ben de bu gün ilk iş çantamı hazırlıcaam. daha şekerlerimi yapmadım, temizlikçi cuma gelcek ühü ühüü, annem biletini 10 hazirana aldı.Abimler sakın 10 undan önce doğurma diyoo
Havvaaa geçmiş olsun canımmmmkızlar dün gece çok zor bi geceydi benim için 5 dakikada bir gelen sürekli agrılarım vardı doktorumu aradım dogum başlamış olabilir direk çınarlıya gidin eger gerçek alarmsa bende geliyorum dedi.nts ye baglandım sancılarımın sık olsugu kesinleşti . çınarlının ebesi çatı muayenesi yaptı çok fazla açıklıgın yok dedi odaya aldılar serum bagladılar kendimi iyi hissettigimde çıktık geldik eve . kızlar çok korktum ya evden nasıl çıktıgımı bilemedim . herşeye hazırlıklı olmalıyız aslında düşünün daha dogum çantan bile hazır deil herşeyi aldık ama çantaya yerleştirmemiştim bugün ilk işim bu işi halletmek
Canımcım evet az kaldı ama aniden kanlı bişi görünce panik oldum artı suyum gelirmi bişi olurmu derken iiiice gerildim yanii zaten doğsa sorun olur paniği falan yok artık kocaman oldu oğlummgeçmiş olsun pınar ama moralini bozma artık vakit sorunun yok.
bak ben içtiğim onca ilece rağmen geceden beri kasılıyorum, benim bıdıkım da aceleci olucak sanırsam.
ben de korkuyorum , ama çocuk doktoru arkadaşlar artık doğsa da sorun yok diyo.
içini rahat tut emi
herkese günaydın...herkes gibi oğlumla biz de uyumadık bu gece, geceler uzun uykusuz artıklaelaelaelaelae
ve işyerinde son haftamızhihoyyyt
havva, pınar kızlar geçmiş olsun stres yapmayın ne olur...
Pınarcım sen zaten bu cuma sezeryana girecektin de mi canım batuş erken gelmek isterse düşün ki sezeryan bi kaç gün erkene alındı.Moralin yerinde olsun:teselli:
Havvacım canım çantanı bi an önce hazırla, valizin ağzı bi süre kapanmıyor hep bir eksik çıkıyo yani.. İnşallah normal gününde kullanırsın hastane çantanıa.s.
bebeişler anlıyodur da nazcım, bu hain uteruslar anlamıyoki kötükedihüso
günaydın canlarrrrrr kız pınoşşş havvoşşşş noluyo minikkuşlar yaaa geçmiş olsun canlarım benim korkmayın kız delüleeerrrr Allahım hakkımızda hayırlısını versin gelecekleri varsa gelecekler zaten hayırlısı olsun inşallah hepimiz için bende biran önce olsa diye dua ediyom artık dayanacak kuvvetim kalmadı şişliklerim çok rahatsız etmeye başladı artık beni ayaklarım okadar acıyoki size anlatamam yaa su toplaması bukadar ağrı yaparmıydı valla hiç bilmiyodum ben hiçmi inmez azıcıkta olsa çok moralim bozuluyor artık haftalardır inmedi bir gram bile yaaa senağlama
Didommmm günaydınnn oğlanlar acele ediooo benimki tükürdü dün gece kaydirigubbakcemile3 kanlı hemdee kıyamam ben sana benim ayaklarım azıcık şiş dayanamıom seni anlıyorummm sen normalmi doğurcannn
kaydirigubbakcemile3 kız pınoş alemsin haa demek tükürdü tükürür tabi çocuk bıktı içerde durmaktan sıkıldı sinyal verdi iştekaydirigubbakcemile3
yok canım yaa ben artık normali falan bekliyemicem sanırım yaaa inan okadar gücüm kalmadı kendimi çok kötü hissediyorum tabiki halimize çok şükür ama eğer erken gelmezse minikkuş bu ayın sonunda doktora gittiğimde şu epidural sezeryan işini konuşcam bakalım ne dicek zaten oda normali biraz zor yaparsın demişti bakalım hayırlısı artık bide kocişimde zaten sadace haziranın ilk haftası gelebilcek sanırım izin verirlerse oda görüp gitsin bare oğlişini yazık
