2009 Haziran Anneleri!!

neden herkess sustu bakemmmm kimse konuşmuyooooo kocam gitti yineee bene oh dedim keyif yaparım kk da ama kimse konuşmuyokii

havva nasıl geçti fuar yorgunmusun kuzu aldım tel noyu özelden yolluyom benimkiniii

Canim anlasin isin ciddiyetini...Erkekler bebekler dogmadan önce birsey anlamiyorlarmis zaten, yüzlerini görmeleri gerekiyormus...Takma kafana esini cok,sen de üstüne cok gitme , o düssün senin üstüne...

amannn hiç uğraşamam onla zaten benim derdim bana yeterrrrr kasılma bi taraftansıkıntı bi taraftan işlerin eksikliği bi taraftannn valla onu takcak zamanım olmuyo yaniiiiii

kıslar nasısınız biz geldik. bugün komşular pazara gidiyodu zilime bastılar bişey istiyomusun diye durun bende gelcem dedim takıldım onlar gezdim yoruldum.1 gecelik 1 kaprili takım daha aldım.
bebişlerimiz gelmeye başlıyo yarın hadi hayırlısı olsun saglıcakla kucaklarını alsınlar
emeli aradım yeni eşini çıkarmışlar ama annesi kalcakmış. onunda ara ara sancısı oluyormuş belki yarın birgün alabilirler dedi zaten yarın kontrolu var.

ay havva kız eğer doğurursa sende yakınsan git emi çok morali bozuk kuzumunnn tam zamanında diyo oldu kaza ben şansızım falan diyo eşin falan götürebilirse çok ii olurrrr

semacım valla geçmişe bakayım dedim ama okuyacak halim bile yok valla . bitti bu gün çık şükür nerden giderim dedim bilmiyom valla pişmanım şimdi yolda dogurucam diye korkuyorum gerçekten . gerçi oturuyorum ordada ama gevede yorgunluk yani
gerçi ayaklarımda bile şişlik yok hiç .ama bi ara bi uykum geldi bayılıverecektim valla:)
emelden haber yokmu yahu erken dogurmuyor demi sancılandıgını okudum ama başka bişey okuyamadım. varmı taze haber
biri akşam bülteni geçiversin bi zahmet

gitmem mi semoşum giderim tabiki bize 40 dk uzuklıkta ama olsun giderim eşimin işi olmaz işallah.hem emel 26 mayısda alcaklar diodu ya ben de ogüne kontrol aldım dr dan benim hastaneden çıkınca ona ugrarım canım

canım ben 1 saat kadar önce aradım doğurmamıştı sancıları hala devam ediyomuş dün gece de akıntısı koyulaşmış zaten kanama gibi dr u sancın artarsa hemen gel demiş eşi eve çıkmışş şükür annesi bu gece de hastanede kalcakmışş kayınvalidesi evdeymişşş yalnız değil yani işte biraz moralsizdi tam da doğurcam zaman oldu falan diyodu neyseki canlarına bişe olmamışş yarın dr kontrolü var sancısı hala devam ederse erken gitcek normal şartlarda 4 teymiş dr işte böle havvacımmmm

ay ii yapmışsın havva çok moralsiz geliyodu sesi bi de böle panik halinde hep nasıl içim gitti yarın doğursa bile salı orda olur heraldee normal günü salıydı onun ama bakalım yarın olsun belli olur günüüü

canım hiç olmadı benim aöf sınavım da pazar günü olan okul onun evine çok yakınmış.31 mayız ozaman yine ugrarım evine busefer.akşam yine ararım.negüzel ya iyiki bu siteye üye olmuşum kardeş gibi olduk kız nasıl panikliyoruz birbirimiz için seviyorum sizi ülennnn iyiki varsınız.

allahımmm kızlar siz doğurmaya başlamışsınız bile. allah hepimizi sağlıkla kurtarsın inş. maşallah hepimizin kuzucuklarına

akşam bilteni için teşekkür semoşum inşşallah hakkında en hayırlısı neyse o olur canım ya kıyamam üzüldü tabi üzüntüyle erken yola çıktı bebiş gerçi daha bellid eil ama . doktoru niye bekletiyo anlamadım çagırsaydı ya hemenya gecenin bi vakti artarsa sancıları
allah korusun

nidacımm cok saoö canım evet sıcagı pastıma sıcagı diyorlar ama kime desek cok sevinio adanayı tanıyanlar özellikle cok sanslısınız rahat yer diyolar bakalım inşallah güzeldir eşim yanımda olsun yeter valla akşamları evine gelsin ayrılık olmasın artık (

allahımmm kızlar siz doğurmaya başlamışsınız bile. allah hepimizi sağlıkla kurtarsın inş. maşallah hepimizin kuzucuklarına

saol canımmm seninde az kalmışşşşş temmuz başı heralde bende haziran sonu doğurcam allahım nasip ederse allah bi avazda kurtarsın hepimizi sorma ya bi heyecan giriyoz topiğe varmı doğuran diyeeeedelikafadulden

valla diyom ya adam sancın sıklaşırsa gel demiş ya da kadın aman dr u işte ara ara geliyo diyo o da kaynanası yanondaymış o bilir ne de olssa doğum yapmış canımmm valla ne diyim gece olursa artık konu komuşu taksi faalan hallederler
doğum çantası da arabadaymış onu da eve getirmişler bakalım nolcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…