2009 Haziran Anneleri!!

benim dr. çok rahat alalım bişey olmaz cinsinden. saadetcim hadi hayırlısı pek geçe de bırakmasın söyle ağrıların falan başlar. semacım aynen tortular var ama ben elleyemiyom bile biraz huyluyumdur da korkuyom hem ayva çekirdeğini yapmıştım jel gibi bugün ilk defa ondan sürdüm

ya ben hiç krem sürmüyorum gögüslerime.artık doguma az kaldı başlamak gerek.ama hangi kremi kullancaz.ben tecrübeli annelerden lansinoh kremini duymuşdum.ama bi kaç yere sordum 40 ytl fiyatı çok geldi

bende hiç sürmüyorummm arzuu
bakalımm ne olcakkkk.....doğumdan sonra

özlemcim bende koydum camın önünde demleniyo kuzu inşallah işe yarar ama bu ilacı dr söledi bana bi bildiği vardır heralde zararı kesinlikle olmaz doğal bişe çünküüü

kızlar sibel du it niple diye bi krem sölemişti ondan sürüyodu hem de tecrübeli bi anne kendüsü biliyonuz hem de ucuz demişti 12 13 14 o ara da olmalı fiyatı ben ondan alıcamm

kızlar sibel du it niple diye bi krem sölemişti ondan sürüyodu hem de tecrübeli bi anne kendüsü biliyonuz hem de ucuz demişti 12 13 14 o ara da olmalı fiyatı ben ondan alıcamm

eczanede mi olur cnmm
napcaz bu kremi
bebek emdikten sonramı sürcez

uf benim içim sıkıldı yaa.kafamda bi sürü soru işareti.beynim error vercek yakında.hayırlısıyla bitseydi artık bu hamilelik

canım eczanede satılıyomuş sibel doğmadan başlamıştııı günde 1 2 kere sürüver kurumayacak şekildeeee ya bi de benim burdaki ablam kakao yağı da al ona da başla demişti hem çok güzel kokuyo hemde çok etkili hiç yara olmaz demiştiii aklınızda bulunsunn bu aralar başlamak lazım kremlere

sadoşum eczacıya da sorsan olur ki onlar da bilirlerrr

saadet sendemi yarın dr a gidiyosun.kuaföre gidebildinmi?bende yarın dra gidiyom ama dün kuaför kadın almadı.kaldım öyle.bi hafta daha bekle dedi.şimdi çok tedirgin oluyom.inşallah alttan muayene olmam diye dua ediyom

ya kızlar bide ne sorcam.hastane çantasına pişik kremi beb yagı ne biliyim onun gibi bakım ürünlerini koymaya gerek varmı?ilk günlerden gerek olmaz bence.zaten drlar göbegi düşmeden yıkamayın diyo.yağa falan gerek yok demi.hemen altı pişik olcak değil ya.

evet cnm bende gidiyorummm yarın doktoraaa
kuaföre haziranın ilk haftası gidim diommm amaa
napsam karar veremedimmm yoksa bu haftamı gtsemmm
millet gözümü korkuttu bugün yarın doğurcakmışın gibi geliooo diolarrrr
eğerr doktorr bakcak olursa yarın baktrmıycammm
diğer gün gelim derimm olur biterrr
sıkma canım sendee canınıı

ben btane küçük nıveanın pişik kremini koydumm
ama bence gerek olmucak arzucummm
diğer bakım ürünlerini koymadımmm
gerek olursaa eşim gelsin eve alsınnn
ayyy bşverrr düşün düşün stres oluooo insannn yaaaaaa

pişik kremi koy canım ya ne olur ne olmaz havalar da sıcak teni de taze bebeişin

arzucum pişik kremi al canım çünkü bu kremler sadece pişik olduğunda değil pişiği önlemek içinde yapılırrrrr

ayrıca ben dr lar ne derse desin oğlumu allah nasip ederse hemen yıkıcam o sıcakta her yanı pişik olur be çocuğunnn öleee annem zaten yıkmadan durmazzz günde 2 yıkamazsa ii havalar sıcak diyeee

ya dra öyle desek ayıp olmaz demi
çok çekiniyorum ya.benim dr erkek bide.
millet benide korkuttu.panik oldum valla.tek korkum hazırlıksız yakalanmak

bende yarın devlet hastanesine gitcem kontrole kocişlennn beni yalnız göndermiyo artık hiçbiyere doğururum yollarda diye korkuyo 14:^0 da randevu bu sefer başka bi dr seçtim benim özel hastanede de çalışıyo bu kadın bakalım o ne dicek oğluşum içinnn

ben bu hafta dogurcakmışım gibi düşünüyom artık.burda havalar çokda sıcak değil.yani çocuğu bunalcak derecede değil.neyse kremi alayım yer kaplamaz nede olsa.belki ihtiyaç olur.ben sebamedin ürünlerini almak için gitmişdim.satıcı kız beni çaydırdı kampanya var falan filan dedi chicconun bakım setini aldım.hiç bu marka bakım seti kullanan duymamışdım inşallah ii çıkar

ya dra öyle desek ayıp olmaz demi
çok çekiniyorum ya.benim dr erkek bide.
millet benide korkuttu.panik oldum valla.tek korkum hazırlıksız yakalanmak

yok cnm ayıp olmaz
benim doktorumda erkek
senn doktorun söledimi bilmiommm
ama
benim ki bidaha ki gelişinde çatı muayesi yapcam demediii
mademm ölee söleseydiii
yarın yapcaksaa
bzde hazırlıklı gidelim ama dimiii
onun içinn rahatımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…