selam canlarım bende haziran annesiyim.yeni öğrendm.haftaya buğüne randevu aldık.şimdiden heyecen başladı.işallah bebişim iyidir.
selam canlarım bende haziran annesiyim.yeni öğrendm.haftaya buğüne randevu aldık.şimdiden heyecen başladı.işallah bebişim iyidir.
güle güle giyer inşallah canım aldıklarını koy diğer topiğede görelim olmaz mıı :uhm:Ya kizlar cok erken ama ben bugün minik icin iki tane body aldim...kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek::CüvCüv:
Canim hamiş arkadaşlarim
bende araniza katildim nihayet
nihayet diyorum çünkü daha önce 2 defa düşük yaptim.şu an bebişim 8 haftalik
geçen haftaki kontrolümde rahmimde hafif kasilma olduğunu söyledi dr.kasiklaimdaki hafif ağri onun etkisiyle oluyormuş.
çok korkuyorum arkadaşlar herşeyin hayirlisi ama allah kimseye yaşatmasin
bu konuda bilgisi olan varsa cvplarsa sevinirim
Canim hamiş arkadaşlarim
geçen haftaki kontrolümde rahmimde hafif kasilma olduğunu söyledi dr.kasiklaimdaki hafif ağri onun etkisiyle oluyormuş.
Canim hamiş arkadaşlarim
gunaydınalr herkezeee ya baktımda lısteye benım adım neden yok valla aglıycam he sımdı semaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benı duyysan canm hemen ekle benı valla ınankı tam dogu m tarıhımı bılmyrum en son adetım 15 eyluldu suan 7,haftalık falan ıste hazıranın kacına gelyo bılmyrum ya maalesef sen ekle benıde lutfeeeeeeeeeen lısteyı gonder gormek ıstyrum
kızlar merhaba ;
bende haziran annesiyim inş.vaktim olmadığından aranıza katılamadım.ama şimdi merak ettiğim ve korktuğum birşey var.size danışmak istedim.sabahtan beri karnımda adet ağrısı gibi ağrı var.hamile olduğumu bilmesem adet oluyorum sanıcam.belime de ağrı girdi.benim gibi olanınız varmı acaba?korkuyorum düşük yapıcam diye((((((
kızlar ben geldim :CüvCüv::ecrin_bebek:şükür rabbime bugünleride gördüm allahıma ne kadar şükretsem size ne kadar teşekkür etsemmm azzzzz
anam minnacık bi görseniz kalbi pıt pıt pıt ultrasonu açar açmaz gördüm hemen küçücükkk sesi bi açtı pat pat gördüm onu aşık oldum tekrar rabbime ne büyükkk benimle bebeğim hı tam gününde gidiyo dedi dr şimdilikkkk bi sorun yok kızlar dr tartmadı ama zayıflamışsın dedi ilaç verdi bulantı içinnnn 20gün sonra tekrar çağırdııı ilişki yasak hala olsun ben 9 ay yasağa razıyım ult. resmini vermiyodu zorla aldımmmm başka türlü dayanamam dedim 20 günnnn işte böleeeeeee yani anlayacağınız yine boşa telaş yapmışımmmmm eşimede müjdeyi verdimmmm
kızlar merhaba ;
bende haziran annesiyim inş.vaktim olmadığından aranıza katılamadım.ama şimdi merak ettiğim ve korktuğum birşey var.size danışmak istedim.sabahtan beri karnımda adet ağrısı gibi ağrı var.hamile olduğumu bilmesem adet oluyorum sanıcam.belime de ağrı girdi.benim gibi olanınız varmı acaba?korkuyorum düşük yapıcam diye((((((
ya merit sana bişe sorcam kuzum sen bankacısın demi öle yazıyo bende istatistik mezunuyum
daha 24 yaşındayım yeni mezun oldum ve bütün bankalara başvurdum cevap bekliyorum bankada çalışan arkadaşlarım sınavları verirsin sorun olmaz dedi ama şimdi bebiş var ya hamişken mülakatlardan elenirmiyim hı bide bebek doğsa yani ben seneye bu zamanlar tekrar başvursam çokmu geç olur ya çok moralim bozuluyo hiç çalışamıcakmıyım diye daha önce hiç çalışmadım canım sıkılıyo ne dersin zor mu olur mülakatları geçmem anne olarakkk işe yani başlayanlar hep gençmi hiç evli anne olan yokmu???? bi akıl ver bacım yaaaa
semacım canım daha yaşın çok genç, neden geç olsun seneye? alemsin canım bekar çocuksuz olma şartı mı var işe alımlarda :1rolleyes:esas şimdi başvurursan direkt elenme demeyeyim ama tercih edilmeme sebebi olur. çünkü kimse birkaç ay sonra doğum iznine ayrılacak birini almak, ona işi öğretmek, masraf yapmak istemez. yani geneli budur. bence sen bekle, bebişin doğup çalışabilecek duruma gelince başlarsın. hem istediğin kadar bakarsın bebeğine kendin. yaşın genç daha. bak ben şimdi napsam da 3 gün fazla alabilsem diye uğraşıp duruyorum canım
haziran annişleri keyifler yerinde bakıyom allah neşenizi bol etsin bebeişlerinize sağlık versin inşallah ben haziran teyzesiii
hihoyyytkaydirigubbakcemile3:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?