Canım çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Rabbim kalan tüm anneleri hayırlısıyla kurtarsın
saadet zaten çok sulu gözüm bu aralar, ağlattın beni...öp iremimi benim için, kokla kuzumu..
senin için,ay doğurmasın daha vaktinde doğursun inşallah diye dua ederken semoş doğurmak istiyo dedi duanın istikameti değişti bende,ne güzel bebişlerinizi aldınız kucağınıza
artık darısı bize beklemek çok zormuş vakit geçmiyo hakkaten..
Gel artık paşa oğlum,gel ben de uykusuz kalayım...
bence de nazcım, artık beklemek çok zorlaştı. nefes almak bile zor bazen, ama neyse kuzularımız azcık daha tombilleşsin bakalım
nazcım anlıyorum seniii
bende sabırsızdımm
herşeye değerr yaaa
şimdi uyanma zamanı gelioo süt sağım yine gelirim kızlarr
hoşçakalın
saadetcim iyi bak irem kizimiza..
bizide habersiz birakma...
nidoss annen gelmis gozun aydin canmmm
ya kızlar ben de agstos sonu eylul bası annesıyım ama sızlerı takıp etmekten kendımı alamıorum.o kadar heyecanlı bı hal aldı kı suan burası acaba kım dogrmus kımın sancısı gelmıs derken kayboluorum sayfalar arasında.allah hepınızı bır avazda sag salım kavustrsun bebelerınıze.kavusanlara da allahım kolaylık versın.omru uzun bahtı acık olsun bebelerın
slm anneler ne güzel millet doğurmuş kucağına almış imreniyorum vallahi... Ben size akşama doğuruyorum diye söledim bi gittim hala doğuramadım. Hastaneye gitmekten bıktım. bebeğim 40 haftaya bastığı gün ters dönmüştü sezeryana alacaklardı prof. beyin 2 gün daha beklenmelei kararıyla 2 gün daha bekledik ve tekrar gittiğimizde tekrar döndüğünü gördük şimdide hergün normal doğum için beklemedeyim. o kadar bunalıyorum ki anlatamam saadetcim havvacım ve bi sürü arkadaş almış meleklerini kucağına hayırlı olsun. beklemek çok ama çok zormuş inşallah bi aksilik daha yaşamam yaalmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?