2009 Haziran Anneleri!!

semacım armut yok ama elma var ıhlamurla birlikte kaynamadan önce atıcam içine dimi ,
portakalda var ondanda koyarım

kivi felan konulmaz heralde dimi

yok canım elmayla portakalı kabuklarıyla koy beraber kaynat hepsiniii ıhlamurla soğuktan at kaynasınlar yaniiiii

ah sedam bende çok açılıp saçılıom inş hasta olmam
camı açıpp
sabaha kadarr öle yatıommmm akşamlarııı
sanki yangın var içimde

canım çok çok kötü değil şuan yani antibiotiklik değil
yeni başlıyor sanırım
boğazım yanıyor öksürürken ağrıyor doğal bişey varmı bu durumlar için

boğazın şiş ise portakal suyu içme içindeki asit daha kötü yapıor cnm sahsen bendede aynı sey vardı ılık tarcınlı ballı sut ıı geldı ama ben doktora gıttım enfeksıyonmus sprey ve hap vermıstı gıtmekte fayda var yayılmadan gecmıs olsn

sadoşş kız bizde açıyoz camı hatta ben üstümü de örtmüyom oh serin serin yatıyom

seda geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine.En kısa zamanda iyileişirsin inşallah.
inş. canım sağolasın

sedacım geçmiş olsun, bol meyve ye tatlımm..
içecekleride çok sıcak yada çok soğuk tüketmeyeye çalış, boğaz ağrısını tetikliyo sonra..
tamam canım çok sağol ilgin için

yok canım elmayla portakalı kabuklarıyla koy beraber kaynat hepsiniii ıhlamurla soğuktan at kaynasınlar yaniiiii
anladım canım hemen yaptım kaynıyor şimdi misss
teşekkürler tatlım

ah sedam bende çok açılıp saçılıom inş hasta olmam
camı açıpp
sabaha kadarr öle yatıommmm akşamlarııı
sanki yangın var içimde
aynen bende öyleydim işte canım,
dikkat et kendine insan hiç anlamıyor valla

haklısın canım
şimdi ıhlamur kaynatıyorumlimonlu tarçınlı ballı içicem bakalım sanırım iyi gelecek
olmazsa giderim bende doktora tatlım

bak semoş seda öle yatmış
şifayı kapmış bzde hasta olmayalım kuzu sonraaa
dikkat et kendine

kimsecik kalmamış mı yav.
ben de kaçim bari, birazdan kocişle gezmeye çıkcaz inş. çıkmadan bi yemek yapayım. kendinize dikkat edin kızlar, öyle üstü açık uyumak yok. bana bişey olmaz demeyin, ok mi? Şeniz

valla dayanabilsem kapatim ama bayılcak gibi oluyom sıcaktan elimden bişe gelmiyo
zaten uyuduğum 4 5 saat uyku onu da kaybederim cam kapanırsa

seda canım geçmiş olsunn
off kıslar canım çok sıkılıyo dışarıya bakıyorum
herkes kocasıyla bi yere gidiyoo
ben kös kös ewde oturuyommm bu güsel havadaa
offfff neydi benim günahımmm

naber tombillerim iyimisiniz ben hiç değilim valla çok uyuzum bugün pazar günlerinden nefret ediyorum kocamıda özledim zaten hiçbişeyden zevk alamıyorum onsuz nereye gidersem gidim hep bir eksiklik oluyo yaa ooffff keşke oda yanımda olsaydı senağlama neyse siz napıyonuz derste çalışamıyom işte aklım hep başka yerlerde ya
hülyacımda yarın doğuruyomuş dularımız seninle canım benim iyi haberlerini bekliyoruz inşallah
armyden haber yok sanırım

Selam kizlar,

havanin güzelligini firsat bilip esimle hayvanat bahcesine gittik, muhtesem bir yer.. Al cocugunu cik git , hem güvenli ,hem yesil, hem de bir sürü hayvancik var...Hatta yillik kart bile cikarttik, minik kizim geldiginde bol bol gidelim diye...
Armagandan haber yok saniirm...

seda canım geçmiş olsunn
off kıslar canım çok sıkılıyo dışarıya bakıyorum
herkes kocasıyla bi yere gidiyoo
ben kös kös ewde oturuyommm bu güsel havadaa
offfff neydi benim günahımmm

canım bizim bütün günahımız askerle evli olmak meraketme bende ööle bakıyom dışarda herkez kolkola geziyo bende bu halimle yapayalnızım diyorum millette gözü bende zaten şuna bak bu halde tekbaşına dışarı çıkmış doğurcak diyolardır bende annemi bekliyom şimdik uyuyo kendisi uyanınca birazcık hava almaya çıkalım dicem çok bunaldım yürüyemiyomda zaten nasıl çıkcaksam halime bakmadan bilmiyorum

merhabalar nasılsınız gerçi kimse kalmamış ama gelirseniz görürsünüz bugün çok yoruldum ve halada işim var bebeğin elbiselerini ütüleyip yerleştiricem çantaya konulucakları koycam kapılarım tozlanmış onları silcem dün ablam gelmişti bugün onla cam sildik perdeleri yıkadık ama daha birsürü işim var ve hava bozuk gibi dün gece yağdı bugünde yağacak gibi inşallah yağmaz camı boşuna silmiş olucam ayy benimde doğumuma çok az kaldı haftaya dr gitcez heyecan basıyo günler geçtikçe doğuranları duydukça heyecan basıyo allahım yardım etsin hepimize kolay doğum nasip etsin rabbim:Saruboceq::Saruboceq:

gny kızlar yarın sabah doguma gidiyorum hepiniz bana dua edin olurmu
tabiki ederiz allahım yardımcın olsun inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın darısı bizim başımıza

ahh ahh anam doğurmakta zor bu memlekette doğum diye insanları soyuyolar hemşiresini ayrı yediriyosun dr unu doğurmak kolayda maddi kısmı zor hele özellerde çok zor ve ssk da yoksa bence en iyisi devlet hastanesi altından kalkabileceksen tabiki özel iyi ama kalkamıcaksan hiç gitmeye gerek yok eşinin ssk sı yokmu canım ondan yararlanabilirsin ben eşimin ssksını kullanıyorum bende özelde doğum yapıcam ama çok sıkışığız bu ara evime geçelide 4 ay oldu ama hala borçlarımız bitmedi allah yardım eder inşallah allah büyüktür bakalım ne olacak bende düşüne düşüne deli olucam nasıl olcak ne yapacaz diye öffff ne zor doğum yapmak klava:klava:

nidoşum bilmiyorum yaa daha belli değil belki haziranın ilk haftası gelebilir ama burdan kursa göndercekler onu sadece sezeryan yaparsam görebilir sanırım oda izin alabilirse:çok üzgünüm:

ya kızlar sizede artık zaman geçmiyomuş gibi geliyomu hersabah kalkıyorum bidahada tarihe bakıyorum yok daha varmış gibime geliyo bitürlü geçmiyo geçmiyo okadar ay bir çırpıda geçti hatırlamıyom bile ama bu son ay beni deli etti resmen yaa

neyse kızlar ben gider yarım kalan işlerimi tamamlıyayım hadin görüşürüz kızlar hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…