2009 Haziran Anneleri!!

nazarboncuğu canım suyu gelmemişti bak yaseminciminnn 6 cm açıklıkla gitmiş dr a o da öle sancım vardı diyo bence hiç durmadan git bi dr a için rahat etsin ne olur ne olmazzzz bi kontrol ederler hiç olmadııı telaşlanma korkma bence yanına birini çağır hemen dr a git böle beklemekle olmazz bakasana senin haftan epey bi var bi haftadır da çekiyomuşsun durma git dr a canım bişey yoksa da bilgi alırsın ne olunca gelmem gerek diyeeeee

yahu yemek yapmam lazım elim kolum kalkmıyo yaaa bi tuhaf oldum bugünnnn neden acaba tansiyonum düştü heraldeee neyse ben çıkayım da yemeğimi yapimm

ille doğumun olması için akıntı su kanamaya gerek yokmuş
bak yasemin in sadee karın ağrısıyla gtmiş ve 6 cm açılmışşş
doğuma almışlar hemenn
bence sennkii doğum sancısı yasemnn anlattığı kadarıyla hemen doktora gt cnmmmm bugünn yarını beklemee

ufff ya bende aynıyım.tembel tembel oturasım var.bi sürü iş var yapılcak.yemekde yapmadım.ama hiç bi iş yapmak istemiyorum.havada kasvetli ondan sanırsam

fatoşcum saoalsın bitanemmm evet bende cok sevindim inan adana olduguna herkes cok sanslısınız güzel yer dio bakalım hayırlısı inşallah

bugün çok durdummm
pc başında az mola verimmm
görüşşşş kızlar

fatoşcum saoalsın bitanemmm evet bende cok sevindim inan adana olduguna herkes cok sanslısınız güzel yer dio bakalım hayırlısı inşallah

bu arada cilegin ismi "defne" olacakmis,cok guzel bi isim canim,adiyla buyusun annesi....
yarin 2 bebis daha geliyor demek, cok heyecanli, insallah saglikla gelir bebisler,anneleri simdiden tebrik ediyorum....
bu arada bugun dra gitmisken nts ye de girdim, kalp atislarini dinledik oglumun,cok guzeldi, o tekme atinca sesler degisiyor, sanki denizin icindeymisiz gibi...

offf offf sıkıldım...
ankarada hava kapalı ondan mı, işe gelmekten mi neden sıkıldım ben yaaa-tatlicadiarzu-
kimsede yok zaten nettesenağlama

bende yemek yapmaya üşenirken geldi eşimm yanında da bi arkadaşııı of salata yaptım şimdide yemeği koydum ocağaaaa of yaaa

amanda aman bu ne kızlar bebişler geliyor demekki yarın da 2 tane varmış.Allah yardımcınız olsun Allah hayırlı doğumlar nasip kısmet etsin. Sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza .
böyle duyunca heyecan basıyor bende istiyorum çok bekletmesin artık.Ama biraz daha beklesin 38. hafta dolsun.
çok merak ediyorum kime benzeyecek nasıl bir bebek gelecek.

vildancım şunun şurasında ne kaldı ki sabır biraz daha dimi??? vallah beni düşün bi deee sen benden 2 hafta öndesinnn ben taaaa haziran sonunu beklicem bi de normal doğum olunca ne zaman olcağı da belli değilll öle bekle işin yoksaaa

ben yaptım da nolduki sadoş yencek bitcekk yarına bile kalmıcakkk sinir oluyom ya of bazen her iş yük geliyo bazende ne yapsam az geliyoooo hava boozuk burda sanırım benim bunalım ondannnn

ben yaptım da nolduki sadoş yencek bitcekk yarına bile kalmıcakkk sinir oluyom ya of bazen her iş yük geliyo bazende ne yapsam az geliyoooo hava boozuk burda sanırım benim bunalım ondannnn

sadece sen değilsn sıkılan cnmm yaa
bende sıkılıom inann
haftaya temizlik çi alcammm nasıl olcak nasıl etcek diye onun stresii sardı benidee
doğuranlarıı görünceee doğurmak istiommm
doğum nasıl olcak
sağ salim çıkcakmıyız iremmleee
3 kişilik yeni hayatımız nasıl olcakkkk
annemlerrr gelcek onun heycanı var dğumaaa
erken olur mu ki acaba
olursaaa
kuaföre gtmeden yakalanırsam napaımmmmm
yaniii
hep kafadaki takıntılardannnnnn sıkıntııı
yanlızımmm ondanda sıkıldımmmm
senn yne kocişin gelioo gidiiooo en azındann
haftaya olsada bnmkide izne ayrılsa bi hayırlısıylaaa
o zmnn gzl geçerr inşş bnm içinnn
ay ne dertliymşim böleee ben yaaa kaydirigubbakcemile3

aynı dertler hepimizde var sanırım.eve taşınalı 2ay oldu yani camlar falan genel bi temizlik yapıldı.ama bebişim gelmeden acaba bi daha camları perdeleri yıkamam gerekirmi boyuna onu düşünüyom.halılarıda yıkamaya vermedim.kırk mevlüdüne yakın yaparım diyorum ama ne biliyim kafa karışık.bide şu kuaför işi benide düşündürüyo.haftaya gitcem kuaföre ozmana kadar dayansın bebişimmmmm

sadoşum ah canım ordan bakınca öle görünüyo dimi aha geldi nerde terasta nasıl çıkim anına erkek arkaşdaşları varrrr onlarla gidicek gece geç gelcek ii ce uzaklaştık hamile kaldıktan sonra annemler benim de uzakta
arkadaşlarım var evet ama hepsi bekar onların da bi düzeni var her dakka benle olamazlar ya
of bi de beni düşün daha boya var yapılcak hiçbişe tam değil eksiklerim çok yardım etcek kimsem yok
bende yardımcı alcam utanııyom desem herkse güler ben herişimi hep kendim gördüm şimdi gelicek ablaya şunu şöle bunu böle yap demeye evin leş gibi oluşuna hep çekinip utancam
şu kuaför işi bende de malum hala gidilcek ay bi de normal doğum ne zaman olcağı belli olsa acele etmezsin ama işte
koca desen bi rahat bi rahat sanki başkasının çocuğuu

herkes de bi dert anlıcan buna da hamd olsun allahım başka dert verip derman aratmasın napalım bu hormonları atacaz üstümüzden bi şekilde melekleri kucağımıza alıp yeni hayata alışınca oh be herşeye değer dicez canımıniçiii

aman kızlar sıkmayın kendınızı hersey olucagına varıo zaten :)
sız haftada bır gıdın kuaforunuze temız temız hem az cıkınca acımıo ılla beklemeyın doguma yakın zamanı :)
temızlıkcı ısınıde dusunmeyın hazırlıksız yakalansanız bıle nasıl olsa 2 gun hastanede kalıcaz ozaman tutarsınız bı kadın annenız veya esınız evde durur kadının yanında 1 gunluk işş eve gelınce mıs gıbı olmus :)
stres yapıp bebıslerıde orda strese sokmayalım zaten yerlerı dar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…