canım bizim bütün günahımız askerle evli olmak meraketme bende ööle bakıyom dışarda herkez kolkola geziyo bende bu halimle yapayalnızım diyorum millette gözü bende zaten şuna bak bu halde tekbaşına dışarı çıkmış doğurcak diyolardır bende annemi bekliyom şimdik uyuyo kendisi uyanınca birazcık hava almaya çıkalım dicem çok bunaldım yürüyemiyomda zaten nasıl çıkcaksam halime bakmadan bilmiyorum
tatlışım daha bisürü iş falan var deme yahuu sonra hastanede buluyon kendini işte Allah korusun yorma artık kendini kocişinide çok yorma yazık yavaş yavaş yaparsınız nasılsaslm kizlar , bi bakayim dedim
bizde bugün esimle evimizi temizliyoruz, gerci ben dikiliyorum esime yapcaklarini söyelüyorum garibim terden bitdi,
ama bi yönden iyi oldu sen tek basina nasil kaldirip yapiyordun bunlari diyo,bidaha hep beraber yapalim dedi, of ama ben yinede cok yoruldum daha da birsürü isimiz var.
sizler nasilsiniz ins iysinizdir
Didemcim bana da zaman gecmiyor gibi geliyor, insan geriliyormus son ay...Dayancaz napalim...
sorma canım yine şükrediyorum doğuma yollucaklar eşimi seninki gelmicekmiş çok üzüldümm allahtan korkuları yok bunların bence didemmm
olsun sende annenlerlerlesin ben kayınvaldemle kalıyom kadın çıldırtıyo beni
neyse az kaldı sabrediyorum bende
ewet tek başıma balkona bile çıkamıyom bende eşim yokken kendimi garip gibi hissediyorummmsenağlama
Canim Didosum ,
bana da batiyor herkes insallah dogumdan kisa süre sonra gecer bunlar...
-tatlicadiarzu-zaten eşimin ssk sında problem çıktı benım ssk yok canım mecburen ssksız doğurcam yani.bugün arastırdım özel hastanelerı ateş pahası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?