2009 Haziran Anneleri!!

Canim hamiş arkadaşlarim
bende araniza katildim nihayet
nihayet diyorum çünkü daha önce 2 defa düşük yaptim.şu an bebişim 8 haftalik
geçen haftaki kontrolümde rahmimde hafif kasilma olduğunu söyledi dr.kasiklaimdaki hafif ağri onun etkisiyle oluyormuş.
çok korkuyorum arkadaşlar herşeyin hayirlisi ama allah kimseye yaşatmasin
bu konuda bilgisi olan varsa cvplarsa sevinirim

Ya kizlar cok erken ama ben bugün minik icin iki tane body aldim...kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek::CüvCüv:
güle güle giyer inşallah canım aldıklarını koy diğer topiğede görelim olmaz mıı :uhm:
selam canlarım bende haziran annesiyim.yeni öğrendm.haftaya buğüne randevu aldık.şimdiden heyecen başladı.işallah bebişim iyidir.

hayırlı olsun canım kaç haftalık miniğin bu arada hoş geldin fıstık

sende hoşgeldin tatlım inşallah bu seferki hamişliğin sağlıklı olurrr allahın izniyle sorunla ilgili bi bilgim yok canım yardımcı olamaıycam kus bakma lütfen

selam canlarım bende haziran annesiyim.yeni öğrendm.haftaya buğüne randevu aldık.şimdiden heyecen başladı.işallah bebişim iyidir.

İnşallah iyidir bebeğin canım.Hayırlı uğurlu olsun.Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Canım benim inşallah bişey olmaz içini ferah tutmaya çalış.İkinizde Allah a emanet olun

gunaydınalr herkezeee ya baktımda lısteye benım adım neden yok valla aglıycam he sımdı semaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benı duyysan canm hemen ekle benı valla ınankı tam dogu m tarıhımı bılmyrum en son adetım 15 eyluldu suan 7,haftalık falan ıste hazıranın kacına gelyo bılmyrum ya maalesef sen ekle benıde lutfeeeeeeeeeen lısteyı gonder gormek ıstyrum

hoşgeldin cicim aramıza hayırlı sağlıklı hamişlikler nasip etsin rabbimmmm sen içini rahat tut stres yapma eğer ağrılı kanaman yoksa(allah korusun) iidir annesi aklına ii şeyler getir emiii​

canım hoşgeldin geçen nida arkadaşımıza sölemiş dr u rahim hamilelikte büyüdüğü için kasılmalar ağrılar sancılar normal ama bunlar dayanılmıcak kadar çok değil emiii eğer çoksa kıvranıyosan bu ağrı geldiğinde heemen dr a başvurr​

canımmmmmmmmmmmmmmmm Şenizgünaydınnnn bak aşağıya hemen ekliyom kuzum karışmıştır arada kusuruma bakma emiiiii:1shok::1hug:

Merhaba guzel Haziran anneleri, listemizin son hali bu...

