nida inan canım bende de varrr naren le msn de konuşuyoduk oturamdım ya belim ağrıdı karnım sertleşti kasılmalar bende de sıklaştı korkmadım da daha çok küçük benim oğlummm 5 hafta varrrr sakın gelmesin erkenden hiçbişeyi hazır değil dün gece de eşimin yanında oldu o da çok korktuuu ay emel numaradan sancılan demişti bana bende yapamam demiştim gerçekten sancılandım eşimin yüzü bembeyazdı korkma gelmiyo yokluyo dedim de adam nefes aldı sanki o doğurcakkk
canım ben 1 saat kadar önce aradım doğurmamıştı sancıları hala devam ediyomuş dün gece de akıntısı koyulaşmış zaten kanama gibi dr u sancın artarsa hemen gel demiş eşi eve çıkmışş şükür annesi bu gece de hastanede kalcakmışş kayınvalidesi evdeymişşş yalnız değil yani işte biraz moralsizdi tam da doğurcam zaman oldu falan diyodu neyseki canlarına bişe olmamışş yarın dr kontrolü var sancısı hala devam ederse erken gitcek normal şartlarda 4 teymiş dr işte böle havvacımmmm
allahımmm kızlar siz doğurmaya başlamışsınız bile. allah hepimizi sağlıkla kurtarsın inş.maşallah hepimizin kuzucuklarına
akşam bilteni için teşekkür semoşum inşşallah hakkında en hayırlısı neyse o olur canım ya kıyamam üzüldü tabi üzüntüyle erken yola çıktı bebiş gerçi daha bellid eil ama . doktoru niye bekletiyo anlamadım çagırsaydı ya hemenya gecenin bi vakti artarsa sancıları
allah korusun
hehe gaza geldin havva sakin ol bizde seni seviyoz canımcımmmmmmmmm
semoş telefon numaramızı senin özeline mi yazıyoz.ben o araları kaçırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?