selam kızlar bi bakayım dedim naber
daha doguran yok demi bu gün dogumn yapan arkilerden haber yok sanırım
herkes yarın doktora gidiyor. ,iyi haberlerle gelin emi yaşasıııın bende gidicem yarın doktor teyzeye
bebiş üç kilo olsun alırız dedi doktor geçen sefer birde 37 ci haftayı doldursun demişti 1 hafta daha garanti dogurmayacagım sancım felan olmazsa ayyyy yarınada az kaldı yatçaz kalkçaz yarın olucak pınarcık heycan durumun nasıl tatlım 4 gün kaldı hayırlısı artık[/
valla ya herkesin yarına denk gelmiş randevusu n egüzel.yarın topikde bi sürü taz haberler olucak.inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz.
canım bu arada senin sezeryanmı olucak.37 dolunca alırız demiş ya ondan sordum
hoşgeldin
cnm
ohh ne gzlll herkesin kont varrrr
herkes yarın doktora gidiyor. ,iyi haberlerle gelin emi yaşasıııın bende gidicem yarın doktor teyzeye
bebiş üç kilo olsun alırız dedi doktor geçen sefer birde 37 ci haftayı doldursun demişti 1 hafta daha garanti dogurmayacagım sancım felan olmazsa ayyyy yarınada az kaldı yatçaz kalkçaz yarın olucak pınarcık heycan durumun nasıl tatlım 4 gün kaldı hayırlısı artık
bende diyom bu pınar nerdeeee hiç kaybolmazdı bu kadarrrrrr senin tel pc de kayıtlı değilll arayamadımda aman ii olda elektrik gitsin mühim değilll
lansınoh kremın 10 gramı yetıomus benım eltım 2 bebegınındede kullandı onu zaten azıcık kullanıosun .catı muayenesı ben oldum arkadaslar rahım agzımda acıklık varmı dıye baktı .
aa iyi ozaman 10 gr yeterliyse ondan alayım.bide sana drun daha önceden bi dahaki gelişinde çatı muayesi yapcam demişmiydi yoksa süprizmi oldu.ben bu işi baya kafaya taktımda.acıyomuş galiba birazda tırsıyorum
iyi akşamlar kızlar ben geldim benide alın aranıza
bebiş üç kilo olsun alırız dedi doktor geçen sefer birde 37 ci haftayı doldursun demişti 1 hafta daha garanti dogurmayacagım sancım felan olmazsa ayyyy yarınada az kaldı yatçaz kalkçaz yarın olucak pınarcık heycan durumun nasıl tatlım 4 gün kaldı hayırlısı artık[/
valla ya herkesin yarına denk gelmiş randevusu n egüzel.yarın topikde bi sürü taz haberler olucak.inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz.
canım bu arada senin sezeryanmı olucak.37 dolunca alırız demiş ya ondan sordum
37 haftayı bitirmesi gerekiyor dedi 38 haftadaların sonunda olur heralde dogum tabi o zamana kadar beklerse oglum sezeryan olucak canım bakalım ne diyecek yarın doktorumuz
benim bi dahaki kontrolüm 5 haziranda ama korkuyorum ya ondan önce dogurursam diye. 5 haziranda 38+0 oluyo dr da plasenta dogum hazırlıklarına< baslamış muhtemelen 40.haftayı doldurmayacak dedi daha hastene kartı çıkmadı 5inde cıkarcaktı dr içim içimi yiyo sanki kontrolden önce dogurcakmışım gibi gelio
ii akşamlar kıslaar
ben purelan bide bebepantenin merhemini sürüyorum 1 haftadır
bakalım inş çatlamazlarr
benim en korktuğum konu bu benimde çarşamba günü kontrolüm var
doktor çatı muaynesi yaparmı acaba
ya bide ben artık hiç beceremiyom orayı temizlemeyi npcam bilmiyorum
npcam ben akıl verinn
hakkari gibi bi yerdede agdaya gidemiyorum normalde hep kuoförde aldırıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?