıştır kuzummm
kıslar günaydın gece 2 de yattık anca kalktık bugece wc ye bile kalkmaddımmmm inanamadımmmm şimdi kahvaltı yapcazzz bakalım sonra caymazsa benim kociş gün içinde beşik işini halletcez cayarsaaa ben giderim tek başımaaa:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?