2009 Haziran Anneleri!!

Canlarım ben geldim herkes gitti babam kardeşim ve eşim var onlarda kurtları seyreediyor
Ben bi size bakayım dedim, Hepinizden Allah razı olsun , Desteğiniz için sizi çoook seviyorum ben yaa
çok büyük bir kaza atlattık, eşimi öyle kanlr içinde görmek okadar kötü bişeyki, Allah bir daha göstermesin , kimseye yaşatmasın
Sancılarım devam etti bütün gün, iki akşamdırda kahverengi akıntı geliyor nişan gibi
Ben doğurabilirm yarın, haber veririm banada dua edin olurmu

Nezaketcim merak etme canim bir sorunun oldugundan degil almanya`daki doktorlar aynen senin tarif ettigin gibi bakiyorlar,,,Ben de almanyadayim ve lüzumsuz yere ultrasonla bakmiyor doktorlar...Ve asil önermli olan alttan kontrol oldugu icin , doktorlar burada mütemadiyen alttan kontrol ederler...

Sibeliminde diğer arkadaşında Allah yardımcısı olsun , 3. ve 4. bebişlerimiz sağlıkla gelir inşallah
neyse kapatıyorum , belki yarın giremeyebilirim
ıyiki varsınız canlarım a.s.

Canim Emelcim ya,,tüm gün seni düsündüm valla...Cok büyük gecmis olsun..Birde gece yarisi beni uyku tutmadi kalktim ,kk`ya bakayim dedim , sok oldum gece gece..Cokgecmis olsun canim...Allah esini ve aileni sana bagisladi canim...
tüm dualarim seninle canim...

emoşuummmm çook geçmiş olsun canım benim ya resmen Allahım sana bağışlamış aileni canım binlerce şükür olsun rabbime çok büyük o seni yarı yolda bırakmadı gördünmü Allahım bidaha hiç yaşatmasın kimseye yaşatmasın böyle kötü şeyler Allah yardımcın olsun canım yarın içinde sana,siboşuma ve yıldanada dua edicez canım siz hiç meraketmeyin bizi habersiz bırakmayın yeterki
siboşcum canım benim Allahım yardımcınız olsun yaa çok heyecanlısın değilmi ayy çok güzel yaa iyi haberlerinizi bekliyoruz 3ünüzünde canlarım sizi seviyoruzz

kızlar bugün askeri hastaneye gittim ve sinirlerim ayakta olarak geri çıktım nst ye girdim iyiydi Allahtan ama keşke onuda tam yapsalardı daha mutlu olcaktım dedimki doktora bu dedim kasılmaları falanda anlıyor değilmi dedim sabah sancım vardıda biraz dedim bana demezmi haa o bozuk şimdi sadece kalp atışlarına bakıyoruz halbuki geçende ööle yapmıştı ayaklarımı yine önemsemedi olur olur dedi ve hadi bunlar neyseydi bide doktordan daha havalı hemşire salağı vardı anneminde o sırada tansiyonu baya yükselmişti hemşireye dediki canım işin bitince benimkinide ölçermisin ben çok kötüyümde dedi anaam salak geldi benim tansiyonu ölçerken ne dedi biliyomusunuz off işimde var zaten burasıda dahiliyeye döndü dedi :1shok: Allaaaaahhhh ben bişeler dicem diyemiyommu ağzımda laflar şimdi mecbur haftaya yine gelcem bir hır çıkarsam orda bidaha bakmaz o salaklar bana biliyorum terden öldüm sıkıntıya girdim yaaoff off orda yolcaktımki ben onu yaa Allahım yaaa içimde kaldı aptal karı zavallı anneciminde tansiyonunu ölçmedi eczanede ölçtürdük hakkatende 15e çıkmış kadıncağızın tansiyonu demekki ölsen bakmicak orda şimdi küfür ettircek bana şurda zor tutuyom kendimi yaaakötükedihüso

neyse sonra bahsetmiştim ya minik kuzenimin yattığı yere gittik benim doğum yapacağım hastaneye ayyy 3tane yeni doğmuş erkek bebek gördüüümmm yaaa çok komiklerdiiiii anneleriyle konuşmaya çalıştım ama pek olmadı hepside sezeryandan çıkmışlardı va sanırım acı çekiyolardı yinede sadece doktorları falan sorabildim çok acı varmı dedim olmasa garip olur dimi dediler zorla ayağa kalkıyolardı hastane çantalarıda aynı bizimki gibi olmuş zaten 1gün kalıyosun bebeğe ve sana iki tane pijama yeter dediler bizim için hasta bezinide hastane veriyomuş almana gerek yok dediler falan filan çok rahatsız edemedim zaten ööle işte sonrada fuara gidip gezdik annem ve dayımla bebişime kapı süsü aldıımm yaaa ve çook yoruldum bugün çokkk

kız kimse yokmu ne napıyonuz bande çıkcam gerçi çok yoruldum hakkaten bugün yaa gözlerim kapanıyoo size iyi geceler minişlerinize iyi bakın yarın doğuracaklarıda merakla bekliyor olcaz inşallah kuzucuklarım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz Allahım yardımcınız olsun canlarımmma.s.

