ya cnm baya soktu bende bebegın kafasını elledım dedı ama cıddı anlamda bagırdım ben kımseyı tedırgın etmek ıstemıyorum ama hazırlıklı olun cunku ben normal vajınal ultrason gıbı zannedıyordum ama korkudan gorumcemı aradım bıraz once onunda muayenede cok acımıs ama dogumda bu kadar olmamıs
hadi gözün aydın cnmslm kızlar biz geldik dr kabul etti çok şükür asker oldugun için dedi yoksa ben takip etmedim dedi ayın 5. tekrar cagırdı gelişimi hersey çok iyi dedi ayın 5. inde gittimizde kart cıkarcak hastene için hastaneyede şöle bi dısından baktım yeni yapılmış pırıl pırıl sakin bi hastene rahatladım artık.muhtemelen 40. haftayı doldurmayacak bebişin dedi.zaten bende öyle hissediyorum yerlesimi çok iyi pozisyonu normal dogum için çok elverişli dedi daha önceki dr da öyle demişti kilosunu söylemedi sormadım bende ukala biraz dr bide kabul etsin diye sessiz kaldık ama bi dahaki sefere böyle olmaz:jeyyar: köprüyü gectik nasılsa:roflol:
yaa neden kontrolde o kadar çok sokuyo ki yaasenağlama ay ben vazgeçtim sezeryan istiyom onda da bakmaz heralde dimiidelikafadulden
ayyy evet sırf bu yüzden sezeryan istiyom. dr zaten baya bi haşmetli iri yarı bişi düşünemiyorum onun iki eliyle bir muayene ettiğini:bbo:
aa gercekten mi kız saadet yazık ya
sizde ellenceksiniz desene:)
öyle canım çok rahatladım vallahi ama dr görsen resmen sınava cekio insanı ukala ama olsun çok rahatladım inş. öyle olur kuzummm ya maviş mavişohhh aysem ya cok sevindimmm m
en sonunda içine sinen bir yer buldun ya valla
maşallah ceyline akıllı kız annesini üzmüyor tatlım ya
yerim ben o mavişi (içime dogdu maviş gözlü olcak senin prenses)
ohhh ne güzel normal dogum yaparsın inşallah kuzum
kart cıkarmak cok basit merak etme
bak eşin asker die yapmış sevio bu drlar askerleri ya :))
ayyy 2 elmi.... 1 el olsa tamamda 2 el dıyınce bırden urktum valla :)
gercı benım doktorum benı 3 senedır tanıo canımı acıtmamak ıcın ugrasıo kadın sen sımdı alttanda muayene ettırmezsın felan dıodu bana bende guluodum :)
neyse artık bebısler ıcın dayancaz arkadaslar sonucta acı olucak canımızdan can cıkıcak cunku sezeryandada ıdrar yerıne sokulan boru bıraz can acıtıomus adını unuttum...
ama annelık bu işte mınık melegımızın hayalını kurup eslerımızın elını tutup sıkıcaz dısımızı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?