2009 Haziran Anneleri!!

anam siz emelle peşpeşe doğurcanızzz peşinizden armyyyy bizde kudururuzz burdaaaa bizde doğuralım bizde diyeee sibellll ne güzel yaaaa llahım sağsalim ogünleride gösterir inşallahhh

Canımmm evet sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhhhhhhhh

ayy canim gozunaydinn...
minik prens misil misil uyusun icinde..
sende aglama ama annesi
halledilmeyecek isler olmasinda bunlar basit seyler.. bi baslayinca hizla bitiyor..
ben bitiridim simdide canm SIKILIO

valla özlemim ben işler hallolmuyo değil eşime sinirlendiğimden ağladım geçti ama yaaa takmıyom artık onu diyette bu ara ondan sinirliii napalım idare etcez artıkınnn

yüzsssün bol bol suyunun içinde efecik:)

semacıım güle güle kullansın çağatayımız beşiğini, fotoğraflarını bekliyoruz canım..
bu sıcaklarda çok dışarı çıkma semooş, akşam üzeri halletmeye çalış işlerini olur mu??
tansiyon senide bulmasın soora canımcım..

sadettttttttt benada yollarmısın mail. ben özelden atıyorum sana

kızlar menzilgülü(burcu) yusuf taha nın fotolarını eklemiş bakın ya valla maşallahı var hiç erken doğmuş bebeğe benzemiyor

gözün aydın semacım hadi hallediyorsun işleri valla beşik gelene kadar bebek odanda hallolur ohhh ondan sonra degmesinler keyfine:)

saol havvacım çok mutlu oldum eve geldiğimden beri hayal kuruyorummm bi bitsisn işler tümresimlerimi eklicemmm çok mutluyummm şükürler olsunnkaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis

narennn ben bakamadım yusuf taha ya listemde yok burcu eklememişim istek gönderdim ama çıkmışşşşş

Selam kizlar,,
tüm gün esimle gezdik durduk..al al bitmiyo eksikler,,,
Kizimin perdelerini de siparis verdik 2 haftaya gelcekler...

Simdi Eurovisionu izleyip Türkiyeye oy verme zamani.Avrupadaki arkadaslar hadiii eller ceplerde olsunnn...

mesaj alinmistir nidosss..a.s.
yollicam bende

yorulmuşsundur nidaa buralar bi sıcak hiçbişe yapcak hal kalmıyo valla şu an savul gibi oldu ellerim ayaklarım sıcaktannn şiştilerrr hadi bakalım perdeler de gelsin odamız hazır olsun kızımızın gelmesi kalsın bi tekk

pınar kuzum sen bana niye cevap yazmadın kuzu bende sevincimi paylaştım taaa ne zaman valla o kadar dua ettim sana kabul oldu desene batusum nasıl hareket ediyor mu annesine :) tostosum

eurovisionu izleyen var mı kızlar başlıo galiba

mesaj alinmistir nidosss..a.s.
yollicam bende

delikafadulden

Yoruldum tabii ki canim , hem de nasil..Simdi oturdum yeni ....

Özlemmmmmm,Nidaaa,Semoşşş nasılsınızz canlarımmmm ??

canim iyiym ama yorgunum dedigim gibi..senden ne haber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…