2009 Haziran Anneleri!!

arzucum ne ayıp olcak kıs müsait değilim yarın olsa olurmu dersin zorla bakcak değil yaaaa ben sırf bu dertler yüzünden kadın dr aradım durdum aslında emekli başhekim dr umuz var aile dostu ona bile gitmedim düşününnn

özlem annem hayatta dinlemezzzz yeğenim mart sonu doğmuştu onu bile hergün yıkadı sürekliii üstelik altını da ıslak mendille silmezlerdi sürekli yıkarlardı çünkü sürekli pişik yaptı ıslak mendil alkolsüz olmasına rağmenn sonra pişik mantara döndü bizim bıdık illa yıkattı popoyu şimdi hala suyu çok sever eşşek 4 yaşına geldi ama tuvaltten 1 saaate zor çıkıyo suyla oynamaktannn yıkamanın faydası çok ben bunu bilir bunu sölerim çok bebek baktım çünkü 4 taneee

tabi canım su bebeği büyütürrr
haziran sıcaklarında bizde bol bol yıkıycaz inş anneannesiyle iremiiii
sonrada uyur annesinin bitanesiii
sonrada büyür abla olur
kaydirigubbakcemile3

canlarım krem kullanmaya baslayabılırz.lansınoh veya mustela onerdı bnm doktorum.
gunde 1 kere sur dedı dogurmadan , dogurduktan sonrada 2-3 kereymiş bebek emzırırken yıkamayada gerek olmuyomus.
ben bu hafta alıcam lansınoh 10 gramını 21 mılyona gordum bakıyım bı ıkı yere daha sorucam.
bıde emzırırken goguslerımız yara olur allah korusun kanar emzıremeyız kuzularımızı benneyaptımki

dr banada hiç çatı muayenesinden bahsetmedi.burdan duyduklarımla bu hafta yaparmıki diyorum.napım artık bende yüzümü kızartıp derim yarın geleyim derim.valla erkek dr olunca insan herşeyi konuşamıyo gerçekten.bizimki bide ukala bişey.hazır cevap

bende lansinohu duydum canım.iyimiş.gramına bakmadım ama burda çok yere sordum 40ytl.mecbur alıcaz galiba

oyyy iremim ablamı olcak sado kızzzzz daha dur bi hemen büyümesinler azcık sevelimmm sonra sevdirmiyo sıpalarrrr

ya hiç hamileyken fotograf çekilmek aklıma gelmemiş.yeni fark ettim.bari son günlerimde bol bol çekineyim.hatıra olsun.nasıl unuttum bennn

eczanedemi oluyor cnmm kremm

oyyy iremim ablamı olcak sado kızzzzz daha dur bi hemen büyümesinler azcık sevelimmm sonra sevdirmiyo sıpalarrrr

yaa teyzesiii
abla olcakkk
dimii hemen büyümesinlerrr
az oyuncak gibi oynuyalım bebişlerlee kaydirigubbakcemile3

slmm kizlar...
bende katiliyim sohbete kalabalikmisiz..
yarin bizimde kontrolumuz var sonrakide 8 haziranda pespese vermistii randevulari..
burda hic cati mati diye bisey demedi dr...

Kızlarrrr selammmm saatlerdir elektrik kesikti annemleri yemeğe çağırmıştım ve fırında bişi yapacaktım yapamadım çok sinir oldummmmmmmmm

slmm kizlar...
bende katiliyim sohbete kalabalikmisiz..
yarin bizimde kontrolumuz var sonrakide 8 haziranda pespese vermistii randevulari..
burda hic cati mati diye bisey demedi dr...

hoşgeldin
cnm
ohh ne gzlll herkesin kont varrrr

selam kızlar bi bakayım dedim naber
daha doguran yok demi bu gün dogumn yapan arkilerden haber yok sanırım
herkes yarın doktora gidiyor. ,iyi haberlerle gelin emi yaşasıııın bende gidicem yarın doktor teyzeye
bebiş üç kilo olsun alırız dedi doktor geçen sefer birde 37 ci haftayı doldursun demişti 1 hafta daha garanti dogurmayacagım sancım felan olmazsa ayyyy yarınada az kaldı yatçaz kalkçaz yarın olucak pınarcık heycan durumun nasıl tatlım 4 gün kaldı hayırlısı artık

canım onu eczaneye sor yazdırılıyosa yazdırırsın hatta ben yarın dr a sorarım ne dicek bakalım

benim bi dahaki kontrolüm 5 haziranda ama korkuyorum ya ondan önce dogurursam diye. 5 haziranda 38+0 oluyo dr da plasenta dogum hazırlıklarına< baslamış muhtemelen 40.haftayı doldurmayacak dedi daha hastene kartı çıkmadı 5inde cıkarcaktı dr içim içimi yiyo sanki kontrolden önce dogurcakmışım gibi gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…