2009 Haziran Anneleri!!

ya cnm baya soktu bende bebegın kafasını elledım dedı ama cıddı anlamda bagırdım ben kımseyı tedırgın etmek ıstemıyorum ama hazırlıklı olun cunku ben normal vajınal ultrason gıbı zannedıyordum ama korkudan gorumcemı aradım bıraz once onunda muayenede cok acımıs ama dogumda bu kadar olmamıs

emelcım bu arada cok buyuk gecmıs olsun cnm Allah sevdıklerını sana bagıslamıs kendını bırakma bebıskoyu dusun her zaman arkandayız cnm

ohhh aysem ya cok sevindimmm m
en sonunda içine sinen bir yer buldun ya valla
maşallah ceyline akıllı kız annesini üzmüyor tatlım ya
yerim ben o mavişi (içime dogdu maviş gözlü olcak senin prenses)

ohhh ne güzel normal dogum yaparsın inşallah kuzum
kart cıkarmak cok basit merak etme

bak eşin asker die yapmış sevio bu drlar askerleri ya :))

yaa neden kontrolde o kadar çok sokuyo ki yaasenağlama ay ben vazgeçtim sezeryan istiyom onda da bakmaz heralde dimiidelikafadulden

haklısın kime sorsam catı muayenesi biraz zor dio irkiliyormuş yaptıranlar

hatta kanaması olanları bile duydum umarım bişey olmaz bizim canım az kaldı sabredelim inşallah atlatcaz bu dogumu da hayırlısıyla kuzucummm

bakmaz tatlım sezaryan da :)))

aöma sırf bunun için de sezaryan olmak mı istiyorsun sen yapma :)

zeynozeyno canım inş. kolay olur ve sağlıkla kucağına alırsın ,cocosh sen anlatınca iyiki sezeryan istedim diyorum ben hiç dayanamazdım

servetççimmm ayşecim maşallah kızlarınızaaaaa

ayşecik oh dedim valla dr kabul etti diyince içim rahatladı rahat rahat doğurusun inşallahhh

servet ne diyosun ya ne eli anammmmm neyseki benim dr un eli küçükkkk ama öle başını maşını ellerse tırsaım yanii hayırlısı olsun kız senin ne az kalmış yahuuu nerdeyse doğurcannnnn oh ne güzelll

ayyy evet sırf bu yüzden sezeryan istiyom. dr zaten baya bi haşmetli iri yarı bişi düşünemiyorum onun iki eliyle bir muayene ettiğini:bbo:

canlarım benım sakın korkmayın okadar da dayanılmayacak bısey degıl anlık bısey normal dogumdan sakın sırf bunun ıcın vazgecmeyın

ay acayip ürperdim haaa.ne biçim miş çatı muayenesi.ben normal ince uçlu ultrason aletiyle bakcak sanıyorum.ay elini sokması fena hele bebge dokunması çok kötü ya.mecbur olmak zorundamıızki bu muayeneyi

hadi gözün aydın cnm
çok sevndm adına
maş. kızınaadaaa
yaa neden kontrolde o kadar çok sokuyo ki yaasenağlama ay ben vazgeçtim sezeryan istiyom onda da bakmaz heralde dimiidelikafadulden

ayyy evet sırf bu yüzden sezeryan istiyom. dr zaten baya bi haşmetli iri yarı bişi düşünemiyorum onun iki eliyle bir muayene ettiğini:bbo:

sezeryanda bakılmıo mu sanıosunnn
yanılıosun o zmn cnmmm
maalesef bakılıoooo
ne kadar sezeryanla tanıdığım varsa bakılmışşş
ve doktorumda sölediii
en son doğuma grmeden öncee
ebe bakcakmışşş
vee durumaaa göreee alcakmışş
yanii sezeryanı nasıl yapcağını kestircekmişşş
bebeğin bi yerini kesmemek içn duruş şekline bakıppp

ayyy 2 elmi.... 1 el olsa tamamda 2 el dıyınce bırden urktum valla :)
gercı benım doktorum benı 3 senedır tanıo canımı acıtmamak ıcın ugrasıo kadın sen sımdı alttanda muayene ettırmezsın felan dıodu bana bende guluodum :)
neyse artık bebısler ıcın dayancaz arkadaslar sonucta acı olucak canımızdan can cıkıcak cunku sezeryandada ıdrar yerıne sokulan boru bıraz can acıtıomus adını unuttum...
ama annelık bu işte mınık melegımızın hayalını kurup eslerımızın elını tutup sıkıcaz dısımızı :)

öyle canım çok rahatladım vallahi ama dr görsen resmen sınava cekio insanı ukala ama olsun çok rahatladım inş. öyle olur kuzummm ya maviş maviş

benim sezeryan olan bir sürü arkadaşım var hiç birine böyle muayene yapılmadı hata vajinal muayene bile yapılmadı bende yaptıramam açıkçası zaten ultrasonla bebeğin hangi pozisyonda olduğu anlaşılıyor elini sokmasına gerek yokki sezeryanda....aman ya tırstım valla..

sonda canımmm
benim skolyoz ameliyatımda taktılar
öyle acımıoo cannn
korkmayınnnn
hatta hç acımıoooo
bşy yok yani ondaaa kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…