2009 Haziran Anneleri!!

binnurcum ecemin dediği gibi aynayla yapcan artık başka çaren yoksaaaa ameliyateldivenleri de yoluyo tüyleri belki ağdadan daka kolay gelir biraz acır ama olsun napalım pis kalmasındansa dimi

geçmiş olsun canım.artık katlancaz herşeylerine.çogu gitti azı kaldı.

tatlım kafana takma çok inşallah 5 inden sonra doğar yavrun şimdi kartın yok ya sana öyle geliyo sakın sıkıntı yapma illaki çıkar doğumun başladığı gün çıkar bi şekilde halolur sen takma kafana sıkma canını

canım ayna yardımıyla bıraz yapabılırsın belkı he elıne ufak bı agda alıp teker teker artık alıcan madem gıdemıyosun benneyaptımki

binnurcum ecemin dediği gibi aynayla yapcan artık başka çaren yoksaaaa ameliyateldivenleri de yoluyo tüyleri belki ağdadan daka kolay gelir biraz acır ama olsun napalım pis kalmasındansa dimi

saolun kıslar artık bi şekilde yapcam mecbur en korktuğum hazırlıksız yakalanmakk
bide daha hiç allten muayne olmadım çok korkuyom

geçmiş olsun canım.artık katlancaz herşeylerine.çogu gitti azı kaldı.

bencede canım . bıde norma dogum ıstıyoruz dogum esnasında kesık olucak bısey olucak ay acırmı ıstemıyorum deme luksumuz yok. oyusden kendımızı alıstıralım kaydirigubbakcemile2

ya beni karnım çatladı çatlayan annişler el kaldırsın:lepi:

:lepi: aynen canım şu son zamanlarda çatlamaya başladı ne güzel çatlamıcak diyodumki yanıldım bide bugün kendimi aynada gördüm aman allahım bu ne dedim öfff gördükçe sinir oluyorum bi çareside yok o kadar kremler yağlar kullandım ama ne fayda be olucaksa oluyo annemde ablamda aynı ben gibi çatlamışlar bizde irsi galiba olsun ya can sağlığı ne yapalım

teşekkür ederim ya.valla sizle paylaşınca baya bi rahatladım.cesaret geldi yani.bakarsa baksın artık.onun da görevi bu napım.benim gibi kaç kişi geçmişdir elinden bi ben değilim ya.azcsada saniyelik bişey dayanırım artık.yeterki herşey yolunda olsun....utanmıcam valla çok sağolunn

neyse kızlar herkese iyi akşamlar ben kaçar byyyy öptüm hepinizi yarın görüşürüz

ben canım okadar baktım ki bide sabah akşam yağlandım ama nafile
mor çizgilerim var yani çatlaklarım

evet ya aynaya baktıkça şok oluyorum mor mor çizgiler benim dr da dünyanın en pahalı kremlerini sürsen bile genetik çatlıcak diyo özellikte beyaz tenlilerde daha çok oluyomuş yani daha belirgin oluyomuş.

bende kactım kızlar laptop ama kaburgalarım batıo uzanıcam azucuk optum hepınızı kocaman yarın guzel bı gun olur ıns doktora gıden annelerden guzel haberler alırız ıns

12 haftalikken kremlenmeye baslamistim...
her yerimi kremliyorum yanliz popomu unutmustum..hic aklima gelmemis...
karnimda gogsumde hic bi yerimde yok
sadece popomda ic camasirinin altinda kalan yerde 2 mor cizgim var...
popom buyumedi,karnim buudu nasil oldu anlamadim..
neyse onlara raziyim ins karnim hic catlamaz

ya bende 12 haftalıkken başladım.ama sadece duş sonrası beb yağı sürdüm.yeterli gelmedi belkide,belkide genetik bilmiyorum artık.ama gögüslerimin altında ve ne alakaysa basenlerimde çatlak oldu.karnımda çatlak yok ama.bence son zamanlarda orada çatlıcak.

benim çok ilginç bacaklarımda çatlamış nasıl olduysa
tam dizimin arkasıı gördüm şoooook oldum
bugüne kadar yine yağlanıyodum o bacaklarımıda görünce bıraktım yapmıyorum daha
varsın çatlasın

maşallah özlemcim hep böyle devam et bari sen çatlama.
neyse dogumdan sonra o morluklar gidicekmiş beyaz olucakmş tek tesellim o. beyazlayınca daha az dikkat çeker

aynen canım hergün yaglandım baktım yine çatlıyorum bıraktım artık faydası da yok zaten kaçarı yok annem gibi olcam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…