aylincim al bitane kaynat hastane cantana koy benim tanıdıgım tüm sezeryanlı anneler ilk gün lazım oldu diyor
aylincim al bitane kaynat hastane cantana koy benim tanıdıgım tüm sezeryanlı anneler ilk gün lazım oldu diyor
bencede canım zaten izin vermiyorlarmış hastanede biberon vermeye emziricez güzel güzel:)..
bende almadım biberon almayıda düşünmüyorum lazım olmaz inşallah..
bende öyle duymuştum canım, inşalllaah bol bol sütlerimiz olsuun.
oğluşunda ne güzel büyümüşş, maşallaah efemizee, benim yerime seviyosun di mi:)
nilaycım benimiremmde çok zilllii çok hareketlii
demek suyum çok ondannn
çok içerim su zeten kendimi bldm bileliii
iremmi koyacaksın kızının adını canım çok güzelalkisalkisalkis
doktora sorduk hiç durmuyor benim oğluşda suyun çok ondan dedi demekki seninde suyun çok iyiymiş ama yüzüyolar rahat rahat:))
iyiyim nilaycım:)
ya sezeryanda ilk gün süt cok az gelio inanın gözümle gördüm ben dr öneriyor ben aldım mamsını da preaptamil şekeri düşünce sarılık oluyor bebekler ne olur ne olmaz dursun hastane cantamızda su ısıtıcısı da koydum sinbo cünkü tanıdıgım arkadaslara lazım oldu
ilginç istanbuldaki özeller mi almıyor biberon
evet cnm irem koycaz kısmet olursa sğl cnmm
ayrıca hareketli olmasıı sağlıklı olduğuna işaretmiş cnmmm
doktorum öle sölediii
ne gzll maş bebişlerimizeeeeeeee
nilay gittin mi dr a böbrek büyümen durdumu canım
İyiyiz canımmmm sen nasılsın???Havvacım özledim kız seni, nasılsın? gelinim nasıl,?
Kayra çırpınıyo valla çıkmak için, sıcaklarda bastırdı çok zor oluyor,bir geçse şu on gün hayırlısıylan
Pınarcım tombişim sen nasılsın?
Aylincim saol canımmm sevdim çok mutlu olduu teyzesii hihoyyytpınaar gelmiişşş..
pınarcıım iyi haberlerini okuyorum, çok seviniyoruumm, benim için sev batuşu olur muu?
bende geldimmmm küçük bi tartışmanın sonucunda beşik ve şifonyer işini hallettikkkk şükürrr boya bitince gelcek eve yeni de yapılmadığı için kokusu çıkmıştı kokladımm :) uyku setini de artık bi ara alışverişe çıkınca halletcemm ama beşikle şifonyer aynı renk olmadı maleseffff çok da uyguna aldıkk beşiğimizde kocaman oğlum rahat rahat yatabilir içindee fıstık yeşili ve krem rengi beşiğimizz gelir gelmez eklicem resmini şimdi orda çekemedim eşimin yanında arkadaşı da vardı delimi bu kadın demesin diye çekmedim geriye boya ve temizlik kaldı bu günkü ağlama krizinden sonra sanırım oda hızla hallolucakkk çok sinir etti beni kociş ama napalımmm sonudna gönlümü yaptııı çok sıcak burasııı öldüm eve gelene kadarrrr arabanın içinde bile yandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?