2009 Haziran Anneleri!!

Sebeyza bende çok gergindim ama çok şükür bebeğim iyiymiş.Doktor 6 hafta 3 günlük dedi.Kalp atışlarını da duydum çok şükür.İnşallah sende hayırlı haberler alırsın.Bende çok stres yaptım.Bu yüzden başım çok ağrıdı ve kusmalarım arttı stres yapma.İnşallah herşey çok güzel olacak.

saol arkadasım inşallah sorun yoktur dua edelim birbirimize pıtpıtları duyduğuna cok sevindim canım gözün aydın darısı basıma

kızlar günaydın tabi hepiniz uyuyun ben dr a gitcem cok stresliyim 12 de randevum var dua edin arkadaslar iyi haberler alırım inşallah

dua etmezmiyiz semacım ya dualarım tüm bebeklerine kavuşmak isteyen anne adayları için sabırsızlıkla bekliyorum senden gelecek güzel haberleri:nazar::1hug:

Sebeyza bende çok gergindim ama çok şükür bebeğim iyiymiş.Doktor 6 hafta 3 günlük dedi.Kalp atışlarını da duydum çok şükür.İnşallah sende hayırlı haberler alırsın.Bende çok stres yaptım.Bu yüzden başım çok ağrıdı ve kusmalarım arttı stres yapma.İnşallah herşey çok güzel olacak.

ayyyy canım cok sevindim maşallah inşallah darısı bizim başımıza ya bende cok stres yapıorum haftaya carsamba gitcem darısı tüm isteyen arkadasların başına dualarımız sizinle :):nazar:a.s.:1hug:

dua etmezmiyiz semacım ya dualarım tüm bebeklerine kavuşmak isteyen anne adayları için sabırsızlıkla bekliyorum senden gelecek güzel haberleri:nazar::1hug:

ayyyy canım cok sevindim maşallah inşallah darısı bizim başımıza ya bende cok stres yapıorum haftaya carsamba gitcem darısı tüm isteyen arkadasların başına dualarımız sizinle :):nazar:a.s.:1hug:

bende haftaya persembeye gidicem narencim... ins hersey yolundadir.. zaman gecmek bilmiyor!bugun ruyamda gordum bebisi..bebek guluyor ama doktor kalbi atmiyor diyordu..senağlama galiba bende cok tedirgin oldum okuduklarimdan :uhm::uhm:

benimde bebeğim bugün itibariyle 6 hafta 5 günlük aynı zamanlarda hamile kalmışız hadi hayırlısı hepimize.ben dün gittim dr.kalp atışlarını gördüm o minicik kalpi nasıl da atıyordu ya çok şükür yarabbim:ecrin_bebek:

herkese günaydın.. şimd dr dan geldim bende.. şükürler olsun şimdilk herşey yolunda..gününüde uyuyormuş bebeğim.. tan 9+5 günlük olmuşuz:)inş hepimiz sağlıkla kucağımzda görürüz meleklerimiz arkadaşlar..

Kizlar selam, onceki sayfalari okudum ve cogu arkadasin bulanti sikayeti oldugunu gordum, malesef bende de var, hem de cok fazla, 2 haftadir sadece ekmek, kraker, leblebi, su vb ile besleniyorum, kendimi zorlayip baska bisey yersem cikariyorum...Cok endiseleniyorum bebegim beslenemez diye, ama doktor ilk uc ay bisey yemek icin zorlama kendini dedi, bebek annenin depolardan beslenirmis...Umarim oyledir...Sizin doktorlar boyle biseyden bahsetti mi?

herkese günaydın.. şimd dr dan geldim bende.. şükürler olsun şimdilk herşey yolunda..gününüde uyuyormuş bebeğim.. tan 9+5 günlük olmuşuz:)inş hepimiz sağlıkla kucağımzda görürüz meleklerimiz arkadaşlar..

çok sevindim canm umarım hep böyle devam eder.ben ilk kontrolüme 7 haftalıkken gittim ondan sonrası için 5 hafta sonra gelin dedi herşeyin normal olduğunu söyledi acaba çokmu geç yoksa normali mi bu?

