2009 Haziran Anneleri!!

Canlarım napıyosunuss? Kuzucum da hala tık yok, prensesesim yerinden memnun galiba :) Bisde katılsak artık şu uykusuz her gece kervanınaaa!!!!!

Valla Özgecim alemsin,,yazdiklarini anneme okudum ,beraber güldük canim...
Benimkinin de daha gelecegi yok galiba, keyfi yerinde...

delikafadulden

Valla Özgecim alemsin,,yazdiklarini anneme okudum ,beraber güldük canim...
Benimkinin de daha gelecegi yok galiba, keyfi yerinde...

delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 Bizim prensesler tembel çıktı walla, hergün konuşuyorum telkinde bulunuyorum kuzucuğuma, anneciğim artık gelebilirsin die ama bana mısın demiyo minik kızım :umursamaz:
İnşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir kuzucuklarımız.

Özgecim,Nidacımmm buyrun bize gelinnn sizin minikkuşlar glene kadarrr biz tattıralım size uykusuz her geceyiiii

sağolun kızlarrr
ayşecimmm
ağrım falan oldu amaa
malum iremle uğraşmaktan fırsat bulamadım dinlenmeyeee
acımıda hissetmedimm pekk
şimdi de iyiyimmm
doğumun old. sabahtan beri hep dolandım durdum gaz çıkarma irem derkenn...kendimi dinleyemedimmm
sizdee anlarsınızz yakında cnm

selam kızlar! bizde uykusuzkuktan ölüyoruz.daha doğrusu ben ölüyorum.hiç belli olmuyor ne zaman uyuyacağı.bu arada biz bir haftadır anneannemizdeydik bugün evimize döndük.artık yalnızız.bu arada sayımız epey artmış.doğum yapanlara geçmiş olsun diyorum.umarım ağrı-acı duymazsınız ve benim gibi göğüslerinizden çekmezsiniz.

arkadaşlar sema nerde? göremedim topicte? doğuma falan mı gitti yoksa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar nasılsınız biz çok kötüydük ama şimdi iyiyizz..
kızımı dün kontrole götürdük bahsetmiştim sizede fizyolojik sarılığı var ama ewde gecer dedi doktorumuzz
neyse bi kan değerini ölçtürdük kızımın bilimuindeğeri olmuş 20 direk hastanye yattık dün gece hastanedeydik mahvoldum hem üzüntümden zehra deseniz durmuyo güya küveze aldılar hep emmek istiyo serumunun kablosunu emiyo serumunu çekiyo gözlerine gözlük taktılar onu açıyo dün 1 saat uyudum sadece bugün değerimiz 15e düşmüş doktorumuz ewimize yolladı bol bol emzirmem gerekiyomuş ve kızım doymadığı için mamaya başladık aslında hiç vermek istemiyodum ama şuan sağlığının düşünmem lazım kaşıkla 2 öğün mama takviyesi yapıyorum
kilomuzda düşmüş zaten onada çok üzüldüm ama normalmiş
hepinizden kızıma dua etmenizi istiyorum arkadaşlar inş biran önce atlatırız
anne için öyle acı bişeyki eliniz kolunuz bağlı kan alıyolar içim gidiyo inş bu son olur rabbim daha başka dert vermez inş kimsede yaşamz..

Canım kıyamam sana ağladım okurken dua etmezmiyiz küçük meleğimize merak etme sarılık bebeklerin çoğunda oluyor allah dertsiz derman vermesinnnn

binnurcum gecmis olsun canm dualarimiz seninle...
semayida cook merak ettim ben nerede bu kiz acaba...

Kızlar ben Semayı arıyorum dünden beri açmıyo ya mesaj attım mesajada cevap vermediii çok merak ettimmm bende

öncelikle ben geldimmmm şimdi sıkı durum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sabah 8 bucukta dra gitmek için kalktım ve bir mesaj aldım bilin bakalım kimden

semadan gelen mms mesajında su yazıyordu

ben dogurdumm cagatyımın resmi bu :))

nasıl şok oldum anlatamam

hemen aradım tabi saat 22 ye yakın gitmişler dün akşamm ve saat gece 2:30 ta dogurmuş normal dogum yapmışş

5 satte dogurdum yazmış kuzum benm ya

konuştuk cok kolay dogurdum dedi

damadım 3200 gram dogmuş maşallahı var 37+3 te doğdu

ben de kontrole gittiğim için ve yeni geldiğimden dolayı yazamadım kusura bakmayınnn

birazdan resmini de ekleyeceğim aramıza katılanlara

durumu cok ii allaha şükür cagatayımız annesiyle emişiyordu yavrum ya kurban olurum onu yaratana :

Anaaaaaaaaa flaş haber bu yaa maşallahh Semoşada Çatoyada allahım nazarlardan saklasınnn

sok geciriyorummm..
yani oyle karisik duygular icindeyimki..
semosss seni napayim simdii...
sen beni cagatay efendide arminimi biraktiniz heeelmaz:
saka gibi geliyor yaaa..
naren sakami yapiosunuz yoksadelikafadulden

inanmıyorummmm.
neler hissettiğimi anlatmaya kelime bile bulamıyorum. sanki beynimde hep sema en son doğurcakmış gibi kazınmış kızlar yaaa.
semacıma geçmiş olsuun, hain kocası işleri halletmeden geldi kuzusu yaaa. bu adamları napmalı bilmiyorummm.
tüm çiçekler semoşa a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…