selam kızlar! biz geldik.dün epey zorlu bir gündü bizim için.kızım beklediğimizden küçük doğdu.2450gr.benim sezeryanımda biraz problemliydi.1 saatten fazla sürdü.neyse şuan benim ufaklık ağlıyor çıkıyorum.sonra görüşürüz.bayyyy
neyse biz çıktık arkdaşlar.. yorulduk.. hepinzi Allah'a emanet ediyorum.. hakkınzıı helaledin...
aa yıldan çıkmışmıı kaçırmışım beenn Allahım hayırlı uzun ömürler versin yıdancım meleğine sen onu beslersin canım benim sağlıklı olsunda deneyimlerini bekliyoruz canım enyakın zamanda
Nezocum cok gecmis olsun canim cok dikkat et kendine...
günaydın kızlar gerçi öğle olmuş ama dün gece geç yattım nasılsınız bakim başka doğuran varmı nezo geçmiş olsun canım en iyisi dinlen inşallah zamanında gelir neyse ben gidip yemek yiyeyim sonra görüşürüz
nezo gecmis olsun....
dikkat et kendine ve bebisine..
drun ne dediyse harfiyen uy canm..
ins bebisin uslu uslu bekler
nezaketcim gecmiş olsun canım inş. bebişin biraz daha bekler
aman cnm dikkat et artık kendinee dayanın bi kaç hafta daha
hepinize ayri ayri tsk ederim kizlar, allah hepinizden razi olsun .iyki varsin yaŞenizŞenizŞeniz
kızlar hamilelikte cinsel ilişki son 2 haftaya kadar serbest diye biliyorum bu konu hakkında bir fikri olan ya da dr.soran varmı yanlış falan bilmiyorumdur inşallah sorması ayıp siz ne alemdesiniz biz ara sıra haftada 1 -2ama ne yaplaım ya doğum dan sonra 6-8 hafta sonra ilişki diyorlar doğru mu
canim benim dr bana son güne kadar serbest dedi, ve bi sorun olmadigi sürece eger normal dogum yapacaksan ve cinseliliskiye girmende bi problem, agrin, sizzin yoksa cok iyi dedi. bizim pek bisey deyismemisdi öncekiyle. bi zararida olmadi ama maglum simdi dikkatliyiz.
evet semos yaaa...
dun kocise dedimki
bir plan yaptim...pazartesi dr gidince aglicam uyuyamiyorum kasiniyorum psikolojim bozuldu...
lutfen beni 2 hafta sonra dogurtun suni sanciyla diye aglicam diyorum:jeyyar:
esimde diyor..psikolojinin bozuldugu belli neler dusunuyorsunsırnaşık şey
canim cok tatlisin.bende senin gibi gelse artik diyip duruyordumm simdide gelmesin daha diye dua ediyorum is ciddiye binince farkli düsünüyorsun daha erken,o orda daha rahatdir, falan filan ama orjinal bi fikir aslinda neden olmasin dimi:jeyyar:
bu arada nezocumda gelmiş meraketmiştim bende dinlen kuzucum ozaman sen iyice aman haa valla o dediğin ağrıdan bendede çok oluyo ama geçiyo sonra ondan pek önemsemiyom bende
canim bende de basda öyleydi sonradan cok fena dayanilmiycak gibi oldu,
demeyi de unutdum sizlere, böbrek tasi olusmus bide üstüne üstlük, sonra kanima beyazkan karismis yani hepsi birden beni buldu isyan etmiycem ama bunada sükür.ün hastanede gördüklerimden sonra.:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/277832-aramiza-katilan-2009-haziran-melekleri-17.html
burdan bakabilirsiniz dün gece görmeyen arkadaşlarrrrr
selam kizlar dogumla az kalmis bebisler yakinda kollarinizda..sizin topikte cok kilo alan kimse yok sanirim kac kilo aldiniz toplam??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?