2009 Haziran Anneleri!!

selam kizlar dogumla az kalmis bebisler yakinda kollarinizda..sizin topikte cok kilo alan kimse yok sanirim kac kilo aldiniz toplam??

öyle canim ya sen nekadarliksin ve nekadar aldin ben toplam 10 kilo aldim 1,5 geri vermiism, bakalim daha nekadar alcam kilolar sorun deyil canim abartmadikdan sonra, ben catlaklardan cok korkuyoordum cok sükür daha bisi yok .bence bizlerin ellinde olmadan olusuyo zaten hersey

6 kim kiz ben 3-4 biliyordumm kimler dogurduki

kızlar
ben 63 kilo ile hamile kaldım 73 ile bitirdim
su an 67 kiloyum ama daha çıkalı 1 gün oldu 1 hf sonra asıl kilo anlaşılırmış

masallah sana canim ,buarada teprikler allah annali babali büyütsün

en fazla kiloyu ben aldım sanırım ama hamileligim başladıgında cok zayıftım 47 kg dum şimdi 71 oldum boyum uzun olunca göstermiyo ama valla böyle daha güzel oldum aslında tombiş tombiş dogumdan sonrada vermeyi düşünmüyorumdelikafadulden

abisis canim sen zaten cok zayifmissin hayatim zazrai yokdur. bide uzun boyluymusun .ben zaten 56 yla hamis kaldim simdi 65 falanim düsün yani .sen okadar almana ragmen bende az almama ragmen sanan yakinim .

ay ne çok kişi dogum yaptı ya.artık kafamda isimleri tutamıyorum valla.sanki birden çok hızlandık.panik oldum bende.bugün kuaföre gittim.kadın almadı ya.afedersiniz ama daha küçükmüş alamam dedi.napcam ben şimdi.pazartesi yine dra gircem.ya şu korkunç çatı muayenesini yaparsa rezil olcam yaaa

hoşgeldin sibelcim elifinle evinize allah analı babalı büyütsünnn

canim yolu yariladim ben..bu arada neden catlak dolu vucudun 9 kilo cok bir kilo degil krem falan kullanmadinmi???yoksa catlamamasi lazim...

kızlar
ben 63 kilo ile hamile kaldım 73 ile bitirdim
su an 67 kiloyum ama daha çıkalı 1 gün oldu 1 hf sonra asıl kilo anlaşılırmış
ozellikle azmi yedin peki cok almamak icin nasil beslendin??

ben 20. haftadayim canim..ben 62 ile basladim 3 kilo aldim sence cokmu almisim??

oooffffff ooofffff su agda konusu acıldımı sancılar basıyo beni birde eşimin evde oldugu bi zamanı beklemm gerekiyo yürüyemiyorm uzun yol korkuyorm valla hazırlıksız yakalanıcam diye

kizlar peki catlaklar kacinci ayda basladi sizde???birde kacinci aydan sonra kilo aliminiz hizlandi???gerci kimseninki pek hizlanmamis gibi gorunuyor :roflol:

ozellikle azmi yedin peki cok almamak icin nasil beslendin??

ben 20. haftadayim canim..ben 62 ile basladim 3 kilo aldim sence cokmu almisim??

hamilelikte alınması gereken besinlerden gerektrigi kadar ye canım sakın kilo alıcam diye yememezlik yapma bebişin gelişimi için cok önemli kilo verilir nasl olsa bebiş saglıklı olsunda:ecrin_bebek:

hamilelikte alınması gereken besinlerden gerektrigi kadar ye canım sakın kilo alıcam diye yememezlik yapma bebişin gelişimi için cok önemli kilo verilir nasl olsa bebiş saglıklı olsunda:ecrin_bebek:

yok canim meraktan soruyorum daha yeni yemeye basladim zaten yememezlik yaparmiyim hic bundan sonra bulanti ve kusmalar yeni gecti cok zor gunler gecirdim ayakta duramiyordum bacaklarim birbirine carpiyordu bir ara bisey yiyemedigim icin..tansiyonum dusuyordu su bile icsem cikariyordum ilk 4 ayim cok zor gecti anlatmakla bitmez...

kizlar peki catlaklar kacinci ayda basladi sizde???birde kacinci aydan sonra kilo aliminiz hizlandi???gerci kimseninki pek hizlanmamis gibi gorunuyor :roflol:

herkeste çatlak olcak die bşy yok cnm
bende yok mesala ve daha bir çok kişide de yokkkk
kg almlarımızaa kg topiğimizden bakabilirsinnnn

ilk aylar benmde öyle olmuştu tansiyonum cok düşüyodu
çatlak bendede var karnımda degil ama kalçamda cok yagda kullandım ama bi işe yaramadı 26.haftada falan başladı çatlaklarm

oooffffff ooofffff su agda konusu acıldımı sancılar basıyo beni birde eşimin evde oldugu bi zamanı beklemm gerekiyo yürüyemiyorm uzun yol korkuyorm valla hazırlıksız yakalanıcam diye

işte bende ondan korkuyom.hazırlıksız yakalanmak çok kötü.tek derdim o.bütün hazırlıklar bitti bi ağda işi kaldı.Allah mahçup etmesin

ne bereketli bi hafta yahu çatır çatır doguruyo haziran anneleri. bu annelerden hangisi haziranda doguracak çok merak ediyorum. allahım bütün bebeklerimizi korusun

ii akşamlar kıslar canım benim bu son 3 haftada oluştu çatlaklarım
ve 8 kilo aldım 50 kiloydum şimdi 58im
okadar baktım anlatamam gece ayrı gündüz ayrı kremler memleketten karışlım yağları yaptırdım sürdüm ama hiç fayda etmedi
yani dicegim şu bakmayla kiloyla alkası yok kiloda almadım benim kadar yağklananda yoktur ama karnımda bissürü mor çizgi ben çok beyaz tenliyim belki ondandır

slmm kizlar
piknik yaptik geldik esimin akrabalariyla...
ayy artik gitmicem bi yere sizleri ozledim durun bi gecmise bakiyim

öözlem o kadar kişiden bi ikimiz şu an burdayız herkes doğurcak gitcek biz nöbetci kalcaz demisenle burda naniknanik sositososito

öözlem o kadar kişiden bi ikimiz şu an burdayız herkes doğurcak gitcek biz nöbetci kalcaz demisenle burda naniknanik sositososito

aynen semoss..
iste burda boyle pineklicezzz
ben sana dicem "nasilsin"
sende bana....
digerleride bebek buyutecek...
aman sende once dogurma burda tek kalirimmm:roflol:

ii akşamlarrr özlem semoşşş
özlemcim ii olmuş piknikkk
temiz hava ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…