2009 Haziran Anneleri!!

lansınoh kremın 10 gramı yetıomus benım eltım 2 bebegınındede kullandı onu zaten azıcık kullanıosun .catı muayenesı ben oldum arkadaslar rahım agzımda acıklık varmı dıye baktı .

bende diyom bu pınar nerdeeee hiç kaybolmazdı bu kadarrrrrr senin tel pc de kayıtlı değilll arayamadımda aman ii olda elektrik gitsin mühim değilll

Canımmm heyecannnn durumu maksimum avuçlarım terliyooooo 4 gün 4 ay gibi geçmez şimdiiiiiiii

bende diyom bu pınar nerdeeee hiç kaybolmazdı bu kadarrrrrr senin tel pc de kayıtlı değilll arayamadımda aman ii olda elektrik gitsin mühim değilll

Mecbur, kayıp olduuu bu arada eşime söledim pc yi alcak hastaneye allah kısmet ederse Batuhanın resimlerini çekip yollıcak sizeee

lansınoh kremın 10 gramı yetıomus benım eltım 2 bebegınındede kullandı onu zaten azıcık kullanıosun .catı muayenesı ben oldum arkadaslar rahım agzımda acıklık varmı dıye baktı .

aa iyi ozaman 10 gr yeterliyse ondan alayım.bide sana drun daha önceden bi dahaki gelişinde çatı muayesi yapcam demişmiydi yoksa süprizmi oldu.ben bu işi baya kafaya taktımda.acıyomuş galiba birazda tırsıyorum

heee ne iyi düşünmüşsün kuzummm afferin sanaaaaaa pınarrrrr

ya topiğe ilk yazdığım mesajı okudum da ne çok zaman geçmiş tuhaf oldumm birdenn

aa iyi ozaman 10 gr yeterliyse ondan alayım.bide sana drun daha önceden bi dahaki gelişinde çatı muayesi yapcam demişmiydi yoksa süprizmi oldu.ben bu işi baya kafaya taktımda.acıyomuş galiba birazda tırsıyorum

yok cnm ben cuma gunu bıraz fenalastım kasıklarımda agrı olmustu sık ıdrara cıkıodum acıle gıttım ozaman yaptılar...
ama can acımıo zaten elın tamamını sokmuo sadece 4 parmak sokuo kendızı kasmayın kasarsanız acıyabılır . ben o anın sancısıyla kendımı doktora bıraktım acı macı dusunmedım valla

h.g. havvacım nasılsın cicim vaziyetin nedir kıs emelden haberin varmı ben aramadım bugün
çıktımıki hastaneden acabaa a

merhabalar kızlar nasılsınız geçmişe baktımda yarın dr gidecek birsürü arkadaş var güzel haberlerle gelirsiniz emi arzucum bende ablama sordum kaç kere kız illallah dedi artık çatı muayenesi oldunmu yaptılarmı sana diye yok be dedi doğumda baktılar açıklık varmı doğum başlamışmı diye bakmışlar ama ondan önce bakmamışlar iki çocuğundada bakılmamış normal doğum yaptı bide demekki bazı dr lar bakmıyo bilemiyorum artık belki senin dr da bakar bende bu hafta gidicem belki benim dr da bakar ama bakmazsada sorarım yani oda erkek ama hiç çekinmiyorum valla ben normal doğum istiyorum sonuçta eninde sonunda görcek orayı onu erkek olarak görmüyorum zaten kaydirigubbakcemile3çekinme eğer soru işareti yarattıysa kafanda sor dr una herkesin dr u bir olmuyo canım belkide acımıcak korkma yani tatlım

aaaaaaa ayşecim ne yazdın ben kaçırdım heralde kızma kuzuuu bi bakim geçmişe hamen döncem sana

semoş saadeta.s.
iyim çok şükür sizde iyisiniz mi.çok devrik bi cümle oldu.
emel dün gece msj attı yarın çıkıyorum diye eve bekliyorum,dugumda hepiniz için dua ettim diye yazdı yani iyiymiş çok şükür.negüzel kavuştu bebeğine darısı başımıza

ii akşamlar kıslaar
ben purelan bide bebepantenin merhemini sürüyorum 1 haftadır
bakalım inş çatlamazlarr
benim en korktuğum konu bu benimde çarşamba günü kontrolüm var
doktor çatı muaynesi yaparmı acaba
ya bide ben artık hiç beceremiyom orayı temizlemeyi npcam bilmiyorum
npcam ben akıl verinn
hakkari gibi bi yerdede agdaya gidemiyorum normalde hep kuoförde aldırıyodum

ayşecim kasılman falan mı ver neden öle düşünyüon ki hem sen daha yeni gittin dr a o kadar yakın olsa daha önce çağırırdı canımmm hem doğum başlarsa o vakti beklemene gerek yokki direk doğuma gitceksinn kart çıkmadan doğum yapmıyolarmı ama hiç bi hastane doğumu başlamış bi kadını hastanededn göndermeye yetkili değil canım için rahat olsun

canım ayna yardımıyla bıraz yapabılırsın belkı he elıne ufak bı agda alıp teker teker artık alıcan madem gıdemıyosun benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…