2009 Haziran Anneleri!!

aralarında bana göreee en güzeli asya geldi cnmmm
biz kzıımızın adına sonunda karar verebildik
İREM olucak inşş.
anlamı cennet bahçesiii
bu arada morboncuk da fikrini değişrmiş o da irem koycakk mııışş
şimdidenn 2 tane iremimiz varr topikteeee
var mı arrtırannnn kaydirigubbakcemile3

haklısınız kızlar
birçok şey söylüyorlar zaten hiç kafama takmadım bugüne kadar
hatta hergören karnın çok sivri çok çıkık vucudunda hiç bozulmamış erkek bu diyorlrdı ama hergören ,bunuda hiç takmadım

ama karnımın indiğini zaten kendim farketmiştim bide mevlütte öyle denilince çok korktumya

aysima ayyüzlü
asude sessiz sakin dinlendirici

bunlara ne dersin arzu bence a isimli anlamalrıda güzel

çok haklısın ne diyim,
bendede aynısı oldu bende boncuk silikondan yaptırdım canım,
hem terletmiyor hem yapışmıyor hem makinada yıkanıyor die,
milleti dinlersek aptala döneceğiz zaten,
herkes herşeyi çok biliyorya sinir oluyorum

bebeğin hareketlerini kafama takmıyorum normal artık 34.haftadayız yerleri azaldı ve sanırım ters döndü bebişim

Selamlar,

Doktorumun söylediğine göre rahim tepe noktasına 36. haftada ulaşıyormus, bu nedenle drum 36. haftaya kadar göbek yukarı çıkar , sonra da asagı ınmeye baslar demişti, paylaşmak istedim.

o zaman benimki erkenden aşağı indi daha bugün 34.haftaya girdim

asya güzel canım dizide olsun nolucakki sonuçta yarın diğer isimleride bi dizide duyabilirsin bunun için isimden vazgeçmene gerek yok canım

ben de yiyorum nazcım hergün :)))

ve gercekten de işe yarıyor özellikle vanilyalı yemeye dikkat ediyorum yapay aroma olmayanları tercih ediyorum bende en cok anneye yarıyor kalsiyum acısından hemde hafif bi tatlı :)afiyet olsun annişlere

hmmm evet iremde çok hoş canım.kibar bi isim.ay ne zormuş bu isim konusu ya.çok büyük bi sorumluluk gibi geliyo bana.güzel olsun istiyorum

kızlar şu dondurma olayına değinmişsiniz
bana da bir arkadaş söylemişti size de söyleyeyim
algida ve carte d or olanların arkasında içindekiler etiketine bakın özellikle algida olanlarda sütlü olanlar bile sütlü buz diyor onlar pek iyi değilmiş
bazılarında ise bu genelde carte dor oluyo sütlü dondurma yazıyor
alırken bunlara dikkat edin galiba carte dor olanın fiyatının pahalı olmasının nedeni bu

aarzuu, hsurmal, seda_SARI, S_R, zeynozeyno,naren05, papatya0606 size iyi muhabbetler ben kaçtım,cocam kızcak şimdi sabaha kadar uyumadı başımı bekledi, ateşim çıkmasın diye başağrım yeni geçti,ekrana bakınca kötü oluyo normalde de ne olur ne olmaz..
öptüm siziiii

aysima ayyüzlü
asude sessiz sakin dinlendirici
bunlara ne dersin arzu bence a isimli anlamalrıda güzel

evet aysimada hoşuma gidiyo.bi liste yaptım kendi begendiklerimi onuda yazmıştım.ama çogu isimde eşimle çakışıyoz.o begenmedi onuda.neyse bakalım bi karar vercez artık

arzu canım açelyada güzelipekte güzel esimeyen bi isim bence

evet havva ipekde hoş kibar narin bi isim.senin oğluşunun isminide çok begeniyorum.erkek olsaydı kesin arda olurdu.herşeyiyle uyuyo bize.erkekde yagız,yiğit,kagan,erdem isimlerinide çok begeniyorum.hep erkek düşündüğüm için kız isminde baya zorlandımkaydirigubbakcemile3 güzel kızım isimsiz kaldı

bizdede tam tersi oldu canım bi sürü kız ismi bulduk oglumuz olucagını ögrendigimde şahsen ben çok sevindim ama isim konusu büyük sorun oldu ardanın bi anlamı yok canım ondan istemiyorum

sedacım o kadar aşagıda deil daha yahu büyüdügü için sana öyle geliyo maşşallah göbegine valla çok güzel görünüyo içindeki melekte güzel olucak belliki

yok be tatlım ya ne asagıdası benimkide böyle işte
bu arada maşallah sana da seninde hiç çatlagın yok benm göbişime cok benzio :))))

sen merak etme 37. haftadan sora iniyor genelde göbişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…