- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
slm kızlarrrr
sizleri çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledim
ama irem den fırsat bulamıyorum inan kusura bakmayınnn
biraz zayıf olunca ilgi çok oluo malummmm
bide sarılığımız erken başladıı
2 gündür doktora gidioduk nesekii
artık düzelmişşş
iremim kiloda almış 2780 olmuşşşş
şimdi uyuyoda azcık kaçım deidm sonra yne gelcem
hanfendii memişimi beğenmedi emmiyoo
bol bol süt sağmyal auğraşıommm
süt değil de ağız suyu dediklerinden varr şuannn
göğüslerim kocaman oldu ve semsertt banu alkan gib iyimm
taşıyamıyorummmm
sırtım da ağrı oluoooo
masajla falan azaltıoz braz ağrılarııı
yanii kızlarrr iremle bitio uğraşmak kendimle başlıooo
ama aklım hep sizdeee
ve bol bol uyuyun
uyku çok lazım olcak diyenlere inanmazdımmmm
zomb gibiyimmmmm
ama herşeye değerrrr
evlat sahibi olmak
o ağlıyınca bende onla beraber ağlıommm
sorularınız varsa yazın özeldenn cvplarımm malum sayfaları şimdilik takip edemioyorummm
bu arada o gece beni yanlız bırakmayan telle arayan sema ya ve havvaya
dideme narenime çokkkkkkkk tşkrlerrr ve topikdede heycanımı paylaşannn herkeseee.... arkadaşlarrr
malum isimlerr çokk hepinizi yazamıommmm
sizleri çok sevdimmm
iyiki varsınızzzzzzzzzzz
canlarımmm
slm anneler ne güzel millet doğurmuş kucağına almış imreniyorum vallahi... Ben size akşama doğuruyorum diye söledim bi gittim hala doğuramadım. Hastaneye gitmekten bıktım. bebeğim 40 haftaya bastığı gün ters dönmüştü sezeryana alacaklardı prof. beyin 2 gün daha beklenmelei kararıyla 2 gün daha bekledik ve tekrar gittiğimizde tekrar döndüğünü gördük şimdide hergün normal doğum için beklemedeyim. o kadar bunalıyorum ki anlatamam saadetcim havvacım ve bi sürü arkadaş almış meleklerini kucağına hayırlı olsun. beklemek çok ama çok zormuş inşallah bi aksilik daha yaşamam yaalmaz:
annem geldi ta 20 gün öncesinden bekle bekle onlarda yoruldu eşim 2 satte bi sancın varmı diye soruyo benim stresim bana yetmez gibi mafoldumben ........... dua bekliyorum sizden sancı gelsin doğuruyum artıkkkkkkkkkk delikafadulden
canım allah sağlıkla kavuştursun sizi de bu günlere, gerçekten çok heycanlı gidiyo.Ama son günlerde beklemek de daha zor
canım ya ne güzel kavustun kızına nasıl rahat hareket edebilio musun canım ameliyat yerin nasıl masallah ireme annesi resminide bekliyoruz canım söyle ikiniz güzel anne güzel kızıylaopuyorumnanaktanslm kızlarrrr
sizleri çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledim
ama irem den fırsat bulamıyorum inan kusura bakmayınnn
biraz zayıf olunca ilgi çok oluo malummmm
bide sarılığımız erken başladıı
2 gündür doktora gidioduk nesekii
artık düzelmişşş
iremim kiloda almış 2780 olmuşşşş
şimdi uyuyoda azcık kaçım deidm sonra yne gelcem
hanfendii memişimi beğenmedi emmiyoo
bol bol süt sağmyal auğraşıommm
süt değil de ağız suyu dediklerinden varr şuannn
göğüslerim kocaman oldu ve semsertt banu alkan gib iyimm
taşıyamıyorummmm
sırtım da ağrı oluoooo
masajla falan azaltıoz braz ağrılarııı
yanii kızlarrr iremle bitio uğraşmak kendimle başlıooo
ama aklım hep sizdeee
ve bol bol uyuyun
uyku çok lazım olcak diyenlere inanmazdımmmm
zomb gibiyimmmmm
ama herşeye değerrrr
evlat sahibi olmak
o ağlıyınca bende onla beraber ağlıommm
sorularınız varsa yazın özeldenn cvplarımm malum sayfaları şimdilik takip edemioyorummm
bu arada o gece beni yanlız bırakmayan telle arayan sema ya ve havvaya
dideme narenime çokkkkkkkk tşkrlerrr ve topikdede heycanımı paylaşannn herkeseee.... arkadaşlarrr
malum isimlerr çokk hepinizi yazamıommmm
sizleri çok sevdimmm
iyiki varsınızzzzzzzzzzz
canlarımmm
bende yeni dr dan geldik hastane kartı çıkardık hastaneye bayıldım çok içime sindi tertemiz mis gibi kızıma gelince yerlesmiş ama daha tam inmemiş kanala beklemedeyiz cuma günü sancı olmazsa dr arayacagız ayın 15 inde tekrar gidecegim büyük bi ihtimalle yatış yapıp suni sancı denenecek inş. gerek kalmaz bekliyoruz yapacak bişey yok sezeryandan cok korkuyorum hiç istemiyorum
kızlar bebek isimleri ile ninnilerin olduğu bi site var biliyo musunuz?
adını yazıyosunuz ninni de bebeğininz ismi geçiyo,bayıldım..İ
çim bi hoş oldu,ağlaya ağlaya dinledim(bu aralar sulu gözüm ya) oğluşuma dinlettim defalarca doğunca hoşuna gider uyur belki dinlerkenŞeniz
kızlar bebek isimleri ile ninnilerin olduğu bi site var biliyo musunuz?
adını yazıyosunuz ninni de bebeğininz ismi geçiyo,bayıldım..İ
çim bi hoş oldu,ağlaya ağlaya dinledim(bu aralar sulu gözüm ya) oğluşuma dinlettim defalarca doğunca hoşuna gider uyur belki dinlerkenŞeniz
ya şu nınnı sıtesinin adreini burdan yazmanıza bı engel yoksa yaZar mısınız?bu arada benım kızım da bı turlu gırmıyo kanala.dun de yazdım okuyan var mı bılmıyorum ama,dun bı arkadaşım doğum yaptı 40.haftada onun da oğlan kanala gırmedi dr da beklemek ıstemediği için sez.yaptı.meğer çocuğun kordonu 3 kez boynuna dolanmış o yuzden ınememiş yazık kanala.ben de onu taktım kafaya şimdi.ultrasonda anlaşılmıyomuş çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?