ya canım dün muhasebeci bi arkadaşla konuştum geçmiş olsun daha işe başlamadan emekli oldun dedi artık hiç çalışmazsın dedi sabaha kadar uyuyamadım ben 4 sene ne diye okudum diye moralim bozuldu açıkcası bende öle düşündümmmm yaniii seneye başlarım diye şimdilik diyorum acaba başka bi iş mi bulsam burda medical park açılıyo eleman alcaklar başvursammıkiii??? yani sana göre seneye rahat rahat bulabilirim heee hem belki şu kriz de geçmiş olurrr ne dersin kuzucum bulurum dimi hep işsiz olmam yaniii
canım benim böyle yalan yanlış şeyler yüzünden uykusuz kalıp, neden hem kendini hem bebişini üzüyorsun kızacağım bak şimdi:teselli:
şimdi bir yere başvurdun, e mülakatta ne diyeceksin' beni alın ama ben 6 ay sonra yokum' dalga geçer gibi olur bitanem. söylemezsen zaten sakladın diye beter olur.
gerçekten yaşın çok genç, millet bu yaşlarda daha okuyor. neden panikledin bu kadar?
bebeğini soğur inşallah sağlıkla, istediğin aya kadar yanında kal, bu arada yavaş yavaş başvurursun zaten. tertemiz bir başlangıç yaparsın, ne demek o öyle emekliye çıktın falan?? çok kızıyorum ben böylelerine ama yaaaklava:
canım benim 6+6 şuanda doktora 5+4 de gitmiştim şimdi de 8+1 de çağırdı. bence sen 3 hafta-1 ay sonra git.günaydın arkadaşlar nasılsınız biz iyiyiz allaha şükür size bir sorum olacak ikili testi ne zamana kadar yaptırmak gerekiyor doktorunuz bilgi verdimi benim doktor sus pus hiç bir bilgi vermiyor değiştircem doktorumu zaten ama merak ediyorum birdahaki yeni doktoruma ne zaman gitmem gerek diye en son gittiğim tarih 28 ekim. ve ben bebek 3 aylık olunca 4 boyutlu ultrasyon yaptırcam allah korusun bebkte bir sorun olursa hemen çıkıyormuş çok ayrıntılı bişeymiş ve aynı zamnda cinsiyetinide söylüyorlarmış siz 4 lü düşünmüyor musunuz?
canım bunu söleyen arkidişimde hamiş en yakın 2 arkadaşımdan biri ben üni başladığımda da işsizle ordusuna hoşgeldin demişti ne bilim yok öle üzülüp kahretmedimde aklım takıldı yaniiii saol desteğin için kuzucum zaten banka olmasada başka iş olur bakalım bi doğsunda minişimmmmm
canım benim günümüz koşullarında işsizlik her an hepimizin başına gelebilir, hangimizin garantisi var? ama bu kadar kötümser bakmamak lazım olaya. sen de hep + lar var zaten, olumsuz bakacak - yok çok şüküra.s
sen sağ salim bebişini kucağına al, eminim rahatlıkla iş bulursun.
daha güzel şeylerimiz var şimdi düşünecek değil mi?:CüvCüv:
öle tabi kuzummmm yaaaa zaten bunları şimdi düşünmekle hata ettim sağol cicimmmmmm en ii si en örgü örmeye başlıyım hı bide ben hazırlanıyom banka sınavlarına da en azından sınava hazır olurummmm
Kizlar ben bir şey soracağim.şu an 8+4 haftalik hamileyim.ama karnim çikmaya başladi.bu normal mi.sizde ne var ne yok bu konuda.çokta zayif hamile kalmadim.şu ana kadarda 1 kilo aldim.daha alişamadim karnimin büyümesine evde çok hoşuma gidiyor ama yolda herkez bana bakiyor gibi geliyor.aslinda ne olacakta.herkez çikmaz deyip duruyor.ama çikti.kilo almişta göbek yapmiş gibi aslinda ama sanki banada erken gibi geliyor.acep benim bebk kilolu mu olacak.ayrica cildim çok güzelleşti.hamile olduğumu bilmeyenler kilo mu aldin cildine ne kullandin çok güzelleşmiş diyor.
öğrenmek istedeğim sizlerde ne gibi değişiklikler var.
Kizlar ben bir şey soracağim.şu an 8+4 haftalik hamileyim.ama karnim çikmaya başladi.bu normal mi.sizde ne var ne yok bu konuda.çokta zayif hamile kalmadim.şu ana kadarda 1 kilo aldim.daha alişamadim karnimin büyümesine evde çok hoşuma gidiyor ama yolda herkez bana bakiyor gibi geliyor.aslinda ne olacakta.herkez çikmaz deyip duruyor.ama çikti.kilo almişta göbek yapmiş gibi aslinda ama sanki banada erken gibi geliyor.acep benim bebk kilolu mu olacak.ayrica cildim çok güzelleşti.hamile olduğumu bilmeyenler kilo mu aldin cildine ne kullandin çok güzelleşmiş diyor.
Buarada şuan çalışmadığın için çok şanslısın.Bizim için çok zor oluyor.Çalışıyor olmanın dışında bide akşam gittiğinde evde doğru düzgün yemek yok iyi beslenemiyoruz.Bide ben çok anlamam yemek işlerinde.Zaman ayırıp yemek konusunda kendimi geliştirmeye vakit bulamıyorum
Kızlarr selem nabersiniz canlarım? Ben ve minişim çok iyiyiz.Açlık problemimiz dışında!! Dün gece saat 3'te uykumdan uyandım midemin kazınmasına. 150 kilo olucam bu gidişle.
Benim göbüşte şişti kızlar, pantalonlar filan olmuo,eteklerle idare etmeye çalışıyorum. Hamile kıyafetleri içinde erken napcaz bilmiyorum walla.
Bu arada yeni gelen hamişler hoşgeldiniz aramıza.
benim artık pantolonlarım kapanmadığı ve eteklerim de genelde dar olduğu için gittim 1 beden büyük pantolon aldım. bir de düşük beden bol kot aldım, beline penye diktirttim. haftasonu tayt tünik falan idare edeceğiz bu ara dönemi artık:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?