Nazcımm evet cuma gidiyorum normalde ama gecenin bi vakti kanlı şeyi görünce şok ve panik oldummm suyummu gelcek ne olcak derken sabah oldu allahtan hayırlısı neyse o olsun diorum artıkkk
günaydın canlarrrrrr kız pınoşşş havvoşşşş noluyo minikkuşlar yaaa geçmiş olsun canlarım benim korkmayın kız delüleeerrrr Allahım hakkımızda hayırlısını versin gelecekleri varsa gelecekler zaten hayırlısı olsun inşallah hepimiz için bende biran önce olsa diye dua ediyom artık dayanacak kuvvetim kalmadı şişliklerim çok rahatsız etmeye başladı artık beni ayaklarım okadar acıyoki size anlatamam yaa su toplaması bukadar ağrı yaparmıydı valla hiç bilmiyodum ben hiçmi inmez azıcıkta olsa çok moralim bozuluyor artık haftalardır inmedi bir gram bile yaaa senağlama
Kızlarr günaydınnn biz çok kötü bir gece geçirdik nişanım geldi gece yarısı senağlama sancım yok,suyumda açılma olmadı ama kanlı sümükümsü bişi görünce wc ye kalktığımda ödüm patladı dr um 16 da gelio muaynanesine gidicez o saate kadar bişi olursada hastaneye gidicezz moralim sıfır
kızlar dün gece çok zor bi geceydi benim için 5 dakikada bir gelen sürekli agrılarım vardı doktorumu aradım dogum başlamış olabilir direk çınarlıya gidin eger gerçek alarmsa bende geliyorum dedi.nts ye baglandım sancılarımın sık olsugu kesinleşti . çınarlının ebesi çatı muayenesi yaptı çok fazla açıklıgın yok dedi odaya aldılar serum bagladılar kendimi iyi hissettigimde çıktık geldik eve . kızlar çok korktum ya evden nasıl çıktıgımı bilemedim . herşeye hazırlıklı olmalıyız aslında düşünün daha dogum çantan bile hazır deil herşeyi aldık ama çantaya yerleştirmemiştim bugün ilk işim bu işi halletmek
Didommmm günaydınnn oğlanlar acele ediooo benimki tükürdü dün gece kaydirigubbakcemile3 kanlı hemdee kıyamam ben sana benim ayaklarım azıcık şiş dayanamıom seni anlıyorummm sen normalmi doğurcannnn?
amin pınarcım, biz de sana dua ediyoruz oğlumla, hayırlısı ile seni üzmeden doğsun batuş:Saruboceq:
dido anlıyorum canım acını ben de yeni yeni olmaya başladı şişlikler, canım yanınca sen aklıma geldin walla iyi dayanıyosun.ama az kaldı di mi:jeyyar:
burda bişey olunca eşime de anlatıyorum pınara da şöyle olmuştu, sema da bunu dedi, didonunda ayakları böle şişiyomuş diye..Artık hepinizi tanıyo resmen.Bişey olunca nete girip kızlara sorsana diyo:lepi:
aynen canım bende ööleyim şırnaktayken hatta durup durup sizin nickleri sayıp duruyodu ezberlemişmiyim diye gülmekten ölüyodum şimdi doğuranlarıda telefondan haber veriyom heyecanlanıyo çocuk yazık bizede sıra geliyo diyeekaydirigubbakcemile3
canım o şişler beni öldürme derecesine geldi artık annem bile sırf şu ayakların geçsin diye doğurmanı istiyorum diyo acıyo artık kadıncağız gördükçe oda anne sonuçta dayanamıyo yazık
günaydın didoşummmmmm açlıktan ölcem ama iştahım yok bu ara hiçbişe yemek istemiyomm
minik sıpalar doğmadan elimizi ayağımız şişirdiler, doğunca da uykusuzluktan gözlerimiz şişecek...
İnşallah içerde de onların yanakları şişiyodur.
Tombiş tombiş olsunlarki onlara ceza olsun diyeyerimsenibenısırayım ben o yanaklarıŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?