çok sevindim canm umarım hep böyle devam eder.ben ilk kontrolüme 7 haftalıkken gittim ondan sonrası için 5 hafta sonra gelin dedi herşeyin normal olduğunu söyledi acaba çokmu geç yoksa normali mi bu?

hersey normal oldugu için drun ikili test zamanı için tekrar 5 hafta sonra demiş canım için rahat olsun:nazar:

kızlar günaydın tabi hepiniz uyuyun ben dr a gitcem cok stresliyim 12 de randevum var dua edin arkadaslar iyi haberler alırım inşallah

cqnım ii haberlerle gelceksin inşallah kuzummmm hadi bekliyoruz gelir gelmez yazzzz​

semosum sen nerelerdein naren senide göremiyorum inşallah iyisinizdir hepiniz ben sık giremiyorum nete ama dr dan gelince yazarım umarım iyi seyler yazabilirim

canım benim bulantılar çok bu ara ii oldukça girip yazılanları okuyup çıkıyorum ay bi de bulantı ilaçlaı progestan hepsi uyku yapıyo akşam nerde uyuduğumun farkında değilimmmm valla gündüzleride iş güç böle bacımmm​

gözünaydın canım hep ii haberlerini alırsın inşallahhhh amin canım aminnnn​

Kizlar selam, onceki sayfalari okudum ve cogu arkadasin bulanti sikayeti oldugunu gordum, malesef bende de var, hem de cok fazla, 2 haftadir sadece ekmek, kraker, leblebi, su vb ile besleniyorum, kendimi zorlayip baska bisey yersem cikariyorum...Cok endiseleniyorum bebegim beslenemez diye, ama doktor ilk uc ay bisey yemek icin zorlama kendini dedi, bebek annenin depolardan beslenirmis...Umarim oyledir...Sizin doktorlar boyle biseyden bahsetti mi?

ah canım bende aynıyım hep bulantı hep bulantıı valla sulu yemek yemeyeli ne kadar oldu hatırlamıyom maden suyu olmasa hepten bağırsaklar kurucakkk yok benim dr bişe demedi sık sık atıştır çok yeme dedi ilaç verdi bulantı için o kadarrrr​

gozunaydin insallah bizlerde boyle guzel haberler aliriz

Selam kizlar, ancak bakabildim ne var yok , neler yapyorsunuz diye..Aslinda yorgunluktan bittim, temizlik yapiyordum yavas yavas sabahtan beri...Simdi ayakalarimi uzatma zamani...Sevgiler hepinize:kahve:

merhaba arkadaşlar ben dayanamayıp gittim doktora bugün hastayım ya hani bebişime bşy olmuşmudur gibisindenn ama bebeğim büyümüş kalbi pıt pıt yine atıyordu herşey yolundaydı hem eşimde gördü bebişimizi bu sefer eski doktora gtmedim değiştirdim doktorumu bu doktor iyi ve ilgiliydiii tekrar fotosunu aldım bebişiminnn albüme koycaz:) doktorumuz bana bir kitapçık verdi gebelikte beslenme ile ilgilii baya güzelmiş ve artık folıc plus ı içmememi istedii çünkü o ilaç gebelikten önce 3 ay gebeliktede 2 ay içilirmişş ve ben bu süreyi doldurmuşumm daha bol vitaminli bir ilaç verdii adı ise MEGADYN PRONATAL ilacımın adıı multivitamin ve mineral kombinasyonuy muş.günde 1 tane içilcekmiş kızlar birdahaki kontrolumüze 20 gün sonra gelmemi söyledi o zman 2li test yapcakmışş şimdilik benden bu kadar kızlarrr sevgiyle kalın

kızlar bu arada bebeği 8 9 haftalıkken olanlarrr bebğinin boyu kaç demişti doktor sizlere

merhaba kızlar,bende haziran annesi olacağım,sat 13eylül,şuan 8haftalığım,ben çok halsizim,bulantım pek yok ama pek bişey yiyemezsem elim ayağım titremeye başlıyor,2gündür serum veriliyor,yarın yine gideceğim serum almaya,ama çok bunalıyorum,o iğre sanki boğazımı sıkıyor gibi fenalık veriyor,zor dayanıyorum,çalışmak zor zor geliyor,hep yatmak istiyorum

merhaba kızlar,bende haziran annesi olacağım,sat 13eylül,şuan 8haftalığım,ben çok halsizim,bulantım pek yok ama pek bişey yiyemezsem elim ayağım titremeye başlıyor,2gündür serum veriliyor,yarın yine gideceğim serum almaya,ama çok bunalıyorum,o iğre sanki boğazımı sıkıyor gibi fenalık veriyor,zor dayanıyorum,çalışmak zor zor geliyor,hep yatmak istiyorum

geçmiş olsun cnm..bende yiyemiyodum bişey geçti şimdi sık dişini sende dinlenmek uyumak en iyisi tabi ama çalışınca zor yinede dikkat et kendine

Back
X