2009 Haziran Anneleri!!

sorma canım yine şükrediyorum doğuma yollucaklar eşimi seninki gelmicekmiş çok üzüldümm allahtan korkuları yok bunların bence didemmm
olsun sende annenlerlerlesin ben kayınvaldemle kalıyom kadın çıldırtıyo beni
neyse az kaldı sabrediyorum bende
ewet tek başıma balkona bile çıkamıyom bende eşim yokken kendimi garip gibi hissediyorummmsenağlama

slm kizlar , bi bakayim dedim
bizde bugün esimle evimizi temizliyoruz, gerci ben dikiliyorum esime yapcaklarini söyelüyorum garibim terden bitdi,
ama bi yönden iyi oldu sen tek basina nasil kaldirip yapiyordun bunlari diyo,bidaha hep beraber yapalim dedi, of ama ben yinede cok yoruldum daha da birsürü isimiz var.

sizler nasilsiniz ins iysinizdir

tatlışım daha bisürü iş falan var deme yahuu sonra hastanede buluyon kendini işte Allah korusun yorma artık kendini kocişinide çok yorma yazık yavaş yavaş yaparsınız nasılsa
Didemcim bana da zaman gecmiyor gibi geliyor, insan geriliyormus son ay...Dayancaz napalim...

hemde ne gerilme canım gerilmenin ötesi bişey bu yani herşeyede sinir olup duruyom ağlıyom zatenherkes banma düşman gibi geliyo

bilmiyom işte binnoşum yaa belki gelebilir işte ilk haftası oda inan sırf buyüzden bile sezeryan yapmak istiyorum o olmadan doğurmak istemiyorum yaaaasenağlama
sende sabret canım çok zor birine dayanmak çok iyi bilirim ama napalım katlancaz işte

hadin ben çıkar yavrukuşlarım annecik uyanmış havada accık serinlemişkene havamızı alıp gelelim doğurmadan inşallahkaydirigubbakcemile3

3 bebek daha gelmis, masallah bebislere de annelerine de, bugun armagan yarin da hulya doguruyormus, insallah kolay gecer, ben kacayim kizlar, sonraa gorusuruz yine

dido cum haklisinda evi iki gün yapmasam gözüme batiyo icinde duramiyom. ve benim evimin her yeri beyaz mobilyalarim falan, keske beyaz dösemeseydim görünüm güzel oluyo ama 2 gün bi bakma evvah, önce miss gibiydi hergün simdi hamilelimin son dönemlerinde zorlaniyom bide kuzum gelince neolcaksa.
ya sizdedemi ölyle ya ben her siliyom süpürüyom ama is bitmiyo ya.

suanki acelemin sebebi benim icimdeki hiss kuzum beklemiycek fazla hersey bitsinde miss gibi oturalim evimisde. kizim tertemiz eve´gelsin teyzoslar

selam kocaman göbekli anneler bu günüdeATlattık hayırlısıyla fuuar köşelerinde dogurmadan sizler nasılsınız bu gün kaç dogum gerçekleşti:)))))))))))))))))))))

hehe havva daha doğuran yok army doğurcaktı ses yok canımmm kaçta doğurcanı da bilmiyoz ki aarayalım kızıııı

ay seninde bitti şu iş şükür heeeee bana sıkıntı olmuştuuu

nezaket sen çalış çalış dr sana ne dedi bacım ne bu inat yawwww yat aşağıya sana dinlen dememiş yat demişşş çağır bi kadın temizlesin ya da eşin yapsın sen yat anacım kendini düşünmüyosan kuzucunu düşünnnnnnnnn

semacım şimdiye kadar doğurmuşturrr
ara sor sen istersennnn
offf herkesin canı sıkılıoo galibaaa
benimdeee
az komşuya indim ama
sarmadııı geri çıktım evimeeee
offf şu yalnızlığım bi btseydi hayırlısıylaaa

Geldim canlarım off çok zor ya artık herşey zor geliyo çorap bile giyemez oldum sinir oluyorum yaa aynı şey bendede var nezocum bitsinde zamanımı bekleyeyim istiyorum bi hevesle başlıyorum amaaaa hemencik yoruluyorum bende istiyorum evim tertemiz olsun işim kalmasın ama bu halde yapılmıyo yapılsada istediğim gibi olmuyo ne yapalım artık ne kadar olursa

ya sadoş arıcam da telefonu yok bende onun yollamamışşş baktım sabah bende var sanıyodum yok ama arayamıyom o yüzdennnn

-tatlicadiarzu-zaten eşimin ssk sında problem çıktı benım ssk yok canım mecburen ssksız doğurcam yani.bugün arastırdım özel hastanelerı ateş pahası

canımcım benim bildiğim artık 18 yaşından küçükleri ve hamileleri geri çevirmiyo devlet hastaneleri geçen haberlerde duymuştum bi araştırın istersenizzz

-tatlicadiarzu-zaten eşimin ssk sında problem çıktı benım ssk yok canım mecburen ssksız doğurcam yani.bugün arastırdım özel hastanelerı ateş pahası

aynen tatlım allah yardım etsin hepimize allahım büyüktür yaa elbet bi kapı açar sıkıntı yapma kendine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…