gny kızlar yarın sabah doguma gidiyorum hepiniz bana dua edin olurmu
kızlar benim yazdığımdan sonra 67 sayfa olmuş nasıl okuyayım bana yardımcı olun.Ne oldu emel doğurmuş bana da havva söyledi ama neden erkene aldılar bilmiyorum.
Canim dualarimiz seninle, hayirlsiyla kucagina alirsin insallah melegini...
gny kızlar yarın sabah doguma gidiyorum hepiniz bana dua edin olurmu
allh yardımcın olsun canım dualarım sennleegny kızlar yarın sabah doguma gidiyorum hepiniz bana dua edin olurmu
maşallah bebeğineeeGünaydın güzel anne adaylarınasılsınız. Teker teker adaylıktan çıkmaya anne olmaya başladık .Ben en son perşembe girdim siteye geçmişe bir bakayım kimler doğurmuş.Neler var.
Bizde dün doktordaydık.3146 gr olmuş oğlum.Doktora sordum daha zamanımız var mı diye.Buradan çıkarsınız 10 dakika sonra suyun gelir geri gelirsiiz dedi.Hastaneden çıktık yemek yedik aklıma raporu imzalatmadığım geldi 2 saat sonra geri gittik doktor şaşırdı bu kadar çabukta demedik dedi.Bizde rapor için geldik dedik.
Bu arada eşim Antalya'ya gitti 2 günlüğüne çok canım sıkılıyor aslında hiç iyi değilim anneler yok eşim yok karşı dairede ebe teyze var o kaldı akşam bizde.
Neyse oğlum sağlıklı ya şükür Allah'ıma kendimi üzmemeye çalışıyorum.
var canım benim haziran annelerine gir aramıza katılan bebişlerin topiği var
al bak kolay olsun diye link koydumm vildancımm
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/277832-aramiza-katilan-2009-haziran-melekleri-19.html
allh yardımcın olsun canım dualarım sennlee
maşallah bebeğineee
biraz daha beklesin yavrucak o zmnn babası gelene kadar
günaydın herkesee kızımla şimdi uyandık ve geldikk
herkes ii inşşş
offf bugün pazar ve ben yanlızımmm
babamız nöbetçiiiii
sadoşummmm kuzum nabersin
napıyon bakemmm
iremim nasılll kıpraşıyomu balığınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?