2009 Haziran Anneleri!!

gny kızlar yarın sabah doguma gidiyorum hepiniz bana dua edin olurmu

etmezmiyiz canım Allah kurtarsın.Sağlıkla al kucağına bebişini.Allah doğum yapcak herkezin yardımcısı olsun.Bu güzel olayı herkeze tattırsın.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama zaman geçmek bilmiyor.

hülyacım hayırlı doüumlar canım tabiki dua ederizzzz allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsinnn

gny kızlar yarın sabah doguma gidiyorum hepiniz bana dua edin olurmu
allh yardımcın olsun canım dualarım sennlee
maşallah bebeğineee
biraz daha beklesin yavrucak o zmnn babası gelene kadar

günaydın herkesee kızımla şimdi uyandık ve geldikk
herkes ii inşşş
offf bugün pazar ve ben yanlızımmm
babamız nöbetçiiiii

zeynozeyno
şekerkızcandy
s.d.34
yıldan 74

Hepinize çok büyük geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi .Darısı bizere.

aynen canım caha güzel herkez dışarda biz evdeyiz.Maalesef bablarıız yok.Hiç alışık olduğumuz bir durum değil 3 haftadır pazarları bizde evdeyiz oğlumla.

armağan da doğurmuştur bugünn
bebişi kucağındadır ne gzllll :)))

sadoşummmm kuzum nabersin
napıyon bakemmm
iremim nasılll kıpraşıyomu balığınnn

ii be semammm
yanlızız işte ana kız yerimseniben
irem hanımm şimdi uyuyoo bi ara gerildiii
o kadarrrr
sen nasılsınnn
balina napıyorrr lülülülülülü

napsın kuduruğummmmmmm bi ordan saldırıyo bi burdan beyaz balinammmm bende tekim azcık keyif yapim odasını temizlicem balinamınnnnn kaydirigubbakcemile3

bende önce bi kahvaltı yapımmm
yapılcak işler var brazzz
onları yapcammm
bu arada maşallah çağataya

herkese selam önceden az uyusak uykumuzu alamıyoduk ama şimdi bikaç saat yetiyor çok ilginç di mi? dünden beri benim de sol kasığım ağrıyor sanki damar gerildi yürüyemiyorum bile kafayı yiycem
armağan belki de doğum yapmıştır şu an değil mi?

kızlar tamamen ev temizliğimi bitirdim boyaydı halı yıkamaydı camlardı derken bitti şükür sobayı kaldırdık.oluşumu beklıyoruz artık gerçi dr hazıranın 19u gibi dedi ama bellımı olur çıkagelır falan dedım.içim rahat.bavulumuda hazırladım.şimdi günler geçmiyor sankı acaba normal yapabılırmıyım dıye düşün düşün.malum geçen yıl bel fıtığından amelıyat oldum.bide üstüne üstlük bizim muhasebescı sskyı yatırmamışmı şuan ssk lı değilim.geçen hafta dr gittim şok oldum ücretlı bakındım.ama ya doğumu napıcaz.özel park hospıtal de yapacaktım.şimdi birsürü para istiyolar offf.son zman gelde sıkma canını napıcamı bılmıyorum yaaa...klava:kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…