pınarım bak demiştik demeyeceğim
dualarımız kabul oldu mutlu sona vardık
iyi olmana çok sevindim
semoş çato gülü gülü kudursun beşiğinde canım
bu arada geri sayım başladı 9 günnnnnnnnnnnnnnnnn
bende geldimmmm küçük bi tartışmanın sonucunda beşik ve şifonyer işini hallettikkkk şükürrr boya bitince gelcek eve yeni de yapılmadığı için kokusu çıkmıştı kokladımm :) uyku setini de artık bi ara alışverişe çıkınca halletcemm ama beşikle şifonyer aynı renk olmadı maleseffff çok da uyguna aldıkk beşiğimizde kocaman oğlum rahat rahat yatabilir içindee fıstık yeşili ve krem rengi beşiğimizz gelir gelmez eklicem resmini şimdi orda çekemedim eşimin yanında arkadaşı da vardı delimi bu kadın demesin diye çekmedim geriye boya ve temizlik kaldı bu günkü ağlama krizinden sonra sanırım oda hızla hallolucakkk çok sinir etti beni kociş ama napalımmm sonudna gönlümü yaptııı çok sıcak burasııı öldüm eve gelene kadarrrr arabanın içinde bile yandım
yüzsssün bol bol suyunun içinde efecik:)büyüdü valla canım sevmemmi hiç zaten seninle konuşurken coşuyor nasılsı dün:)))
anlıyor tabi emir var arkadaşını hissediyor:))) benim suyum çokmuş ondan fazla hareketliymiş öyle dedi doktorumuz...
bende geldimmmm küçük bi tartışmanın sonucunda beşik ve şifonyer işini hallettikkkk şükürrr boya bitince gelcek eve yeni de yapılmadığı için kokusu çıkmıştı kokladımm :) uyku setini de artık bi ara alışverişe çıkınca halletcemm ama beşikle şifonyer aynı renk olmadı maleseffff çok da uyguna aldıkk beşiğimizde kocaman oğlum rahat rahat yatabilir içindee fıstık yeşili ve krem rengi beşiğimizz gelir gelmez eklicem resmini şimdi orda çekemedim eşimin yanında arkadaşı da vardı delimi bu kadın demesin diye çekmedim geriye boya ve temizlik kaldı bu günkü ağlama krizinden sonra sanırım oda hızla hallolucakkk çok sinir etti beni kociş ama napalımmm sonudna gönlümü yaptııı çok sıcak burasııı öldüm eve gelene kadarrrr arabanın içinde bile yandım
kızlar bende msni olanlara mail yolladım bi sitenn davetinde bulundum üye olmanız içinnn
tavsiye ederimmm sizlere ben oldum üyee ve memnunmmm
isteyen olursa özelimden msnini yollasınlarrr sizlerede davet yollarımmm
site hakkında bigi verim sizlere
sitenn anketlerine ve kampanyalarına katıldığında hem puan kazanıosun hemde katıldığın kampanyanın ürnünü adresine ücretsiz yolluolarr denemeniz için piyasaya çıkan ilk ürün oluoo herkesten önce sen
deniosun olumlu olumsuz görüşlerini siteye rapaor da verebiliosun ve artı puan kazanıosun
kazandığın puanlarlada yne piyasaya çıkacak olan ilk sanatçı cd si,kitap, film dvdisi gibi süpriz ödüller yolluoar ücretsizzz bilginiz olsun istedim
Selam kizlar,,
tüm gün esimle gezdik durduk..al al bitmiyo eksikler,,,
Kizimin perdelerini de siparis verdik 2 haftaya gelcekler...
Simdi Eurovisionu izleyip Türkiyeye oy verme zamani.Avrupadaki arkadaslar hadiii eller ceplerde olsunnn...
Özlemmmmmm,Nidaaa,Semoşşş nasılsınızz canlarımmmm ??
mesaj alinmistir nidosss..a.s.
yollicam bende
yorulmuşsundur nidaa buralar bi sıcak hiçbişe yapcak hal kalmıyo valla şu an savul gibi oldu ellerim ayaklarım sıcaktannn şiştilerrr hadi bakalım perdeler de gelsin odamız hazır olsun kızımızın gelmesi kalsın bi tekk
Özlemmmmmm,Nidaaa,Semoşşş nasılsınızz canlarımmmm ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?