haklisin...
gel gorki engel olamadigimiz bi durum iste.:1no2:
cinsiyeti belli olsa sabah aksam ugrascam ama simdi elim kolumda bagli...
ustelik bide 20lik disim cikiyor agridan durulmuyor offf senağlama
canımcım birşekilde kuruntularına engel olmak zorundasın çünkü hamilelik 1-2 ayda biten bişey değil.
9 ay geçmez böyle düşünerek..
bebeğinede yazık..
onun için mesela cinsiyetini öğrenene kadar pembe yada mavi renkler değilde beyaz, sarı , yeşil kullanarak bişeylerle oyalanabilirsin.
ben mesela puzzle aldım 1500 parçalık,rengareenk, bebeğimin odasına Allah izin verirse, onunla oyalanıyorum, tavsiye ederimm..
kızlar selam bende dr dan geldim kalp atışları filan gayetiyi dedi dr ama ultrasonda hareket etmedi morelim bozuldu sizinkiler hareketlimi ultrasonda
semacım çok kolay moralin bozuluyor, kalbi atıyor bebişinin, haftasından ileride demek ki annesinin karnında çok mutlu..
elinde olan iyi şeyleri görüp mutlu olmaya çalış canım beniimm..
canım o kadar büyükmüydü parmağını emecek kadar ay çok heycanlandım şimdi ben hala minicik bişey görcem diye düşünüyodum salı günü gelse.. ne güzel görmüşsün sen ya bidahaki gidişinde el bile sallar sana:teytey: bide doktorunmu diyo sana kaç haftalık göüktüğünü bana hiçbişey demedi o konuda bakalım salı günü söyler belki
neler yapıyorlar hemde bir görseniz, zıplıyormuş gibi hareketler bile yapıyorlar, maşallaahh..
inşallah hepimiz hayırlı güzel haberler veririizz.. kaydirigubbakcemile5
bir haftadır bilgisayarım yoktu yazamadım sizlere..
herkese iyi pazarlar diliyorumm.
bebişleri, annişleri sevgiyle kucaklıyoruummmm...