Canlarım napıyosunuss? Kuzucum da hala tık yok, prensesesim yerinden memnun galiba :) Bisde katılsak artık şu uykusuz her gece kervanınaaa!!!!!
Valla Özgecim alemsin,,yazdiklarini anneme okudum ,beraber güldük canim...
Benimkinin de daha gelecegi yok galiba, keyfi yerinde...
delikafadulden
Özgecim,Nidacımmm buyrun bize gelinnn sizin minikkuşlar glene kadarrr biz tattıralım size uykusuz her geceyiiii
Özgecim,Nidacımmm buyrun bize gelinnn sizin minikkuşlar glene kadarrr biz tattıralım size uykusuz her geceyiiii
kızlar nasılsınız biz çok kötüydük ama şimdi iyiyizz..
kızımı dün kontrole götürdük bahsetmiştim sizede fizyolojik sarılığı var ama ewde gecer dedi doktorumuzz
neyse bi kan değerini ölçtürdük kızımın bilimuindeğeri olmuş 20 direk hastanye yattık dün gece hastanedeydik mahvoldum hem üzüntümden zehra deseniz durmuyo güya küveze aldılar hep emmek istiyo serumunun kablosunu emiyo serumunu çekiyo gözlerine gözlük taktılar onu açıyo dün 1 saat uyudum sadece bugün değerimiz 15e düşmüş doktorumuz ewimize yolladı bol bol emzirmem gerekiyomuş ve kızım doymadığı için mamaya başladık aslında hiç vermek istemiyodum ama şuan sağlığının düşünmem lazım kaşıkla 2 öğün mama takviyesi yapıyorum
kilomuzda düşmüş zaten onada çok üzüldüm ama normalmiş
hepinizden kızıma dua etmenizi istiyorum arkadaşlar inş biran önce atlatırız
anne için öyle acı bişeyki eliniz kolunuz bağlı kan alıyolar içim gidiyo inş bu son olur rabbim daha başka dert vermez inş kimsede yaşamz..
Kızlar ben Semayı arıyorum dünden beri açmıyo ya mesaj attım mesajada cevap vermediii çok merak ettimmm bende
öncelikle ben geldimmmm şimdi sıkı durum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah 8 bucukta dra gitmek için kalktım ve bir mesaj aldım bilin bakalım kimden
semadan gelen mms mesajında su yazıyordu
ben dogurdumm cagatyımın resmi bu :))
nasıl şok oldum anlatamam
hemen aradım tabi saat 22 ye yakın gitmişler dün akşamm ve saat gece 2:30 ta dogurmuş normal dogum yapmışş
5 satte dogurdum yazmış kuzum benm ya
konuştuk cok kolay dogurdum dedi
damadım 3200 gram dogmuş maşallahı var 37+3 te doğdu
ben de kontrole gittiğim için ve yeni geldiğimden dolayı yazamadım kusura bakmayınnn
birazdan resmini de ekleyeceğim aramıza katılanlara
durumu cok ii allaha şükür cagatayımız annesiyle emişiyordu yavrum ya kurban olurum onu yaratana:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?