hmmm 98 li dediğiniz 3 6 kg olanlarrr
hımm onlar doğar doğmaz büyük gelir die düşündümmm almaıdmben
canım göbeği inip inmediğini merak eden varsa yere otursun bacaklarını uzatsın üstüste atabiliyorsa göbeği inmemiş demekmiş atamıyorsa inmiş demekmiş benden küçük bi uygulama :)tavsiye
yenidoğan yazıyo ama üzerinde canım,sarılı bi ambalajı var.
canım evet ama ben daha 33.haftamda indi erken değilmi ya,benimde aşağı indii sedaa
az kaldı yaa çıkmaya hazırlanıyorlarrrr iştee
canım göbeği inip inmediğini merak eden varsa yere otursun bacaklarını uzatsın üstüste atabiliyorsa göbeği inmemiş demekmiş atamıyorsa inmiş demekmiş benden küçük bi uygulama :)tavsiye
ya bana da dün aşağı inmiş dediler ama bana karnım büyümüyomuş gibi geliyo..
cumadan beri baş ağrısından öldüm,bebeğe bişey olacak diye korkumdan sürekli konuşup uyandırdım, akıllı oğluşum herseferinde kıpırdadı ve aklım onda kalmadı şükür.
içinizde baş ağrısı çekmeye başlayan var mı benim ilk üç ay oluyodu ama şimdi yeniden oldu:çok üzgünüm:
naz bende yeni doğan aldım 2_5 kilo arası içerisinde 50 tane var saadetinki gibi
birde ilk molfix almıştım zaten onu yanlış almışım kullanan arkadaslar önermişti 4_9 kilo almışım onu artık ilerleyen aylarda kullanırım :)inşallah
denesene su bacak bacak üstüne atmayı
heskeşlere merhaba kızlar
ne var ne yok bakalım
ya sanki benim karnım aşağı düştü gibi,
vede artık otururken rahatsız oluyorum sanki göbeğim bacaklarımın arasını doldurdu sizdede öylemi ya
korkmaya başladım
Selamlar,
Doktorumun söylediğine göre rahim tepe noktasına 36. haftada ulaşıyormus, bu nedenle drum 36. haftaya kadar göbek yukarı çıkar , sonra da asagı ınmeye baslar demişti, paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?