2009 Haziran Anneleri!!

Herkese merhaba,,,uzun zaman olmasada bende ara ara takip ediyordum sizi,artik uye de oldum...umarim herkes saglikli we kolay dogum yapar...38.haftadayiz ,,,

Herkese merhaba,,,uzun zaman olmasada bende ara ara takip ediyordum sizi,artik uye de oldum...umarim herkes saglikli we kolay dogum yapar...38.haftadayiz ,,,

hos geldin tatlimm..
ozlem ben..
seninde az kalmis artik
yeni arkadaslarimiz oldu superrzemuszemus

öyle canım yeni bebiş yeni şehir yeni iş ortamı bakalım artık bi gelsinde
valla sabırsız sabırsız beklios kızımlan

kaydirigubbakcemile5 ya burdaki herkesi çok ama çok seviyorum hepiniz süpersiniz
diğer topiklere aylarada bakıyodum arada ma burdaki sıcaklık yok içbirinde

hepinize ii geceler biz süt içip yatalım artıkın
bu gecelik bu kadar heyecan yeter sanırsam

kaydirigubbakcemile5 ya burdaki herkesi çok ama çok seviyorum hepiniz süpersiniz
diğer topiklere aylarada bakıyodum arada ma burdaki sıcaklık yok içbirinde

biz böyleyiz canım çok alıştık birbirimize.bizde siziiiiii çok seviyoruz bak negüzel kalabalıklaşıyoruz

ADA cım hoşgeldin canım negüzel yaaaaaaa yeni anne adayları katıldıkca çok mutlu oluyorum.benim adım havva

nurteennn okuyorsan son adet tarihini yaz hazirliyim canmmm...
yada sen lilypie.com a gir takvimini yap linkini kopyala ve profil sayfandaki kilo ve dogum takibi kismina yapistir

ewet kizlar yatalim artik herkese iyi geceler...doguran annelerin yerini tutamasakda ,az cok birbirimize destek olalim,,,yarin gorusmek uzere..sicakliginiz we doslugunuz icin tesekkurler,,,iyi geceler herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…