2009 Haziran Anneleri!!

heeee demi özlemmm biz aynı anda gidek doğumaaaaaaa alkisalkisalkis

sadoşum biz iiyiyiz oğlumla siz nasılsınız iremleee bakalımm

heeee demi özlemmm biz aynı anda gidek doğumaaaaaaa alkisalkisalkis

sadoşum biz iiyiyiz oğlumla siz nasılsınız iremleee bakalımm

evet canm beraber gidicez..
ben derim hadi semos kalk gidiyoruzsırnaşık şey
saadetcmmm sen nasilsin canm
ben o kismi atlamisim sorryya.s.

iyi akşamlar valla bu sona kalma konusunda sizmi şanslısnız bizmi bilmiyorum ne güzel tecrübe ediniyosunuz şimdi erken doguranlar topigide dogru dürüs takip edemiycek bebekle ilgilenmekten

bizde iiz iremimle semacım özlemcimmmm çok şükür
aiecek oturuyoruz :)

müminecim nasıl gidiyo hazırlıklar bitirdinmi ütüyü ne zor dimi mink minikkk am çok zevkliii zevkli olmasa çekilmez zaten yaffff

pardon semacım yaa, eşimle dışarı çıkmıştık, yeni döndük.
iki günde yavaş yavaş bitirdim işte.Ama gerçekten çok zevkli, benim gibi ütüden nefret eden biri için bile.
ütülerimizi bitirdik, dolabımıza yerleştirdik.çantamızı hazırlamak kaldı.
kızlar siz çantayı bebişe ayrı mı hazırladınız, yoksa hepsini tek çanta mı yaptınız?

ben ayri hazirladim canimmm
esimde her istedigimi rahat bulabilsin diye

bizim uykumuz geldi artık. herkeze iyi geceler, tatlı rüyalar.
gece gece kimse doğurmasın amaa -tatlicadiarzu-

Kizlar selam,

bütün gün durmaksizin sancim oldu...Karnim artik asagi iniyor , ondan dolayi oluyor ama doktorum günde 8 taneden fazla olmamali demisti..Benim bugün 50 kere olmustur...Moralim cok bozuk bugün, bir de dogum gününe gittik, herkes 4 hafta mi kaldi diye soruyor..En sonunda kayinpederim de dedi 4 hafta kaldi diyince, artik dayanamadim ona cattim ,duymak istemiyorum bir daha noluyo ya falan oldum...
Bana geldiler 2 gündür...

nidacım sen neden böle oldun yaaa çok üzülüyom bu en güzel zamanların olmalı kendini çok yıpratıyosun canımmm ne seni bu kadar mutsuz eden doğumun yaklaşmasımı yoksa artık hamilelikmi zor geliyo ??????

hımm anladım müminecim ben şimdiliik aynı çantaya koydum ama ayırıcam bende oğlumun odası bitsin ilk işim o olcakkk

Canim mutsuz deglim sadece cinlerim tepemde.Belki de heyecandan...Ama acayip agrilarim oluyo gecleri de uyuyamiyorum..Nolcak böyle bilmiyorum...

kimse gelmedi gelmedi yarın sabaha eşimin halası amcası
benim annem kızkardeşim geliyor hepsi ayrı otobüste ayrı ayrı karşılanacaklar valla sinirtlerim tepemde kızlare
sabahtan beri alışveriş temizlik yeni oturdum bebişleri ekledim inanın sinir olduma llahtan eşim geldi yoksa halim haraptııııı[

geldimi hepsi bir gelir inanın bana dogum olmadan da giderler dayanamazlar 24 üne kadar beklemeye daha 1 ay var(/B]

annadım nidacım ama hepimizde var az çok ağrı sende normalden fazlaysa bence dr unla bi görüş tatlım için rahat etsinnnnn

oyyyy dünürümü yormuşlarrrrr mıııı kıs ne çok gelişme olmuş sabahtan beriiii neyse canım sabret hiç olmadı yalnız kalmıcan işte napcan idare etcen işini gücünü yaparlar hem daha ne istiyonnnn

Canim napcan o kadar insanla bu hamile halinde ayni evde??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…