gny kızlar yarın sabah doguma gidiyorum hepiniz bana dua edin olurmu
gny kızlar yarın sabah doguma gidiyorum hepiniz bana dua edin olurmu
canımya hayırlısıyla kolayca sağlıkla bebişini kucağına al inşallah canım,gny kızlar yarın sabah doguma gidiyorum hepiniz bana dua edin olurmu
Günaydın güzel anne adaylarınasılsınız. Teker teker adaylıktan çıkmaya anne olmaya başladık .Ben en son perşembe girdim siteye geçmişe bir bakayım kimler doğurmuş.Neler var.
Bizde dün doktordaydık.3146 gr olmuş oğlum.Doktora sordum daha zamanımız var mı diye.Buradan çıkarsınız 10 dakika sonra suyun gelir geri gelirsiiz dedi.Hastaneden çıktık yemek yedik aklıma raporu imzalatmadığım geldi 2 saat sonra geri gittik doktor şaşırdı bu kadar çabukta demedik dedi.Bizde rapor için geldik dedik.
Bu arada eşim Antalya'ya gitti 2 günlüğüne çok canım sıkılıyor aslında hiç iyi değilim anneler yok eşim yok karşı dairede ebe teyze var o kaldı akşam bizde.
Neyse oğlum sağlıklı ya şükür Allah'ıma kendimi üzmemeye çalışıyorum.
kızlar tamamen ev temizliğimi bitirdim boyaydı halı yıkamaydı camlardı derken bitti şükür sobayı kaldırdık.oluşumu beklıyoruz artık gerçi dr hazıranın 19u gibi dedi ama bellımı olur çıkagelır falan dedım.içim rahat.bavulumuda hazırladım.şimdi günler geçmiyor sankı acaba normal yapabılırmıyım dıye düşün düşün.malum geçen yıl bel fıtığından amelıyat oldum.bide üstüne üstlük bizim muhasebescı sskyı yatırmamışmı şuan ssk lı değilim.geçen hafta dr gittim şok oldum ücretlı bakındım.ama ya doğumu napıcaz.özel park hospıtal de yapacaktım.şimdi birsürü para istiyolar offf.son zman gelde sıkma canını napıcamı bılmıyorum yaaa...klava:kötükedihüso
nasılsınız kızlar 2-3gündür pek giremedim nete,
benim boğazlarım şişti,çok ağrıyor ya ilaçta alamıyorum napıcam :çok üzgünüm:
canım çok çok kötü değil şuan yani antibiotiklik değil
yeni başlıyor sanırım
boğazım yanıyor öksürürken ağrıyor doğal bişey varmı bu durumlar için
sağol canımyageçmiş olsun sedacımm
ballı tarçınlı ıhlamur iç bol bol iyi gelir. bi de c vitamini bol olan meyveler ya da c vitamini alabilirsin canım.boğazın çok yanıyosa gargara da yapabilirsin.
tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?