biz hala kızımın adına karar veremedik.
anlamı güzel bişey olsun istiyorum, eşim ve benim adım a la başladıgı için onunda a'la başlasın istiyoruz.ama karar veremedik.
asya yı düşünmüştüm ama asi diye bi dizideki kızım adıda oymuş.o yüzden vazgeçtim.
azrada anlamı hoş değil
ecrin var allahın hediyesi demekmiş.ama söylenişi zor gibi demi..
aybüke var ay yüzlü akıllı zeki demekmiş
bide ipek ve yaren ismi hoşuma gidiyo siz ne dersiniz?????
sedacı mmm bırak şu kadınlarıı yaaa
banada bir sürü şey diyorlar ,insanı heycanlandırıyorlarrr
maşallahhh etrafımdaki herkes kadın doğum doktoruuuu sankiiii
doktorumun söylediklerinn dışındaa kim olursa olsun kimsenn dediğiniii sallamıyorumm bileeee
ben bu bebegin aşagı inme hususunu doktora sormuştum :)
dilek hanım ben aşagıda taşıyormuşum dedim dogrumu dedim bişey olurmu korktugumu belirttim .
kim diyo onu komşu jinokologlarmı dedi
aldırma sen söylenenlere dedi . çok bilmiş olurlar bi hamile gördüklerinde dedi o yüzden sizde aldırmayın . ben bana öyle bişey söyleyenlere doktoruma sordum diyorum oda komşu jinekoloklarmı dedi diyor dedi diyorum . morarıp kalıyorlar . bide lafı çevirmeye kalkıyorlar .aslında pekte inmemiş felan diyorlar gülüyorum bende içimden ama
sedacım hareket etmesi önemli hareket alışkanlıkları değişir bence, yeri azaldığından döndüğünden hareketi azalabilir artık normal bunlar.
bizimkine doktor döndü demişti ama akrobat mı ne bilmiyorum tam dönmüş değil ki hala bacaklar sağdan soldan vuruyo ..
bu arada komşular eş dost her konuda farklı konuşuyo kızlar sallamamak lazım bence de.
biz bi bambu beşiğe döşek yaptıralım dedik, millet ikiye bölündü, yok yün koyun yok pamuk koyun diye. herkes kendince diğeri sağlıksız bebeğe zarar verir diyo.bin kafadan bin ses-tatlicadiarzu- bende yün yapıcam artık bizde yünde büyüdük zaten bebeğin yatacağı 3-4 ay sonra park beşiğe geçecek.
Selamlar,
Doktorumun söylediğine göre rahim tepe noktasına 36. haftada ulaşıyormus, bu nedenle drum 36. haftaya kadar göbek yukarı çıkar , sonra da asagı ınmeye baslar demişti, paylaşmak istedim.
biz hala kızımın adına karar veremedik.
anlamı güzel bişey olsun istiyorum, eşim ve benim adım a la başladıgı için onunda a'la başlasın istiyoruz.ama karar veremedik.
asya yı düşünmüştüm ama asi diye bi dizideki kızım adıda oymuş.o yüzden vazgeçtim.
azrada anlamı hoş değil
ecrin var allahın hediyesi demekmiş.ama söylenişi zor gibi demi..
aybüke var ay yüzlü akıllı zeki demekmiş
bide ipek ve yaren ismi hoşuma gidiyo siz ne dersiniz?????
aralarında bana göreee en güzeli asya geldi cnmmm
biz kzıımızın adına sonunda karar verebildik
İREM olucak inşş.
anlamı cennet bahçesiii
bu arada morboncuk da fikrini değişrmiş o da irem koycakk mııışş
şimdidenn 2 tane iremimiz varr topikteeee
var mı arrtırannnn kaydirigubbakcemile3
aysima ayyüzlü
asude sessiz sakin dinlendirici
bunlara ne dersin arzu bence a isimli anlamalrıda güzel
arzu canım açelyada güzelipekte güzel esimeyen bi isim bence
evet havva ipekde hoş kibar narin bi isim.senin oğluşunun isminide çok begeniyorum.erkek olsaydı kesin arda olurdu.herşeyiyle uyuyo bize.erkekde yagız,yiğit,kagan,erdem isimlerinide çok begeniyorum.hep erkek düşündüğüm için kız isminde baya zorlandımkaydirigubbakcemile3 güzel kızım isimsiz kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?