2009 Haziran Anneleri!!

ya ben 2hafta önce gittim kuaföre kadın çok küçük canın çok acır dedi.ve gerçekten çok acıdı.şimdi bi hafta daha bekleyip öyle gidicem.bi bazı kuaföreler son haftalarda almıyolarmış.risk olur diye

semocanımmmm
sende az dertli değilmişin be kuzuuu,
kız akşam kurtlar var yaa unutmuş herhalde söle kocana gtmez o zmnnn
ha bidee cnm utanak ne varrr gzlce tarif etcen o da yapcakkk
sonuçta o da onun işiii

her hafta çıkmaz ki marchandızeee
tam anlamıyla 1.5 2 ayda çıkıo zaten
ben doğuma yakın yani haziranın ilk haftası gtmek istiomm bakalımmmm

bende uydurukdan pratik bi yemek yapıyom.hiç ugraşamıcam valla..bugün sıkıntı bastı içime hava çok kötü.eve kapanmak bunaltıyo beni.haydin sonra yine ugrarım.öpüyorum hepinizi

kızlar aynı telaş bende de oluyo nası yapcam ne zaman yapcam.evimin mis gibi olmasını istiyorum ama elimden herşey gelmiyoki.koca göbeğim pek bişeye izin vermiyo.
ama bugün çok mutluyum birzdan bursadan arkadaşım gelcek doğuma kadar benimle.
biliyosunuz bende yalnız sayılırım ailem bursada yanımda birinin sürekli varlığı bana güven vericek hem saolsun iş konusundada pek beceriklidir artık iki koldan halledetcez.

ne güzel çok şanslısın.benim arkadaşlarda hep farklı şehirlerde.ankarada da var bi kaç kişi.olmazsa artık bende onlardan yardım isticem.temiz olması gerekiyo çünkü

zehracım ne güzelll sevindim senin adınaaa ohh hem dertleşirsiniz hemde gezersiniz işleri halledersiniz gözün aydınnnn

arzu benimde burda arkadaşlarım var onlara kalsa hiç yardımcı falan almiyim herişi onlar yapsın ama istemem yaaa evim leş gibi ayıp olur bebişin odasını beraber kurcaz temizlikten sonraaa

altta hep bi isim var kendiside haziran annesi galiba neden bize katılmıyo kiii

hasancan canım yazsana neden yazmıyosun hiçbişe hep okuyosunn arada katıl seni de tanımaktan zevk duyarızzz

saolun kızlar valla çok iyi olcak çiğdemin gelmesi bende dört gözle onu bekliyorum.insan şimdilerde çok sıkılıo kendini yanlız hissediyo vaktin su gibi geçmesini istiyo eminim hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz.ama az kaldı ne günler atlattık biz.
buarada narencim tayininiz çıkmış çok sevindim canm ya bak herşey nekadar iyiye gidiyor hep böyle devam etsin.
emelden bi haber alan varmı kızlar nasılmış ailesi?

ay valla aramadık hee kızı sabah aradık ama ondan sonra aramadık de ben bi arim bakem nasılmışşş?????

kızlarrrr kendüleri iiymiş emme sancılar devam ediyomuş yarın 4 te randevusu varmış ama erken de gidebilirmişşş yarın doğurabilirim diyo eşi eve gelmiş annesi bu gece de hastane de kalcakmış kayınvalidesi yanındaymışşşş iiymiş şükür ama sancıları devam dediğim giibii dua edelim kızlar emiiii

Selam kizlar gecmisi okudum ,
bugün doguran yok ama Sibel ve yildan yarin yada öbür gün doguruyorlar sanirim. Hayirlisi olsun insallah...

Narenim cokkkkk sevindim o sehirden kurtulacak olmana canim, orada yalniz olman beni üzüyordu...Adana`nin sicagi disinda baska birseyin sorun olacagini sanmam...

Armagancim bebisine msallah, canim senin de yaklasti artik...Hayirlisi...

Emel`cigim de insallah erken dogurmaz ,biraz daha bekler..Kizcagiz az üzüntü yasamadi yani dün geceden beri...

Benim de arkadaslarim gitti, cokkk güzel bir gün gecirdik beraber...
Bir daha kismet ne zaman böyle bir toplanti yapilir kimbilir...
Bana birsey yaptirmadilar, herseyleri makinaya yerlestirdiler, etrafi toparladilar...Canlarim benim...

Semoscum gitmedin mi yine sen alis-verise??

nidacım havanın azizliğine ve eşimin paniğinin haşmetine uğradım
korkuyomuş ben tek çıkınca yarın için söz verdi kimseyle görüşmicam yarınım senin ne iştersen o olcak dedii
yarın okulu yok zaten boş günü cuma namazından sonra gezeriz
resmen çamur yağdı ya buraya ii ki çıkmamışım
arkadaşımda gelcek bizimle bakalım yarında bi iş çıkarsa ben de bi hır çıkartırım kesinnn
seninde eğlenmene sevindim moral olmuştur
emelimin de sesi endişeli geliyodu paniklemiş zavallım hayırlısı dedim bak belki 3 gün önce gelir bebişiz dedimmm inşallah moral olmuşturrr

Canim bugün burada sabah muhtesem bir hava vardi, bende üzüldüm kizlari cagirdim eve, bu hava da evde tikili kalacaklar diye, daha sonra bir bozdu hava, aman rüzgar ,yagmur ,firtina..
Bir de bugün burada erkekler günü ...Millet bahceler de bögürüp icip sarkilar söylüyorlar, hala da susmadilar yani sabahtan beri...
Onun disinda artik dogumun yaklastigini acayip hissediyorum Semos ben...bugün kasilmalarim epeyi oldu...

sibellllll nasılsın tatlım heyecan varmı cicimm?????? ay ben heyecanlandım senin yerine varmı bi gelişme dr ne gün dediiii

nida inan canım bende de varrr naren le msn de konuşuyoduk oturamdım ya belim ağrıdı karnım sertleşti kasılmalar bende de sıklaştı korkmadım da daha çok küçük benim oğlummm 5 hafta varrrr sakın gelmesin erkenden hiçbişeyi hazır değil dün gece de eşimin yanında oldu o da çok korktuuu ay emel numaradan sancılan demişti bana bende yapamam demiştim gerçekten sancılandım eşimin yüzü bembeyazdı korkma gelmiyo yokluyo dedim de adam nefes aldı sanki o doğurcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…