2009 Haziran Anneleri!!

heheeeeeeeeeeeeeee kimse kalmamış
ben kaldım topiki kapaytayım bariii
iyigeceler taze anneneler ve benim gibi göbüşlü anneler

sabah ki anneyede günaydın diliyorummmmmmmmm

merhaba annişler bu saatte kimse yoktur ama olsun haber vereyim dedim sabah 8 de doğuma giriyorum dualarınızı eksik etmeyin allah a emanet olun en kısa zamanda heberi vermeye çalışacağımöpüldünüz

eee açılış da bize mi kaldı .
günaydın, haziranın en tatlı göbüşlerii.
ben hala şoktayım sema için.
morboncuk rabbim hayırla kurtarsın, sanırım şuan ameliyattasındır.
artık biz de doğuralım yaa, doğurtmuyo beni bitürlü hain doktorum ühü ühü, 8 gün var dahaa

kızlar nasılsınız biz çok iyiyiz oglumla uslu bir bebek maşallah enim yakışıklı oglum gece ben uyandırdıgımda uyanıyor sütümüzde geldi çok şükür.ama emme olayına tam adapte olamadı oglum daha en çok sevdigi elleri ben emzirmeye ugraşıyorum o elini emmeye ugraşıyorr. fırsat buldukça her gördügümde oglumu alla herkese nasip etsin bu duyguyu diye dua ediyorum .iyiki dogdu canım oglum inanınki bundan önce yaşadıgım hayat hayat bile deilmiş onu anladım .şimdi bütün hayatım o.agladıgında çok üzülüyorum ama uyudugundada beşigin başından ayrılamıyorum .
canlarım ihmal ediyorum sizi ama ardamız bütün zaanımızı alıyor.aklım hep sizde inşallah hepiniz saglıcakla alırsınız bebeginizi kucagınıza öptüm hepinizi gelicem ırsat buldukça . malum ev ana baba günü remen.öptüm kocaman hepinizi tebrikler içinde hepinize teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
Günaydın kızlar iyisiniz umarum ben daha 37+1 deyim.Ne zaman doğurucam diye hasretle bekliyorum.Siz benden öndesiniz daha sancı felan yok dimi bende de yok valla

pardon canım, anneni kasdetmiştim.sen normal bekliyosun doğumu, belli olmaz dimi. belki benden önce doğurursun, benim haftaya cuma sezaryen inşallah.
kayınvaliden de iyi bakar inşallah sana,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…