2009 Haziran Anneleri!!

merhaba kızlar. biz bugün tembellikden ancak uğrayabildik.
yıldan canım, geçmiş olsun. inşallah hayırlısıyla evinize geçersiniz.
bebişinde çabucak toparlar merak etme annesi.
Allah analı babalı büyütsün inşallah a.s.

aa yıldan çıkmışmıı kaçırmışım beenn Allahım hayırlı uzun ömürler versin yıdancım meleğine sen onu beslersin canım benim sağlıklı olsunda deneyimlerini bekliyoruz canım enyakın zamanda

neyse biz çıktık arkdaşlar.. yorulduk.. hepinzi Allah'a emanet ediyorum.. hakkınzıı helaledin...

öle de demesen iyiydi be armycimmm bak yine ağlattın beni ne hakkımız varsa helal olsun kuzummm allahım sağ salim betülüne kavuşutrsun senii canımmm dularım seninleeeeee

kıs aynen beni anlatttın he yürürken bişe batıyoo anam ölüyom sanıyomm bacaklarımın arası bende de açılıyo gibi oluyo eee çatı kemikleri yumuşadı ya cicim olcak o kadarrrr napalımmmm of benimde bi iş var ki sorma biraz yaptım ama bundan sonrası eşimin işi ağırlar taşıncak odaya

müminecim nasıl gidiyo hazırlıklar bitirdinmi ütüyü ne zor dimi mink minikkk am çok zevkliii zevkli olmasa çekilmez zaten yaffff

heeeeeee anam ben yazınca kimse neden bişe yazmıyo yaaa bak valla küserim heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben geldim kızlar
aramıza katılanlar sayfasına detaylıca anlattım doğum hikayesini sorularınıza kızım izin verdiği sürece cevap yazmaya çalışırım

amannııııııııın sibel gelmişşş.
canım hoşgeldiinn..
öpüyoruuum senide minik kızınıda, zeynebide:)))
eşinide tebrik ederim canım...

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sibelimmmmmm geçmiş olsun anacımmmm nasılsınnnnnnnnnnn maşallah kız sana ne çabuk çıktın peşine emeli yolladık ama bak o pazar çıkcakk maşallah ikinize de kızınıda gördükkk elif hanımı yirim ben onu maşallah ona daaaa

sibelcim geçmiş olsun canım allah ayırmasın bebeginden hiçbirzaman allah bagışlasın çok tatlıdır o şimdi allah nazarlardan korusun

Nezocum cok gecmis olsun canim cok dikkat et kendine...

nezo gecmis olsun....
dikkat et kendine ve bebisine..
drun ne dediyse harfiyen uy canm..
ins bebisin uslu uslu bekler

nezaketcim gecmiş olsun canım inş. bebişin biraz daha bekler

yasemin cnaım dün pınar yollamıştı resmiii küçük biraz ama olsun diğer topiğe eklerim şimdi bak tamammı elifimizeee

selam kizlar dogumla az kalmis bebisler yakinda kollarinizda..sizin topikte cok kilo alan kimse yok sanirim kac kilo aldiniz toplam??

selam kizlar dogumla az kalmis bebisler yakinda kollarinizda..sizin topikte cok kilo alan kimse yok sanirim kac kilo aldiniz toplam??

canım bizim şimdiye kadar 6 bebişimiz oldu bizimmmmm
diğerleride bu ara hızlı hızlı katılıyolar bakalım bizimki ne zaman kalıcakkkk senin daha küçük meleğin sanırım canım ben kilolu hamile kaldım 71 le hamile kaldım şu an 80 kiloyum ama herkesin bünyesine göre değişiyo kilo ben 9 kilo aldım karnım çatlak dolu 15 kilo alıp hala fıstık gibi olanlarımız var duruma göre değişiyo yaniii ama öle yuh naptın dicemiz kadar kilo alan yok canımmm sana hayırlı doğumlar diliyorummm gerçi daha yolu yarılamamışsın bile ama olsunn

dimi yasemin kızlarrrrr toplamda 6 bebişimiz oldu gözümüz aydın uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar inşallahhhh
kızlar sd34 de bizdendi bilenler bilir daha önce hep burdaydı o da doğurmuş haziran annelerine girin başlık atmış sabırsız kızım kollarımda diyeeee tebrikleri oraya atalım

kızlar
ben 63 kilo ile hamile kaldım 73 ile bitirdim
su an 67 kiloyum ama daha çıkalı 1 gün oldu 1 hf sonra asıl kilo anlaşılırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…