2009 Haziran Anneleri!!

yaaaa gene tek kalmışım topikteeee kızlar daha doğurmadan böyle boşaldıysa bu topik doğurduğumuzda kimse uğrayamıcak anlaşılan anammm ne oldu bize böyle ya önceden geçmişi oku oku bitmezdi şimdi geçmiş denen bişeyde kalmadı neyse bende gidiyorum :dilcikar: hadin görüşürk

slm kızlarrrr
sizleri çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledim
ama irem den fırsat bulamıyorum inan kusura bakmayınnn
biraz zayıf olunca ilgi çok oluo malummmm
bide sarılığımız erken başladıı
2 gündür doktora gidioduk nesekii
artık düzelmişşş
iremim kiloda almış 2780 olmuşşşş
şimdi uyuyoda azcık kaçım deidm sonra yne gelcem
hanfendii memişimi beğenmedi emmiyoo
bol bol süt sağmyal auğraşıommm
süt değil de ağız suyu dediklerinden varr şuannn
göğüslerim kocaman oldu ve semsertt banu alkan gib iyimm
taşıyamıyorummmm
sırtım da ağrı oluoooo
masajla falan azaltıoz braz ağrılarııı
yanii kızlarrr iremle bitio uğraşmak kendimle başlıooo
ama aklım hep sizdeee
ve bol bol uyuyun
uyku çok lazım olcak diyenlere inanmazdımmmm
zomb gibiyimmmmm
ama herşeye değerrrr
evlat sahibi olmak
o ağlıyınca bende onla beraber ağlıommm
sorularınız varsa yazın özeldenn cvplarımm malum sayfaları şimdilik takip edemioyorummm
bu arada o gece beni yanlız bırakmayan telle arayan sema ya ve havvaya
dideme narenime çokkkkkkkk tşkrlerrr ve topikdede heycanımı paylaşannn herkeseee.... arkadaşlarrr
malum isimlerr çokk hepinizi yazamıommmm
sizleri çok sevdimmm
iyiki varsınızzzzzzzzzzz
canlarımmm

Saadetcim canim , ne güzel dile getirmissin duygularini ...
Allah anali babali büyütmek nasib etsin tekrardan tebrikler canim...

havvacım, saadetcim Allah analı babalı büyütsün kuzularınızı, sağlıklı ve mutlu bi ömür sürsünler inşallah.
Havvacım hemen çıktın galiba hastaneden geçmiş olsuntekrar sanaa.
bizim de ananemiz geldi, bissürü ciciler almış kızımaa, kokoş olcak bu gidişle benim minik kızım:))

saadet zaten çok sulu gözüm bu aralar, ağlattın beni...öp iremimi benim için, kokla kuzumu..
senin için,ay doğurmasın daha vaktinde doğursun inşallah diye dua ederken semoş doğurmak istiyo dedi duanın istikameti değişti bende,ne güzel bebişlerinizi aldınız kucağınıza
artık darısı bize beklemek çok zormuş vakit geçmiyo hakkaten..
Gel artık paşa oğlum,gel ben de uykusuz kalayım...

halılarımız da yıkamaya gitti bugün ev çıplak kaldı, taa pazartesiye gelcekmiş.cuma da kadın gelip evi temizlicek ve sonra kızım için herşey hazır olcak inşallahh

bence de nazcım, artık beklemek çok zorlaştı. nefes almak bile zor bazen, ama neyse kuzularımız azcık daha tombilleşsin bakalım

nazcım anlıyorum seniii
bende sabırsızdımm
herşeye değerr yaaa
şimdi uyanma zamanı gelioo süt sağım yine gelirim kızlarr
hoşçakalın

saadetcim iyi bak irem kizimiza..
bizide habersiz birakma...

nidoss annen gelmis gozun aydin canmmm

saadet hoşgeldin sen ve irem hn
demek biraz nazlı hazır süt biberondan hızlı gelsin istiyor
kendi yorulmak istemiyor hıııııı
olsun sütün olsunda öyle veya böyle içsin de büyüsün annesi
tekrar hayırlı uğurlu olsun

bence de nazcım, artık beklemek çok zorlaştı. nefes almak bile zor bazen, ama neyse kuzularımız azcık daha tombilleşsin bakalım

mümine artık işlerin bitmesi bile umrumda değil inan..
daha beşiğin süsleri hazır değil,beşikle birlikte evde değil süslemede..
halılar yarın gidecek yıkanmaya..
bi dolu ütü var yapılacak ama hiç umrum değil. Bir ay önce kastırıp duruyodum eşimi hadi hadi yetişmeyecek diye.Şimdi kendim umursamıyorum..Çünkü yerimden kalkamıyorum
Yarın benim doktorum nöbetçi hastanede inşallah sancılarım gelirde normal doğumumu yaptırır yoksa giremeyecekte doğuma..
Bu arada gözün aydın Azra hanımın cicileri de hayırlı olsun...

nazcım anlıyorum seniii
bende sabırsızdımm
herşeye değerr yaaa
şimdi uyanma zamanı gelioo süt sağım yine gelirim kızlarr
hoşçakalın

kolay gelsin canım, yediklerin hep süt olsunn.Yarasın İreme...

ya kızlar ben de agstos sonu eylul bası annesıyım ama sızlerı takıp etmekten kendımı alamıorum.o kadar heyecanlı bı hal aldı kı suan burası acaba kım dogrmus kımın sancısı gelmıs derken kayboluorum sayfalar arasında.allah hepınızı bır avazda sag salım kavustrsun bebelerınıze.kavusanlara da allahım kolaylık versın.omru uzun bahtı acık olsun bebelerın

slm anneler ne güzel millet doğurmuş kucağına almış imreniyorum vallahi... Ben size akşama doğuruyorum diye söledim bi gittim hala doğuramadım. Hastaneye gitmekten bıktım. bebeğim 40 haftaya bastığı gün ters dönmüştü sezeryana alacaklardı prof. beyin 2 gün daha beklenmelei kararıyla 2 gün daha bekledik ve tekrar gittiğimizde tekrar döndüğünü gördük şimdide hergün normal doğum için beklemedeyim. o kadar bunalıyorum ki anlatamam saadetcim havvacım ve bi sürü arkadaş almış meleklerini kucağına hayırlı olsun. beklemek çok ama çok zormuş inşallah bi aksilik daha yaşamam yaa lmaz:

canım allah sağlıkla kavuştursun sizi de bu günlere, gerçekten çok heycanlı gidiyo.Ama son günlerde beklemek de daha zor

geçmiş olsun canım, bebişin seni daha fazla bekletmez artık inşallah.
bi an önce mis kokusunu çekersin içine bebişinin inşallah

annem geldi ta 20 gün öncesinden bekle bekle onlarda yoruldu eşim 2 satte bi sancın varmı diye soruyo benim stresim bana yetmez gibi mafoldumben ........... dua bekliyorum sizden sancı gelsin doğuruyum artıkkkkkkkkkk delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…