2009 HAZIRAN ANNELERI LISTESI

1.CIMEGI-------------------------------- 1Haziran
2.merilcan-------------------------------- 2 Haziran
3.yusuf_cennet------------------------- 2 Haziran
4.xxh.ydxx------------------------------- 2 Haziran
5.seremim--------------------------------- 3 Haziran
6.HAZAL01------------------------------- 3 Haziran
7.gokcenlevent--------------------------- 3 Haziran
8.mervve----------------------------------- 3 Haziran
9.cocosh---------------------------------- 4 Haziran
10.şekerkızcandy---------------------- 4 Haziran
11.Gamzeli08---------------------------- 5 Haziran
12.serheng------------------------------- 5 Haziran
13.mehtapsen--------------------------- 5 Haziran
14.s.d.34---------------------------------- 6 Haziran
15.nur82---------------------------------- 8 Haziran
16.sebeyza------------------------------ 8 Haziran
17.springg------------------------------ 8 Haziran
18.ARMAĞANIM---------------------- 8 Haziran
19.Menzil Gülü------------------------ 8 Haziran
20.skbb----------------------------------- 8 Haziran
21.NaZaR_BoNCuGu------------------ 9Haziran
22.schatzz------------------------------ 10 Haziran
23.OcerenO---------------------------- 10 Haziran
24.brisling------------------------------ 11 Haziran
25.HUZUR80-------------------------- 11 Haziran
26.orkidenn---------------------------- 11 Haziran
27.papatya0606--------------------- 12 Haziran
28.cecilececile---------------------- 12 Haziran
39.aşina--------------------------------- 13 Haziran
30.lotuss75---------------------------- 13 Haziran
31.olymposss------------------------- 13 Haziran
32.semile34---------------------------- 13 Haziran
33.ocean_girl-------------------------- 13 Haziran
34.sirtattoo----------------------------- 14 Haziran
35.suzanşan-------------------------- 14 Haziran
36.naren1981------------------------- 14 Haziran
37.minicik80-------------------------- 14 Haziran
38.aarzuu------------------------------- 14 Haziran

39.ceylan01---------------------------- 15 Haziran
40.derinden----------------------------- 15 Haziran
41.ebruli80------------------------------ 15 Haziran
42.sonuyok----------------------------- 16 Haziran
43.elifnaz1981------------------------- 16 Haziran
44.peri_efe------------------------------ 17 Haziran
45.eternal_love------------------------- 17 Haziran
46.yıldan74----------------------------- 17 Haziran
47.nesecrin----------------------------- 18 Haziran
48.Gelincik------------------------------ 19 Haziran
40.ayşecik352yunuscuk797985------ 19 Haziran
50.ozzge--------------------------------- 20 Haziran
51.simira--------------------------------- 20 Haziran
52.friends-------------------------------- 20 Haziran
53.naz&pıtırcık------------------------ 20 Haziran
54.alhan---------------------------------- 21 Haziran
55.ecrin bebek------------------------- 21 Haziran
56.Nida----------------------------------- 22 Haziran
57.sakura33---------------------------- 22 Haziran
58.kubrass----------------------------- 22 Haziran
59.güzelkızMS------------------------ 23 Haziran
60.29ekim2003------------------------ 23Haziran
61.ayseney------------------------------ 24 Haziran
62.naren05------------------------------ 24 Haziran
63.cinnamon34----------------------- 25 Haziran
64.merit--------------------------------- 26 Haziran
65.tosbaa8------------------------------ 26 Haziran
66.eze85-------------------------------- 26 Haziran
67.yas23---------------------------------- 28 Haziran
68.seda_SARI-------------------------- 28 Haziran
69.sema3455--------------------------- 28 Haziran
70.belinay82------------------------------ 28 Haziran
71.cicikizz------------------------------- 29 Haziran
72.MORBONCUK--------------------- 29 Haziran
73.nevergiveup18---------------------- 30 Haziran
74.kardelen_cigdem
75.gurbet gelini
76.aryaa
77.mumnes
78.aarzuu
79.naz&pıtırcık
80.BEYZAAK
81minicik80
82.isil_ufuk
83.AREN&YAREN
84.mukh7986

Muhtemel dogum tarihi yazilmayanlar SAT larini verirlerse hemen eklerim.
Eksik varsa tamamlayalımmm canlarım
Listemiz muhtemel dogum tarihine gore hazirlanmistir.

kızlar merhaba ;
bende haziran annesiyim inş.vaktim olmadığından aranıza katılamadım.ama şimdi merak ettiğim ve korktuğum birşey var.size danışmak istedim.sabahtan beri karnımda adet ağrısı gibi ağrı var.hamile olduğumu bilmesem adet oluyorum sanıcam.belime de ağrı girdi.benim gibi olanınız varmı acaba?korkuyorum düşük yapıcam diye ((((((

canım bak ara ara bel ağrısı normal kasık ağrıları ise rahimin genişlemesinden kaynaklanıyo yani normal ancak sen eğeer bu ağrılara daanamıyosan hemen dr a git kuzum emiiiiii

semacım teşekkür ederim cevabın için.dayanamayacağım gibi değil.ama kasıklarım değil karnım ağrıyo adet olacakmışım gibi.tedirgin oluyorum birşey olacak diye.korkumdan wc ye bile gidemiyorum.

