2009 Haziran Anneleri!!

canım benim böyle yalan yanlış şeyler yüzünden uykusuz kalıp, neden hem kendini hem bebişini üzüyorsun kızacağım bak şimdi:teselli:
şimdi bir yere başvurdun, e mülakatta ne diyeceksin' beni alın ama ben 6 ay sonra yokum' dalga geçer gibi olur bitanem. söylemezsen zaten sakladın diye beter olur.
gerçekten yaşın çok genç, millet bu yaşlarda daha okuyor. neden panikledin bu kadar?
bebeğini soğur inşallah sağlıkla, istediğin aya kadar yanında kal, bu arada yavaş yavaş başvurursun zaten. tertemiz bir başlangıç yaparsın, ne demek o öyle emekliye çıktın falan?? çok kızıyorum ben böylelerine ama yaaaklava:

canım bunu söleyen arkidişimde hamiş en yakın 2 arkadaşımdan biri ben üni başladığımda da işsizle ordusuna hoşgeldin demişti ne bilim yok öle üzülüp kahretmedimde aklım takıldı yaniiii saol desteğin için kuzucum zaten banka olmasada başka iş olur bakalım bi doğsunda minişimmmmm​

canım benim 6+6 şuanda doktora 5+4 de gitmiştim şimdi de 8+1 de çağırdı. bence sen 3 hafta-1 ay sonra git.
ben doktoruma çok güveniyorum canım. ne zaman çağırırsa gidiyorum, 4 lü bakalım derse baktırırım tabi. zaten gerekeni fazlasıyla yapıyor herşeyi anlatıyor
bence sen de içine sinen bir doktor bul canım. tabi ki merak ettiğimiz herşeyi soracağız ama aslında onların bizi yönlendirmesi daha iyi tabi.
bana galiba ikili test olmayacakmış malum bizimkiler kalabalık geliyor kaydirigubbakcemile
doktoruma soracağım da kızlardan öyle duymuştum başka şekilde bakılıyormuş galiba o yüzden bilgim yok canım ikili test ile ilgili

canım benim günümüz koşullarında işsizlik her an hepimizin başına gelebilir, hangimizin garantisi var? ama bu kadar kötümser bakmamak lazım olaya. sen de hep + lar var zaten, olumsuz bakacak - yok çok şüküra.s
sen sağ salim bebişini kucağına al, eminim rahatlıkla iş bulursun.
daha güzel şeylerimiz var şimdi düşünecek değil mi?:CüvCüv:

öle tabi kuzummmm yaaaa zaten bunları şimdi düşünmekle hata ettim sağol cicimmmmmm en ii si en örgü örmeye başlıyım hı bide ben hazırlanıyom banka sınavlarına da en azından sınava hazır olurummmm​

tabi canım ne güzel düşünmüşsün bak.kıymetini biiil, keyif yap ne güzeell
ben örgü bile öremiyorum görüyosun halimi yaniii

Arkadaşlar merhaba.Öğle arası takılayım aranızda biraz.Semoş canımcım sen hangi şehirde yaşıyorsun tatlım.Merak ettimde

Yav samsundu dimi ben unuttum.Bu soru için affet.Şuan başım çok ağrıyor ve midem bulanıyor o yüsden olabülü

Buarada şuan çalışmadığın için çok şanslısın.Bizim için çok zor oluyor.Çalışıyor olmanın dışında bide akşam gittiğinde evde doğru düzgün yemek yok iyi beslenemiyoruz.Bide ben çok anlamam yemek işlerinde.Zaman ayırıp yemek konusunda kendimi geliştirmeye vakit bulamıyorum

ya kızlar öle tabi şu an için evde olamk ii olabilir ama ben böyle faydasız olmak istemiyorum daha sonra hep evde olmak bana göre değil hiç ssevmiyorum çok sıkılıyorummmm bebişim büyüdükten sonra öle yada söle kolay zor ii kötü bi iş mutlaka bulup çalışırımmmm ben ilkokuldan beri yemek ve temizlik yaparım annem çalışır o yüsden kıyamazdım ona yapardım böle bi problemim de yokka.s.

