2009 Haziran Anneleri!!

geçmiş olsun pınar ama moralini bozma artık vakit sorunun yok.
bak ben içtiğim onca ilece rağmen geceden beri kasılıyorum, benim bıdıkım da aceleci olucak sanırsam.
ben de korkuyorum , ama çocuk doktoru arkadaşlar artık doğsa da sorun yok diyo.
içini rahat tut emi

ben de bu gün ilk iş çantamı hazırlıcaam. daha şekerlerimi yapmadım, temizlikçi cuma gelcek ühü ühüü, annem biletini 10 hazirana aldı.Abimler sakın 10 undan önce doğurma diyoo

herkese günaydın...herkes gibi oğlumla biz de uyumadık bu gece, geceler uzun uykusuz artıklaelaelaelaelae
ve işyerinde son haftamızhihoyyyt

havva, pınar kızlar geçmiş olsun stres yapmayın ne olur...
Pınarcım sen zaten bu cuma sezeryana girecektin de mi canım batuş erken gelmek isterse düşün ki sezeryan bi kaç gün erkene alındı.Moralin yerinde olsun:teselli:
Havvacım canım çantanı bi an önce hazırla, valizin ağzı bi süre kapanmıyor hep bir eksik çıkıyo yani.. ınşallah normal gününde kullanırsın hastane çantanıa.s.

ben de bu gün ilk iş çantamı hazırlıcaam. daha şekerlerimi yapmadım, temizlikçi cuma gelcek ühü ühüü, annem biletini 10 hazirana aldı.Abimler sakın 10 undan önce doğurma diyoo

bizimde c.tesi temizlikçi gelicek, oğlumu sıkı sıkı tembihledim c.tesiden önce doğma ev leş gibi diye..tabi bi de doğum öncesi ağda var onu yaptırmadan hiç doğma diyorum ama inşallah anlıyodur beni

Havvaaa geçmiş olsun canımmmm

Canımcım evet az kaldı ama aniden kanlı bişi görünce panik oldum artı suyum gelirmi bişi olurmu derken iiiice gerildim yanii zaten doğsa sorun olur paniği falan yok artık kocaman oldu oğlumm

Nazcımm evet cuma gidiyorum normalde ama gecenin bi vakti kanlı şeyi görünce şok ve panik oldummm suyummu gelcek ne olcak derken sabah oldu allahtan hayırlısı neyse o olsun diorum artıkkk

günaydın canlarrrrrr kız pınoşşş havvoşşşş noluyo minikkuşlar yaaa geçmiş olsun canlarım benim korkmayın kız delüleeerrrr Allahım hakkımızda hayırlısını versin gelecekleri varsa gelecekler zaten hayırlısı olsun inşallah hepimiz için bende biran önce olsa diye dua ediyom artık dayanacak kuvvetim kalmadı şişliklerim çok rahatsız etmeye başladı artık beni ayaklarım okadar acıyoki size anlatamam yaa su toplaması bukadar ağrı yaparmıydı valla hiç bilmiyodum ben hiçmi inmez azıcıkta olsa çok moralim bozuluyor artık haftalardır inmedi bir gram bile yaaa senağlama

bebeişler anlıyodur da nazcım, bu hain uteruslar anlamıyoki kötükedihüso

walla uterusda anlasa iyi olurÇok üzgünüm çoook
işler bitecek daha ben doğuma kadar dinlenicemalkisalkisalkis
bu arada kızlar son haftalarda sakına temizlikle falan kendiniz uğraşıp yorulmayın benim doktorum sıkı sıkı tembih etti, doğum iznim başladı diye temizlikle falan uğraşma bebek karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi, doğumu tetikleme dedi.

Didommmm günaydınnn oğlanlar acele ediooo benimki tükürdü dün gece kaydirigubbakcemile3 kanlı hemdee kıyamam ben sana benim ayaklarım azıcık şiş dayanamıom seni anlıyorummm sen normalmi doğurcannnn?

Nazcımm evet cuma gidiyorum normalde ama gecenin bi vakti kanlı şeyi görünce şok ve panik oldummm suyummu gelcek ne olcak derken sabah oldu allahtan hayırlısı neyse o olsun diorum artıkkk

amin pınarcım, biz de sana dua ediyoruz oğlumla, hayırlısı ile seni üzmeden doğsun batuş:Saruboceq:

dido anlıyorum canım acını ben de yeni yeni olmaya başladı şişlikler, canım yanınca sen aklıma geldin walla iyi dayanıyosun.ama az kaldı di mi:jeyyar:
burda bişey olunca eşime de anlatıyorum pınara da şöyle olmuştu, sema da bunu dedi, didonunda ayakları böle şişiyomuş diye..Artık hepinizi tanıyo resmen.Bişey olunca nete girip kızlara sorsana diyo:lepi:

:1shok::1shok::1shok:
kıs sen karıştırrrrdın he normali ben yapcaktım sen sezeryan olcaktınnnnnnnnnnnnnnn deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayyyyy ne heyecanlı oldu senin şu son günler bu batuşu bi korkutamadık gitti kızım sizi merak ediyo bu çocuk beni taşıyan bu deli kim diyekaydirigubbakcemile3 korkma bişe olmaz bi önceki sayfa da sadoşum bişe yollamış bak okudun mu bu tıkaç 1 2 hafta önce de gelebiliyomuşşş hem suyun bile gelse o saate doğuramazsın korkma cicimmmmm anammmmm gece 3 te yattım erkenden hortladım bi heyecanla sizden hbaer alcakmışım desene

kıslar noluyonuz yaaa birinin nişanı birinin sancısı havva açıklık varsa neden yolladılar ki eee şimdi yalancı sancımıymış bu?????? deli kaç haftadır sölüyoz hazırla diye bak ne olcağı belli değil gördünmü oyyyyyyyyyyyyy kıs havva çatı muayenesi nasılsı korkulcak bişe mi ???? sancılar nasılsı bi tarif etsen ben anlamıcam diye korkuyommm

Didommmm günaydınnn oğlanlar acele ediooo benimki tükürdü dün gece kaydirigubbakcemile3 kanlı hemdee kıyamam ben sana benim ayaklarım azıcık şiş dayanamıom seni anlıyorummm sen normalmi doğurcannnn?

pınar kıskanırım bak benim de sol ayağım şiş ve acıyo bana da şevkat gösterrrrrrrr :1hug:

aynen canım bende ööleyim şırnaktayken hatta durup durup sizin nickleri sayıp duruyodu ezberlemişmiyim diye gülmekten ölüyodum şimdi doğuranlarıda telefondan haber veriyom heyecanlanıyo çocuk yazık bizede sıra geliyo diyeekaydirigubbakcemile3
canım o şişler beni öldürme derecesine geldi artık annem bile sırf şu ayakların geçsin diye doğurmanı istiyorum diyo acıyo artık kadıncağız gördükçe oda anne sonuçta dayanamıyo yazık

günaydın didoşummmmmm açlıktan ölcem ama iştahım yok bu ara hiçbişe yemek istemiyomm

minik sıpalar doğmadan elimizi ayağımız şişirdiler, doğunca da uykusuzluktan gözlerimiz şişecek...
İnşallah içerde de onların yanakları şişiyodur.
Tombiş tombiş olsunlarki onlara ceza olsun diyeyerimsenibenısırayım ben o yanaklarıŞeniz

canım işte bizimki yeterince şişmiş ya maşallah tobiş kızdı benide şişirdi işte deli çocuk çıkıyosa çıksın artık valla adamı hasta etmesin çokta şişmesin orta tobişlik yeterkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…