canım çok sevindiiimmmm, biliyordum güzel haberler getireceğini bize

fatoşcum merhaba
aynı ağrılar bende de oluyor, doktorum çok normal dedi, kızdı bir de kafama takıyorum böyle şeyleri diye:teselli:

ya merit sana bişe sorcam kuzum sen bankacısın demi öle yazıyo bende istatistik mezunuyum
daha 24 yaşındayım yeni mezun oldum ve bütün bankalara başvurdum cevap bekliyorum bankada çalışan arkadaşlarım sınavları verirsin sorun olmaz dedi ama şimdi bebiş var ya hamişken mülakatlardan elenirmiyim hı bide bebek doğsa yani ben seneye bu zamanlar tekrar başvursam çokmu geç olur ya çok moralim bozuluyo hiç çalışamıcakmıyım diye daha önce hiç çalışmadım canım sıkılıyo ne dersin zor mu olur mülakatları geçmem anne olarakkk işe yani başlayanlar hep gençmi hiç evli anne olan yokmu???? bi akıl ver bacım yaaaa

semacım canım daha yaşın çok genç, neden geç olsun seneye? alemsin canım bekar çocuksuz olma şartı mı var işe alımlarda :1rolleyes:esas şimdi başvurursan direkt elenme demeyeyim ama tercih edilmeme sebebi olur. çünkü kimse birkaç ay sonra doğum iznine ayrılacak birini almak, ona işi öğretmek, masraf yapmak istemez. yani geneli budur. bence sen bekle, bebişin doğup çalışabilecek duruma gelince başlarsın. hem istediğin kadar bakarsın bebeğine kendin. yaşın genç daha. bak ben şimdi napsam da 3 gün fazla alabilsem diye uğraşıp duruyorum canım

haziran annişleri keyifler yerinde bakıyom allah neşenizi bol etsin bebeişlerinize sağlık versin inşallah ben haziran teyzesiii
hihoyyytkaydirigubbakcemile3:teytey:

ya canım dün muhasebeci bi arkadaşla konuştum geçmiş olsun daha işe başlamadan emekli oldun dedi artık hiç çalışmazsın dedi sabaha kadar uyuyamadım ben 4 sene ne diye okudum diye moralim bozuldu açıkcası bende öle düşündümmmm yaniii seneye başlarım diye şimdilik diyorum acaba başka bi iş mi bulsam burda medical park açılıyo eleman alcaklar başvursammıkiii??? yani sana göre seneye rahat rahat bulabilirim heee hem belki şu kriz de geçmiş olurrr ne dersin kuzucum bulurum dimi hep işsiz olmam yaniii​

günaydın arkadaşlar nasılsınız biz iyiyiz allaha şükür size bir sorum olacak ikili testi ne zamana kadar yaptırmak gerekiyor doktorunuz bilgi verdimi benim doktor sus pus hiç bir bilgi vermiyor değiştircem doktorumu zaten ama merak ediyorum birdahaki yeni doktoruma ne zaman gitmem gerek diye en son gittiğim tarih 28 ekim. ve ben bebek 3 aylık olunca 4 boyutlu ultrasyon yaptırcam allah korusun bebkte bir sorun olursa hemen çıkıyormuş çok ayrıntılı bişeymiş ve aynı zamnda cinsiyetinide söylüyorlarmış siz 4 lü düşünmüyor musunuz?

haziran annişleri keyifler yerinde bakıyom allah neşenizi bol etsin bebeişlerinize sağlık versin inşallah ben haziran teyzesiii
hihoyyytkaydirigubbakcemile3:teytey:

canımmmmm hoşgeldin nasılsın bakalım iisindir umarım seni çok neşeli gördüm maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…