Canlarım ben geldim herkes gitti babam kardeşim ve eşim var onlarda kurtları seyreediyor
Ben bi size bakayım dedim, Hepinizden Allah razı olsun , Desteğiniz için sizi çoook seviyorum ben yaa
çok büyük bir kaza atlattık, eşimi öyle kanlr içinde görmek okadar kötü bişeyki, Allah bir daha göstermesin , kimseye yaşatmasın
Sancılarım devam etti bütün gün, iki akşamdırda kahverengi akıntı geliyor nişan gibi
Ben doğurabilirm yarın, haber veririm banada dua edin olurmu
Nezaketcim merak etme canim bir sorunun oldugundan degil almanya`daki doktorlar aynen senin tarif ettigin gibi bakiyorlar,,,Ben de almanyadayim ve lüzumsuz yere ultrasonla bakmiyor doktorlar...Ve asil önermli olan alttan kontrol oldugu icin , doktorlar burada mütemadiyen alttan kontrol ederler...
kızlar bugün askeri hastaneye gittim ve sinirlerim ayakta olarak geri çıktım nst ye girdim i Allahtan ama keşke onuda tam yapsalardı daha mutlu olcaktım dedimki doktora bu dedim kasılmaları falanda anlıyor değilmi dedim sabah sancım vardıda biraz dedim bana demezmi haa o bozuk şimdi sadece kalp atışlarına bakıyoruz halbuki geçende ööle yapmıştı ayaklarımı yine önemsemedi olur olur dedi ve hadi bunlar neyseydi bide doktordan daha havalı hemşire salağı vardı anneminde o sırada tansiyonu baya yükselmişti hemşireye dediki canım işin bitince benimkinide ölçermisin ben çok kötüyümde dedi anaam salak geldi benim tansiyonu ölçerken ne dedi biliyomusunuz off işimde var zaten burasıda dahiliyeye döndü dedi :1shok: Allaaaaahhhh ben bişeler dicem diyemiyommu ağzımda laflar şimdi mecbur haftaya yine gelcem bir hır çıkarsam orda bidaha bakmaz o salaklar bana biliyorum terden öldüm sıkıntıya girdim yaaoff off orda yolcaktımki ben onu yaa Allahım yaaa içimde kaldı aptal karı zavallı anneciminde tansiyonunu ölçmedi eczanede ölçtürdük hakkatende 15e çıkmış kadıncağızın tansiyonu demekki ölsen bakmicak orda şimdi küfür ettircek bana şurda zor tutuyom kendimi yaaakötükedihüso
kimse yok mu midem kötü uyuyamadım yine(((((((((((((((
Kızlar bİz Çıkıyoruz sİzlere bakmak ve paylaŞmak İstedİm
kendİme gelİnce
tÜm soruları arkadaŞlar aracılıĞıyla cevaplarım
hepİnİzİ ÖpÜyorum
dua edİn bana Çok heyecanlıyım sankİ İlk defa doĞum yapıcam
fotoyu cepten semoŞa gÖnderebİlİrİm
Kızlar bİz Çıkıyoruz sİzlere bakmak ve paylaŞmak İstedİm
kendİme gelİnce
tÜm soruları arkadaŞlar aracılıĞıyla cevaplarım
hepİnİzİ ÖpÜyorum
dua edİn bana Çok heyecanlıyım sankİ İlk defa doĞum yapıcam
fotoyu cepten semoŞa gÖnderebİlİrİm
bende birazdan çıkıyorum bizim 10 da sezeryanımız ama gideceğimiz yer uzak biraz.neyse senin içinde dua ediyorum canım.hayırlı haberlerini alırız umarım.
bu iş ilkte olsa 2. de aynı oluyormuş.hatta bukez daha heyecanlıyım.ilkinde daha çok bebeğime kavuşacağım diye telaş ve sevinç karışımı şeylerdi yaşadığım ama şimdi hep olumsuz şeyler geliyor aklıma.benim içinde dua edin kızlar.Allah hepimizi hayırlısıyla bebişlerimize kavuştursun.öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?