Kizlar ben bir şey soracağim.şu an 8+4 haftalik hamileyim.ama karnim çikmaya başladi.bu normal mi.sizde ne var ne yok bu konuda.çokta zayif hamile kalmadim.şu ana kadarda 1 kilo aldim.daha alişamadim karnimin büyümesine evde çok hoşuma gidiyor ama yolda herkez bana bakiyor gibi geliyor.aslinda ne olacakta.herkez çikmaz deyip duruyor.ama çikti.kilo almişta göbek yapmiş gibi aslinda ama sanki banada erken gibi geliyor.acep benim bebk kilolu mu olacak.ayrica cildim çok güzelleşti.hamile olduğumu bilmeyenler kilo mu aldin cildine ne kullandin çok güzelleşmiş diyor.
öğrenmek istedeğim sizlerde ne gibi değişiklikler var.

naren ben zaten kiloluyum canım göbiş çıktı hafiften kilo almışım gibi eşime ya şişti göbeğim diyorum daha dur çok şişecek diyosırnaşık şey 3. ayımıza girdik biz erken değil bence bende 2 kilo aldım şimdiye kadar çok almam inş. :Saruboceq:

canım bende küçücük bi göbiş oldu ama şişkinlik benimki bazen iniyo çünkü.benimde cildim güzelleşti iyice farklı bi güzellik geldi masum bi güzellik.oglumuz mu olacak acaba kız anneleri çirkinleşirmiş çünkügamyoncuiremsuhihoyyyt

canım benim 6+6 bugün, göbeğimden herkes anlıyor hamile olduğumu, gerçi bizim ikiz biliyorsunuz herşey x2 oluyorkaydirigubbakcemile5
kilo almadım henüz ama pantolonların falan olmuyor, yeni şeyler aldım. hele bugün elbise giydim, iyice çıktı. hoşuma gidiyor amaa:CüvCüv:

Canim calismak hamilelikte zor evet, bende sanki is yerinde oldugum zamanlar iyi beslenemiyormusum gibi geliyor...Üzülüyorum.

Kızlarr selem nabersiniz canlarım? Ben ve minişim çok iyiyiz.Açlık problemimiz dışında!! Dün gece saat 3'te uykumdan uyandım midemin kazınmasına. 150 kilo olucam bu gidişle.
Benim göbüşte şişti kızlar, pantalonlar filan olmuo,eteklerle idare etmeye çalışıyorum. Hamile kıyafetleri içinde erken napcaz bilmiyorum walla.
Bu arada yeni gelen hamişler hoşgeldiniz aramıza.

benim artık pantolonlarım kapanmadığı ve eteklerim de genelde dar olduğu için gittim 1 beden büyük pantolon aldım. bir de düşük beden bol kot aldım, beline penye diktirttim. haftasonu tayt tünik falan idare edeceğiz bu ara dönemi artık:CüvCüv:

ben hamile kotu aldım bi tane çok güzel hamile kotu olduğu belli olmuyo ve çok rahat beli penye sanki normal düşük belli pantolon gibi duruyo dr da giymemin iyi olmayacagını söyledi kotlar oturunca baskı yapıyomuş

Haftasonu tayt giyiyorum canım bende ama hafta içi her sabah dolabın önünde yarım saat oturuyorum. Eteklerimi de olsun die iyice yukarı çekiyorum eee boyları kısalıyo tabi benim kociş de sinir olmuş durumda :)
Canım peki düşük pantalon tam bebişin olduğu yere gelmio dimi? Şimdi aşağıdalar daha biliyosun. Kasık hizasındalar benim bildiğim kadarıyla. Gerçi daha çok minişler ama yine de sıkışırlar die korkuyorum ne biliyim işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…