2009 Haziran Anneleri!!

zuzucum maalesef bizim bursaya sevk olmuyo inegölde gidiyorum

anladım canım inegölde çok büyük güzel dr lar var hayırlısı olsun.bizim burası küçük olduğu için bursaya gidiyoruz.

havvacım günaydıın canımm..
saol bitanem gayet iyiyim, güzel uyandık bugün..
sen nasılsın?

bizde iyiyizçok şükür canım kızım tekemeliyip duruyo beni.

Son düzenleme:
günaydın annişler nasılsınız.Bu güneşli güzel pazar gününde güzel bir pazar diliyorum hepinize ve bebişlerinize.
Ben oğlumu düğüne götürüm akşam ilk düğünümüzdü çok hoşuna gitti veletin kıpır kıpır oynadı.
kızlar 1 haftadır oğlumun hareketleri çok arttı sıkıldımı artık orada diye düşünüyorum.

günaydın ağrılar içinde uyanan herkeseee.
iyi pazarlaaar

günaydın canım.ben bu defa ağrısız uyandım dün ev işleriyle akşamda düğünde oynarken yorulmuşuz çok rahat uyumuşuz dinlenmiş kalktık.oğlumda yorulmuş 7-8 gibi uyanıyordu bugün 10 da uyandı.

neyse kimse kalmamış bende ortalığı toparlayıp ders çalışayım.hazır evde kalmışken .kimse evde durmasın zaten bu güzel günde .çıkın yürüyün gezin .ben mecburiyetten evdeyim .

günaydın cnm.ben de 10 a kadar uyumuşum ama, sağa sola yatmaktan kalçam kopacak gibi ağrıyoo malesef.

günaydın annişler
ya bu magnezyum diasporal ne güzel bişeymiş.4gündür içiyorum hiç agrım sızım kalmadı valla.çok rahattım.ama son aylar içilmesi iyi değilmiş ya.o yüzden birakıcam.yarın dra gidiyorum bide ona sorucam.gerçi dra danışmadan bu ilaça başladım kızıcak bana.ama napım onun verdiği calsiyum sandoz işe yaramadı.

gunaydinkizlar..
hepinize iyi pazarlar..
bizde kocisimle seralara gidip biseyler toplicaz sonra orda yemek yapicaz...
bi cesit rahatlama kursuymus..
ben evde yemek yapmak istemiyorum bide kurs ciktiklava:
neyse gidip hazirlaniyim ben cok hevesli kendisi:bbo:
hadi opt kizlar

ay ne güzel bişeymiş.çok hoşuma gider öyle şeyler.ya burdada hava çok güzel ama yapacak bişey bulamadık.eve tıkandık kaldık.bakalım az daha kafayı çalıştırayım evde geçmez bu günCADIARZU

iyigünler herkeseee
nasılsınız bakalım
az önce kocişi işten çağırdılar gtti ben yanlızımmm
havada gzlll
millet pikniğe gidiyoo ne gzllll

sitede kimseler yok.ya hanımlar bu bebk bezi işini konuştunuzmu hiç? ben kaçırmış olabilirm pek girememişdim.
bana ilk aylar için prima önerdiler.bi paket aldım.98 tane var içinde daha ne kadar almak gerekirki?

heskeşlere merhaba kızlar
ne var ne yok bakalım

ya sanki benim karnım aşağı düştü gibi,
vede artık otururken rahatsız oluyorum sanki göbeğim bacaklarımın arasını doldurdu sizdede öylemi ya

korkmaya başladım

arzu bende prima aldım
1 numara 2-5 kilo bir paket aldım ama içinden 50 tane varrr
98liyi görmedim hiçç ben yaa
gerisini de bebeğin kg yapısına göree bttkçe alcam ben

benimde aşağı indii sedaa
az kaldı yaa çıkmaya hazırlanıyorlarrrr iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…