2009 Haziran Anneleri!!

canım ya çok sevindim.. hadisağlıklabüyüt irem kzımızı sende.. ilkgünler zor.. ama zamanla alışıyor insan..içsinde büyüsün sütleriinş.. bol sütler canım..

Rabbim bir avazda kurtarsın senide canım.. sağsalim..

canım Rabbim en kısa zamanda sağlıkla kurtulmanı nasip etsin.. beklemekde zor..

canım allah sağlıkla kavuştursun sizi de bu günlere, gerçekten çok heycanlı gidiyo.Ama son günlerde beklemek de daha zor

ıns rabbım cumlemızı sag salım kurtarsın .sankı hıc gecmıo gıbı suan gunler.sıze o kadar ozenıorum kı.cok az zamanınız kaldı nasılsa azcık daha sıkın dısınızı sonra mıs kokulu bebelr gelsın.dularım sızınle allah yardımcınız olsun cumlenızın

:Saruboceq: amiiin çok teşekkür ederim... insan 9 ay dayanıyoda 3-4 gün geçmiyo nasıl bi iş anlamadım :CüvCüv:

canım ya ne güzel kavustun kızına nasıl rahat hareket edebilio musun canım ameliyat yerin nasıl masallah ireme annesi resminide bekliyoruz canım söyle ikiniz güzel anne güzel kızıylaopuyorumnanaktan

bende yeni dr dan geldik hastane kartı çıkardık hastaneye bayıldım çok içime sindi tertemiz mis gibi kızıma gelince yerlesmiş ama daha tam inmemiş kanala beklemedeyiz cuma günü sancı olmazsa dr arayacagız ayın 15 inde tekrar gidecegim büyük bi ihtimalle yatış yapıp suni sancı denenecek inş. gerek kalmaz bekliyoruz yapacak bişey yok sezeryandan cok korkuyorum hiç istemiyorum

kızlar ben artık sabredemiyorum tez canlı bir insanım
normal doğum yapacağım inşallah günümüz 14 haziran
ama sanki kuzum hiç gelmeyecek gibi artık gelsin
korku falanda kalmadı sadece doğurmak istiyorum

Aysecim hastanenin icine sinmesine cok sevindim, canim cok önemli bende gecen cuma hastanem,e gittim kayit yaptirdim...Benim de icime sindi ,doktorlari, ebeleri cok tatlilar...
Sezeryandan bende korkuyorum ama canim bilemeyiz tabii ,ne olacagini, hayirlisi olsun hepimiz icin insallah...

kızlar bebek isimleri ile ninnilerin olduğu bi site var biliyo musunuz?
adını yazıyosunuz ninni de bebeğininz ismi geçiyo,bayıldım..ı
çim bi hoş oldu,ağlaya ağlaya dinledim(bu aralar sulu gözüm ya) oğluşuma dinlettim defalarca doğunca hoşuna gider uyur belki dinlerkenŞeniz

CAnim bana site ismini özelden göndererir misin? BEn gerci minik kizima kisin istanbula gittginde ninni cd`leri almistim...

canım bana da o sitenin adını pınar vermişti 3/4ay önce cep tel na indirmiştim karnımdayken dinletiyordum şimdi ise ağlayınca dinletiyorum inanamazsın susup dinliyor
minik kızım sende dene derimzemuszemus

Sadoşşş ağlattın beni ne kadar güzel getirmişsin duygularını diellll sende uykusuz her gece grubumuza katıldınnn maşallahhh iremimizeee..

Ayşecimmm içine sindiğine çok sevindim hastaneninnn...
Pınar adaşım sağlıkla al kucağına meleğini inşallahhh...

sağolun kızlar ya benim bu kız ne zaman inecek ya çok hareketli hiç durmuyo pozisyonu herseyi tamam ama kanala girmedi daha içeride kudurup duruyo uyudugu yok :umursamaz:hiç plesanta dogum hazırlını hızlandırmış ama bizim kızın keyfi yerinde cuma günü tel.de görüşecez o zamana kadar dogmazsa sancı olmazsa ayın 15.de de hasdtaneye gidecegiz tekrar büyük ihtimalle suni sancı deneyecek çok korkuyorum ya hayırlısı tabi ama ben normal dogumu çok istiyorum niye inmio bu cadı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumbenmafoldumben

kızlar nasılsınız biz uykusuzluktan ölüyoruz bazen geceleri güzel uyuyor ama iki gecedir saat başı kaldırıyor beni gündüz de az uyuyor yine ayaktayım kendime şaşıp kalıyorum nasıl dayanıyorum diye doğurmamış olanlar bol bol dinlenin yani. sütü olmayanlar da dut kurusu kaynatıp içtim sanki artırdı bi deneyin bence

ya şu nınnı sıtesinin adreini burdan yazmanıza bı engel yoksa yaZar mısınız?bu arada benım kızım da bı turlu gırmıyo kanala.dun de yazdım okuyan var mı bılmıyorum ama,dun bı arkadaşım doğum yaptı 40.haftada onun da oğlan kanala gırmedi dr da beklemek ıstemediği için sez.yaptı.meğer çocuğun kordonu 3 kez boynuna dolanmış o yuzden ınememiş yazık kanala.ben de onu taktım kafaya şimdi.ultrasonda anlaşılmıyomuş çünkü.

Ayy Allah korusun canm ....Cok korkunc birsey o ....Kimseye göstermesin...

Canlarım napıyosunuss? Kuzucum da hala tık yok, prensesesim yerinden memnun galiba :) Bisde katılsak artık şu uykusuz her gece kervanınaaa!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…