Bizde de alışveriş yapılcak ama yarın giderim dedi kocişim, kayınpederim ızgara yapçakmış çağırmış gelebilirseniz demiş, gerçi iki sokak var yakınlar ama nasıl giderim ben bu halimle,
korkuyorum valla(
emelciiim iki sokak varmış nolcak ki tatlım..
doğumdan sonra böyle organizasyonları çok özleyebiliriz, onun için bence git canım kaydirigubbakcemile3
Kızlar birde emziği biberonları kaynatsam mı diyorum erkenmi sizce daha??
doğumdan sonra gelince herkes burda olcak, ben görmeden kutusundan çıkarıp ağzına koymasınlar
ondan hazırlayım diyorum
Bende istiyorum canım da, evde yemek yapçak halim bile yok, ama çok şiştimya, merdiven inip çıkmak bile zor geliyor
Bizde de alışveriş yapılcak ama yarın giderim dedi kocişim, kayınpederim ızgara yapçakmış çağırmış gelebilirseniz demiş, gerçi iki sokak var yakınlar ama nasıl giderim ben bu halimle,
korkuyorum valla(
ben emzik biberon hiç almadım, nasıl olsa meme vercem diye düşünüyorum ondan galiba..
alsam mı acaba bende??
oh ne gzlll gtsene cnmm
canım çekti valla yerin de olsam giderdiiimmmm
hazır yemek ne gzllll
canım ya sütün gelmesse hemen, yada çocuk emmesse , ben bebekken iki üç ay zor emmişim , almamışım bir daha meme, ondan zırt pırt hasta oluyorum ya zaten
al bence dursun, ben bir tane avent birde dr. browns biberon aldım, bir tanede emzik aldım
0-6 ay arası, mecbur kalmadan vermicem, alışmasın emziğe
anlıyorum canım..
ama merdiven çıkmak mı yoksa evde yemek yapmak mııııııı??
sen karar ver tatlım kaydirigubbakcemile3
yaaaa hemen gelsiin sütümmüüzz şapur şupur emsin bebişleeeerrr
lazım olursa kolay tedarik edilecek bişey zaten o zaman bakarım artık biberon işine, teşekkür emelciim.
yaaaa hemen gelsiin sütümmüüzz şapur şupur emsin bebişleeeerrr
lazım olursa kolay tedarik edilecek bişey zaten o zaman bakarım artık biberon işine, teşekkür emelciim.
kızlar bende msni olanlara mail yolladım bi sitenn davetinde bulundum üye olmanız içinnn
tavsiye ederimmm sizlere ben oldum üyee ve memnunmmm
isteyen olursa özelimden msnini yollasınlarrr sizlerede davet yollarımmm
site hakkında bigi verim sizlere
sitenn anketlerine ve kampanyalarına katıldığında hem puan kazanıosun hemde katıldığın kampanyanın ürnünü adresine ücretsiz yolluolarr denemeniz için piyasaya çıkan ilk ürün oluoo herkesten önce sen
deniosun olumlu olumsuz görüşlerini siteye rapaor da verebiliosun ve artı puan kazanıosun
kazandığın puanlarlada yne piyasaya çıkacak olan ilk sanatçı cd si,kitap, film dvdisi gibi süpriz ödüller yolluoar ücretsizzz bilginiz olsun istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?