2009 Haziran Anneleri!!

benden önce doğuracak belli oldu demek 3.anne olamayacağım desenize :)
Allah kurtarsın! sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah!

:1shok::1shok::1shok: öncelikle herkese hayirli aksamlar, ya varya 1 gün girmedim anladim kadariyla cok sey olmu ya. öncelikle yasemincim allah annali babali büyütsün cok sevindim canim.emelcim sizede büyük gecmis olsun, aslinda kazayi pek anlayamadim ama anladigim kadariyla ailen yapmis herhalde,

veeeeeee bugün benim icin cok zor ve tuhaf bi gündü.sabah kalkdik 280 km uzaklikda bi akrabalarimiz vardi oraya gitcez diye yolla cikdik.bikac gpndür hic istHIM yokdu o sebeden nasil olsa orda bisi ler yerim diye kahvalti yapmadan koyulduk. tam yollu yariladik ben yavas yavas rahatsislaniyordum zaten bide üstüne havada yakiyordu pisdim.kasilmalarim basladi kimseye belli etmeyim az kaldi derken,,,,, trafige yakalandik günesin altinda saatlerce büklüm büklüm. sonra trafik acildi karnim iyice acikdi sükür derken .araba bozulmasinmi.kenara cekdik bekle et derken yine saatler gecdi.gitcemiz yerede gitmeden tekrardan evin yolluna koyulduk.ben iyice fenalasdim kasilmalarim basladi herkes panik oldu esimde napcani sasirdi.ama cok sükür sag salim geldik simdi iyim yarin dr gitcez.hafif kasilmalarim devam ediyo.

ama doguma kadar artik evden uzaklasmiycaz bu bize büyük bi ders oldu .

aman nezaketcim geçmiş olsunnn
bencede ne olur olmaz evnizden uzaklaşmayınn cnmmmm

geçmiş olsun canım.aksilikler geldimi üst üste gelir zaten.Allah korusun

aarzuuuu özel mesaj yollanmıyo sana kuzu msn i aç da yolliyim okişşşş
msn de ekledim seni kabul et emi

gercektende geldimi pes pese geliyo mus tüm aksilikler, yok saadetcim cikmam daha artik korkdu gözüm
tam 8 saat yolda gecdi ayaklarim fil gibi sisdi ofofof sükür gecdi

sekerler merhaba
bende dr dan geldım sıbelcım ınanamıyorum tatlım cok sevındım Allah hayırlarla kurtarsın ınsallah sen yakup beyı benden once test edıceksın
benım mınnos 3100 olmus kızlar ve bugun ılk defacatı muayenesı oldum hıcbırınız korkutmak ıstemem ama baya acıyor hazırlıklı olun henuz bende hıcbır acılma veya yumusama yok benım cadı gununu doldurucak heralde salı gunune tek rar cagırdı herhangı bır acılma olmazsa sezeryan dusunebılırız dedı ıste boyle canlarım artık 39.haftaya gırdık bakalım nolcak

Canım geçmiş olsunda ne işin var senin o kadar uzun yollarda aç açına kıyamam sanaa iiimisin şimdi?

nezaketçim geçmiş olsun aman dikkat et kasılman varsa uzaklaşma evindende artıkın

maşallah cnmmm
bebişineee
halinden memnun demek annesiiii
hayırlısı ne zamnsa o zmn olsunnn bakalım

Canımmm nasılsın görüşemedik bi türlüüü maşallah kuzucuk kocaman olmuşşş

servet cidden o kadar acıyormu ya valla ben korktum bak benm arkadasımda mayısta doum yapacak 37. haftada alttan bakılmış ona açılma var mı die 1. cm varmış dr ilk kontrolde bir elini sokmuş bebek nasıl irkilmiş yazık

birde bu hafta gitti o zamanda 2 elini birden sokmuş offff valla içim gitti o diince cıkışta ağlamış yazık nasıl dogurcam die kocasına sarılmış (

senin bebişin kilosuda ii canım maşallah size

pinarcim ve semosum tsk kizlar nebiliym biraz delilik oldu yaptigim ama insan basina gelmeden anlamiyo.pinar sorma ac olmasam okadar zor gelmesdi belkide en son dün aksam 5 de yemisdim.bidaha o yollarda yemek bulup yememisde 5 i buldu düsün 24 saat allahim affedsin resmen eziyet etdim kendime essek kafam.....
cok sükür iyim simdilik canim,ama dedim gibi hafif hafif kasilmalarim var

slm kızlar biz geldik dr kabul etti çok şükür asker oldugun için dedi yoksa ben takip etmedim dedi ayın 5. tekrar cagırdı gelişimi hersey çok iyi dedi ayın 5. inde gittimizde kart cıkarcak hastene için hastaneyede şöle bi dısından baktım yeni yapılmış pırıl pırıl sakin bi hastene rahatladım artık.muhtemelen 40. haftayı doldurmayacak bebişin dedi.zaten bende öyle hissediyorum yerlesimi çok iyi pozisyonu normal dogum için çok elverişli dedi daha önceki dr da öyle demişti kilosunu söylemedi sormadım bende ukala biraz dr bide kabul etsin diye sessiz kaldık ama bi dahaki sefere böyle olmaz:jeyyar: köprüyü gectik nasılsa:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…