semacım armut yok ama elma var ıhlamurla birlikte kaynamadan önce atıcam içine dimi ,
portakalda var ondanda koyarım
kivi felan konulmaz heralde dimi
canım çok çok kötü değil şuan yani antibiotiklik değil
yeni başlıyor sanırım
boğazım yanıyor öksürürken ağrıyor doğal bişey varmı bu durumlar için
inş. canım sağolasınseda geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine.En kısa zamanda iyileişirsin inşallah.
tamam canım çok sağol ilgin içinsedacım geçmiş olsun, bol meyve ye tatlımm..
içecekleride çok sıcak yada çok soğuk tüketmeyeye çalış, boğaz ağrısını tetikliyo sonra..
anladım canım hemen yaptım kaynıyor şimdi misssyok canım elmayla portakalı kabuklarıyla koy beraber kaynat hepsiniii ıhlamurla soğuktan at kaynasınlar yaniiiii
aynen bende öyleydim işte canım,ah sedam bende çok açılıp saçılıom inş hasta olmam
camı açıpp
sabaha kadarr öle yatıommmm akşamlarııı
sanki yangın var içimde
boğazın şiş ise portakal suyu içme içindeki asit daha kötü yapıor cnm sahsen bendede aynı sey vardı ılık tarcınlı ballı sut ıı geldı ama ben doktora gıttım enfeksıyonmus sprey ve hap vermıstı gıtmekte fayda var yayılmadan gecmıs olsn
slm kizlar..
iyi pazarlar hepinize..
seda canım geçmiş olsunn
off kıslar canım çok sıkılıyo dışarıya bakıyorum
herkes kocasıyla bi yere gidiyoo
ben kös kös ewde oturuyommm bu güsel havadaa
offfff neydi benim günahımmm
tabiki ederiz allahım yardımcın olsun inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın darısı bizim başımızagny kızlar yarın sabah doguma gidiyorum hepiniz bana dua edin olurmu
kızlar tamamen ev temizliğimi bitirdim boyaydı halı yıkamaydı camlardı derken bitti şükür sobayı kaldırdık.oluşumu beklıyoruz artık gerçi dr hazıranın 19u gibi dedi ama bellımı olur çıkagelır falan dedım.içim rahat.bavulumuda hazırladım.şimdi günler geçmiyor sankı acaba normal yapabılırmıyım dıye düşün düşün.malum geçen yıl bel fıtığından amelıyat oldum.bide üstüne üstlük bizim muhasebescı sskyı yatırmamışmı şuan ssk lı değilim.geçen hafta dr gittim şok oldum ücretlı bakındım.ama ya doğumu napıcaz.özel park hospıtal de yapacaktım.şimdi birsürü para istiyolar offf.son zman gelde sıkma canını napıcamı bılmıyorum yaaa...klava:kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?