selam kizlar dogumla az kalmis bebisler yakinda kollarinizda..sizin topikte cok kilo alan kimse yok sanirim kac kilo aldiniz toplam??
dimi yasemin kızlarrrrr toplamda 6 bebişimiz oldu gözümüz aydın uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar inşallahhhh
kızlar sd34 de bizdendi bilenler bilir daha önce hep burdaydı o da doğurmuş haziran annelerine girin başlık atmış sabırsız kızım kollarımda diyeeee tebrikleri oraya atalım
kızlar
ben 63 kilo ile hamile kaldım 73 ile bitirdim
su an 67 kiloyum ama daha çıkalı 1 gün oldu 1 hf sonra asıl kilo anlaşılırmış
canım bizim şimdiye kadar 6 bebişimiz oldu bizimmmmm
diğerleride bu ara hızlı hızlı katılıyolar bakalım bizimki ne zaman kalıcakkkk senin daha küçük meleğin sanırım canım ben kilolu hamile kaldım 71 le hamile kaldım şu an 80 kiloyum ama herkesin bünyesine göre değişiyo kilo ben 9 kilo aldım karnım çatlak dolu 15 kilo alıp hala fıstık gibi olanlarımız var duruma göre değişiyo yaniii ama öle yuh naptın dicemiz kadar kilo alan yok canımmm sana hayırlı doğumlar diliyorummm gerçi daha yolu yarılamamışsın bile ama olsunn
ozellikle azmi yedin peki cok almamak icin nasil beslendin??kızlar
ben 63 kilo ile hamile kaldım 73 ile bitirdim
su an 67 kiloyum ama daha çıkalı 1 gün oldu 1 hf sonra asıl kilo anlaşılırmış
öyle canim ya sen nekadarliksin ve nekadar aldin ben toplam 10 kilo aldim 1,5 geri vermiism, bakalim daha nekadar alcam kilolar sorun deyil canim abartmadikdan sonra, ben catlaklardan cok korkuyoordum cok sükür daha bisi yok .bence bizlerin ellinde olmadan olusuyo zaten hersey
ay ne çok kişi dogum yaptı ya.artık kafamda isimleri tutamıyorum valla.sanki birden çok hızlandık.panik oldum bende.bugün kuaföre gittim.kadın almadı ya.afedersiniz amadaha küçükmüş alamam dedi.napcam ben şimdi.pazartesi yine dra gircem.ya şu korkunç çatı muayenesini yaparsa rezil olcam yaaa
ozellikle azmi yedin peki cok almamak icin nasil beslendin??
ben 20. haftadayim canim..ben 62 ile basladim 3 kilo aldim sence cokmu almisim??
hamilelikte alınması gereken besinlerden gerektrigi kadar ye canım sakın kilo alıcam diye yememezlik yapma bebişin gelişimi için cok önemli kilo verilir nasl olsa bebiş saglıklı olsunda:ecrin_bebek:
kizlar peki catlaklar kacinci ayda basladi sizde???birde kacinci aydan sonra kilo aliminiz hizlandi???gerci kimseninki pek hizlanmamis gibi gorunuyor :roflol:
yok canim meraktan soruyorum daha yeni yemeye basladim zaten yememezlik yaparmiyim hic bundan sonra bulanti ve kusmalar yeni gecti cok zor gunler gecirdim ayakta duramiyordum bacaklarim birbirine carpiyordu bir ara bisey yiyemedigim icin..tansiyonum dusuyordu su bile icsem cikariyordum ilk 4 ayim cok zor gecti anlatmakla bitmez...
oooffffff ooofffffsu agda konusu acıldımı sancılar basıyo beni birde eşimin evde oldugu bi zamanı beklemm gerekiyo yürüyemiyorm uzun yol korkuyorm valla hazırlıksız yakalanıcam diye
ii akşamlar kıslar canım benim bu son 3 haftada oluştu çatlaklarımkizlar peki catlaklar kacinci ayda basladi sizde???birde kacinci aydan sonra kilo aliminiz hizlandi???gerci kimseninki pek hizlanmamis gibi gorunuyor :roflol:
öözlem o kadar kişiden bi ikimiz şu an burdayız herkes doğurcak gitcek biz nöbetci kalcaz demisenle burda naniknanik sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?