Canımmm heyecannnn durumu maksimum avuçlarım terliyooooo 4 gün 4 ay gibi geçmez şimdiiiiiiii
yok cnm ben cuma gunu bıraz fenalastım kasıklarımda agrı olmustu sık ıdrara cıkıodum acıle gıttım ozaman yaptılar...
ama can acımıo zaten elın tamamını sokmuo sadece 4 parmak sokuo kendızı kasmayın kasarsanız acıyabılır . ben o anın sancısıyla kendımı doktora bıraktım acı macı dusunmedım valla
benim bi dahaki kontrolüm 5 haziranda ama korkuyorum ya ondan önce dogurursam diye. 5 haziranda 38+0 oluyo dr da plasenta dogum hazırlıklarına< baslamış muhtemelen 40.haftayı doldurmayacak dedi daha hastene kartı çıkmadı 5inde cıkarcaktı dr içim içimi yiyo sanki kontrolden önce dogurcakmışım gibi gelio
canım ayna yardımıyla bıraz yapabılırsın belkı he elıne ufak bı agda alıp teker teker artık alıcan madem gıdemıyosun benneyaptımki
binnurcum ecemin dediği gibi aynayla yapcan artık başka çaren yoksaaaa ameliyateldivenleri de yoluyo tüyleri belki ağdadan daka kolay gelir biraz acır ama olsun napalım pis kalmasındansa dimi
geçmiş olsun canım.artık katlancaz herşeylerine.çogu gitti azı kaldı.
ben canım okadar baktım ki bide sabah akşam yağlandım ama nafileya beni karnım çatladı çatlayan annişler el kaldırsın:lepi:
ya beni karnım çatladı çatlayan annişler el kaldırsın:lepi:
merhabalar kızlar nasılsınız geçmişe baktımda yarın dr gidecek birsürü arkadaş var güzel haberlerle gelirsiniz emi arzucum bende ablama sordum kaç kere kız illallah dedi artık çatı muayenesi oldunmu yaptılarmı sana diye yok be dedi doğumda baktılar açıklık varmı doğum başlamışmı diye bakmışlar ama ondan önce bakmamışlar iki çocuğundada bakılmamış normal doğum yaptı bide demekki bazı dr lar bakmıyo bilemiyorum artık belki senin dr da bakar bende bu hafta gidicem belki benim dr da bakar ama bakmazsada sorarım yani oda erkek ama hiç çekinmiyorum valla ben normal doğum istiyorum sonuçta eninde sonunda görcek orayı onu erkek olarak görmüyorum zaten kaydirigubbakcemile3çekinme eğer soru işareti yarattıysa kafanda sor dr una herkesin dr u bir olmuyo canım belkide acımıcak korkma yani tatlım
:lepi: aynen canım şu son zamanlarda çatlamaya başladı ne güzel çatlamıcak diyodumki yanıldım bide bugün kendimi aynada gördüm aman allahım bu ne dedim öfff gördükçe sinir oluyorum bi çareside yok o kadar kremler yağlar kullandım ama ne fayda be olucaksa oluyo annemde ablamda aynı ben gibi çatlamışlar bizde irsi galiba olsun ya can sağlığı ne yapalım
ben canım okadar baktım ki bide sabah akşam yağlandım ama nafile
mor çizgilerim var yani çatlaklarım
12 haftalikken kremlenmeye baslamistim...
her yerimi kremliyorum yanliz popomu unutmustum..hic aklima gelmemis...
karnimda gogsumde hic bi yerimde yok
sadece popomda ic camasirinin altinda kalan yerde 2 mor cizgim var...
popom buyumedi,karnim buudu nasil oldu anlamadim..
neyse onlara raziyim ins karnim hic catlamaz
benim çok ilginç bacaklarımda çatlamış nasıl olduysa
tam dizimin arkasıı gördüm şoooook oldum
bugüne kadar yine yağlanıyodum o bacaklarımıda görünce bıraktım yapmıyorum daha
varsın çatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?