merhabalar haziran anişleri
emelcim çok çok geçmiş olsun canım allah sana ve bebeğine bağışlamış aileni
bebeğini geörenlerinde gözü aydın canlarım
çatı muhayenesindede korkulacak bişey yok bünyeden bünyeye değişiyor demekki ben ilk doğumumda yaptırmıştım öyle 1 el ffalan sokmadılar 4 parnamıyla falan bakmışdı
yarın bebeklerini kucağına alacaka annelerinde gözleri aydın olsun arbbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin doğumlarınız acısız sancısız güllük gülistanlık geçsin inşallah allaha a emanet olun

emelcim ii olmanıza sevndm
didommm
sizede ne etmişler öle densizlerrrrr
boşver cnmm sinirlenmeee
terbiyesizlereee

kıslar sürekli takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor
emelcim canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış canım
yarın zeynoo da bebişini kucagna alcakmış ayy siz böle doğurunca akşamları banada sancı giriyo heralde psikolojik çokmu etkileniyorum ne
yine uyku problemim var benim neyse alışıyım zaten uykum cok agardı alışmış olurum uykusuzluğaa..
ya bebek şekerlerimiz kapı süsümüz logusa şerbetimiz hazır hadi size gösteriim dedim eşim dijitali almış yanına öbür makinada profosyenel makina beceremiyom zaten pcyede atamam sizede göstermek istiyomm bakalım begencekmisinizz olmadı cep telefonuyla cekerimm
çok konuştum kendi kendimee kaydirigubbakcemile3

emel cook gecmis olsun....
zeyno yarin doguma giriyormussun allah yardimcin olsun...
hepinize iyi geceler kizlar yarin gorusuruz ins

öyleymis canim ya bende pek kimseyle burda konusmadim ilk hamile kalan zaten bendim kendi arkadas cevremden burda, ama alman dr hep öyle bakiyorlar desene cünkü ben evlenmeden öncede kadindr gitmisidm korunma hakkinda falan bilgilenmek icin 5 dakkika konusdu anlatdi, sonra soyun bi bakalim falan dedi: ay bi korkmusdumki olmas oraya bisey giremez falan diyorum. taabi ona sacma geliyo ama ben evlendikten sonra gelirim dedim apar topar kacmisdim kaydirigubbakcemile1shok:.
ama benimde bildigim daha iyi ve ayrintili oluyomus bu sekil bakinca

yuh diyorum baska bisi demiyorum ay nasil böyle davrana biliyorlar ya , hele o aptal hemsireye nedemeli , oda bir gün muhtac olacak elbett, sanki nekadar zamanini aliyorsa geri sey

kimse yok mu midem kötü uyuyamadım yine (((((((((((((((

ah canim bu uyuyamma problemi bende de öyle varki , gece yatakda 2 saat oflaya poflaya uyumaya calisiyorum, bak 2 de anca uyumusumdur simdi 4 den beri ayaktayim tekrar.4 gündür hergün nerdeyse 2-3 saat uykuyla ayaktayim.

günaydinnnn herkese bugün doguracak annelere rabbim kolaylik lar versin cuma gibi güzel bi günümüzün hürmetine raabim sizleri hemencik kurtarsin sag salim hayirlisiyla meleklerinisi kucaklariniza almayi nasip eylesin,

Kızlar bız Çıkıyoruz sızlere bakmak ve paylaŞmak ıstedım

kendıme gelınce
tÜm soruları arkadaŞlar aracılıĞıyla cevaplarım

hepınızı ÖpÜyorum

dua edın bana Çok heyecanlıyım sankı ılk defa doĞum yapıcam

fotoyu cepten semoŞa gÖnderebılırım

bende birazdan çıkıyorum bizim 10 da sezeryanımız ama gideceğimiz yer uzak biraz.neyse senin içinde dua ediyorum canım.hayırlı haberlerini alırız umarım.
bu iş ilkte olsa 2. de aynı oluyormuş.hatta bukez daha heyecanlıyım.ilkinde daha çok bebeğime kavuşacağım diye telaş ve sevinç karışımı şeylerdi yaşadığım ama şimdi hep olumsuz şeyler geliyor aklıma.benim içinde dua edin kızlar.Allah hepimizi hayırlısıyla bebişlerimize kavuştursun.öpüyorum

[/COLOR]

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN NE GÜZEL YA BU SAATLERDE ELİFİ KUCAGINA ALMIŞTIR ZEYNO YILDANDA HEYCANLA DOGUMA GİRMEYİ BEKLİYODUR:teytey:
GÜNAYDIN GÜZELLERa.s.
COK GÜZEL BİR GÜN HERKESE HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUM SORUNSUZ MUTLU BİR GÜN GEÇİRİRİZ İNŞALLAH

günaydin kizlarrr,

Sibel ve Yildan`dan insallah muhtesem haberler aliriz...

Biz de bugün doktora gidiyoruz...

Öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…