2009 Haziran Anneleri!!

günaydın annişler dün dr gittik ve herşey normal çatı muayenesi ve nst için 2 hafta sonraya gün verdi kızım çok iyi gözüküyodu 2.550 gr ve herşey normal 34+1 olduk bugün çatı muayenesi için bile sabırsızlanıyorum doğrusu çok sevindim bebişin kilosu beni çok mutlu etti yani kendime değil bebişe iyi bakıyormuşum. bu arada dr umda dedi çilkte hormon yoktur istediğin kadar yiyebilirsin dedi içimden kocaman bi ohhhhhhh çektim valla. hihoyyyt

gözün aydın canım alkisalkisalkis ınsallah hepımız saglıkla kucaklarımıza alıcaz yavrularımızı bende pazartesı gıdıcem ıns bende guzel haberlerle donerım :1hug:

a.s. günaydınnnnnn a.s.

Günaydin kizlarr,
Yasemincim gözünaydin hayatim...Cok sevindim. kilosu cidden iyiymis kizinin masallah...

gözün aydın yasemin
maşallah bebegine ve sana kaç kilo almışsınki kilomu verdin yoksa kuzum ikinizede iyi bak emi

teşekkür ederim canlarım yok hep kendime alıyorum sanıyodum kiloyu ama bebişe vermişim o sevindirdi ne bilim bi tuhaf oldum daha yeni yeni anlıyorum bi bebeğim olacağını şaşkınım yani o küçükken bende daha sakindim büyümüş halini görünce dün şakın ördek oldum :) 70 kg hamile kaldım 83 olmuşum yaaaa almaz olurmuyummmm ben yemeyi çok seviyom ama napimmm kızmasın kimse :icecream:

a.s.
günaydın fıstık
biz iizzzz kızımlaaa
ya sen batuhanlaaa
Canımcım maşallah balerin kızımaaa bizde iyiyiz şükürler olsun teyzesi müzik dinlioruz oğluşumlaa dans edio küçük erkeğimmm

Pinarim günaydinn
a.s.

a.s. günaydınnnnnn a.s.
a.s.

Canım maşallahh sağlıkla gelsin kuzunn

gözün aydın canım alkisalkisalkis ınsallah hepımız saglıkla kucaklarımıza alıcaz yavrularımızı bende pazartesı gıdıcem ıns bende guzel haberlerle donerım :1hug:
a.s.

Günaydin canim Hallet artik evet canim su isleri , kolay gelsina.s.

Semoşummmmmmm günaydınnnnn a.s.

hadi kaçtım günaydın pınayımmmm

nidacım ah bana kalsa bitmişti işlerim çoktan da kocişim çok rahat yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…