2009 Haziran Anneleri!!

ben ilk defa duydum catimuaynessini böyle bisi de varmis demek.
keske bilmeseydim habersiz gitseydim.
öyle daha kolay oluyo basina ne gelceni bilmeyince simdi her sefer nezaman sokacak diye beklerim,
ya kizlar ben her seferinde hamileligimin basinidan beri altdan muayne oluyorum ama tek bi parmakcik sokuyo hihihihihi.
ha bide 5 ayima kadar ultrason aletinin ince uzun tuaf seyiyle bakiyordu.
ama cidden hic hoslanmiyorum bu durumdan ay cok rahatsiz edici.

zormuş be nezaket
ben hep üstten oldum şimdiye kadar çk şükürrr

sonda canımmm
benim skolyoz ameliyatımda taktılar
öyle acımıoo cannn
korkmayınnnn
hatta hç acımıoooo
bşy yok yani ondaaa kızlarrrr

heh sondA yerimseniben
bıraz acıyomus dedım hayatım . cok acıomus demedım .
bende yasayanlardan duydum valla kaydirigubbakcemile2
herkesın acı duyarlılıgı farklı ama acısa bıle bebıslerımız ıcın degerrrr kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

sağol semoş çok rahatladım vallahi catı muyenesinden korktum o ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

SELAM KIZLAR
ben geldim çantalar hazır duşlar alındı yavaş yavaş hazırlıklar bitiyor
yarın haberleri semoş ve pınarcımdan alabilirsiniz
hepinize dua edeceğim
Allah hepimizin yardımcısı olsunnnnnnnnnn:Saruboceq:

ayy sibel demek yarın doguma giriyosun ne güzel inş. saglıklı bi şekilde kucagına alırsın yavrunu canımmm Allah seninde yardımcın olsun

nezaket seni niye öyle muayene ediyoki.farklı bi rahatsızlıgın varmıydı

yok canim cok sükür ama burda hep böyle bakiyorlar diye biliyrum ben

alla alla nie kiiii
herkese mi öle bu doktorrr

evet galiba yani bildigim kadariyla evet ay eminde deyilim , hani pek sormadim kimseye ama bakildini duyordum, her sefermi onu bilmiyorum.ya ben normal dir diye seslenmiyordum kizlar.aman huylandim simdi...... her sefer kültürde aliyo

canım çoook heyecanlandım hayırlısıyla bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın inşallah Allah kurtarsın arkadaşım...

Allah seninde yardımcın olsun.inşallah kolayca acısız bi şekilde atlatırsın.yarın bebişin kucagında olcak ne güzel bişey.düşünmek bile heyecanlandırıyo.dualarımız seninle.güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:

canım biz hiç alttan muayene olmuyoruz.prpblemli iltihap falan olursa alttan bakıyolar.yani bana bi kere öyle olmuşdu.ama hamilelik boyunca ilk gittiğimde keseyi görmek için baktılar.sonra bi daha alttan bakılmadı

canım biz hiç alttan muayene olmuyoruz.prpblemli iltihap falan olursa alttan bakıyolar.yani bana bi kere öyle olmuşdu.ama hamilelik boyunca ilk gittiğimde keseyi görmek için baktılar.sonra bi daha alttan bakılmadı

aynen benimde sadece keseyi görmek için alttan bakılmıştı sonra hep karnımdan bakılıyor artık...

yok canim ya intabim falan olsa bi önlem almam icin drum en azindan beni uyarirdi herhalde dimi....
hep hersey yollunda diyo, her seferinde idral ve kan aliyorlar onlarada bakiyolar.ve bunu herkese yapiyo arkadaskimla gitmisdik ondanda almislardi.5 aya kadar ultrasondan devamli asagidan bakdi aletle ve daha iyi oldunu daha net ayrintili gösterdini söyledi, artik bebek büyüdü icin mecburen karnimdan bakcani söyledi.

sibelcim dogum bilgilerini hazırladım bile bir tek boyu ve kilos eksik onuda yarın seni aradıgımda öğrenirim gerci sen çıkmasan da eşin cıkar galiba ayyy ne güzel evine 2. melek geliyor tüm kalbimle
dua etcem sana
bitanemmmmm canım arkadasımmmmmmm öpüyorummmmmmm

dualarım seninle sibelcim inşallah emeldende iyi haberler alırım yarın .
allahım hwpimiz için en güzel şekilde dogum nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…