2009 Haziran Anneleri!!

allah yardimcin olsun cnm...
sabret bebisinin gelmesine az kaldi

ben geldiim anam ben artık bitmişim yaa pilim bitmiş benim valla alışveriş merkezinde doğurcam zannettim haaa evde kıpırdamıyo deli çocuk dışarı çıktık alttan kafasını çıkaracaktı nerdeyse yaa sinir etti bir yürüyemedim yaa bişeyde alamadım zaten gezemediğim için ama kendisine cici aldım yaramazlık yaptığı için ooff oofff ya varya inanın sanki afedersiniz oramın kemiklerini birileri ikiye ayırıyomuş gibi oluyorum aşağı doğru bir bıçak saplanması zaten o en beter olanı ortalık yerde durup kalıyorum öölee aptal gibi elimde karnımda kimse artık benle biyere gitmek istemiyo yaaaa onlarda yürüyemiyokiiiikaydirigubbakcemile3 bi tuvalet bi mola kaydirigubbakcemile3

dualarım seninle cnmm
nasıl olcakm sezeryan
epidural mi genel mii

armağancım canım dualarımız seninle meraketme Allahım sağsağlim kucağına almak nasipetsin inşallah bitanem bekliyoruz haberlerini

doğru diyosun canım bişey olsada gitse her akşam dua ediyom ama
kabul olmucak heralde..
o zaman eşim olcak canım eşimden çok çekinir hiç bişey diyemez
eşimde beni çok kollar yoksa dediğiğin gibi
o bana iş yaptırır çocuga kendi bakmak isterr

herkes burda ama ben çıkıom gidim kocişimi uynadırımm
kızımda kaburgama batırıo zatennn
hadi hoşçakalın

bu arada nezocumda gelmiş meraketmiştim bende dinlen kuzucum ozaman sen iyice aman haa valla o dediğin ağrıdan bendede çok oluyo ama geçiyo sonra ondan pek önemsemiyom bende

armağan canım yarınmı doğumun
inş sağlıcakla alırsın kuzunu ayy yine heycanladım
şimdiden tebrik ederim allah analı babalı büyütsün canım

hmm ii oz mn cnm eşinden çekinmesiii
iyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…