2009 Haziran Anneleri!!

pardon canım, anneni kasdetmiştim.sen normal bekliyosun doğumu, belli olmaz dimi. belki benden önce doğurursun, benim haftaya cuma sezaryen inşallah.
kayınvaliden de iyi bakar inşallah sana,

daha belli değil normal mi sezeryan mı herşey normal ama hayırlısı olsun
bakar kayınvaldem yaşıda genç geldiği zaman beni hiç kaldırmaz yerimden
sen mi istedin sezeryanı canım

evet canım, bizim kız tüp bebiş olduğu için, ben cesaret edemiyorum normale, biraz yapım da minyon zaten, kendime de güvenemiyorum.
semoş ne güzel doğurdu normal çatırçatır, yarına ayaktaolur.Aslında böylesi güzeli ama napalım

Ya bana da yapın müsait dedi normal doğum için bakalım yapabilecek miyim?Şuan içimde hiçbir korku yok.Bakalım sancılar başladığında da aynı şeyi söyleyebilecek miyim

Ya bana da yapın müsait dedi normal doğum için bakalım yapabilecek miyim?Şuan içimde hiçbir korku yok.Bakalım sancılar başladığında da aynı şeyi söyleyebilecek miyim

söylersin canım merak etme, kendini psikolojik olarak neye hazırladıysan, o an korkmadan yaparsın.rabbim hepimize yardım etsin inşallah.
nese biz çook acıktık mamamızı yemeye gidiyoooz.
cokacimcoook

günaydın kızlar semoşta dogurmuş ne güzel çok sevindim ben daha bekliyorum yalancı sancılarla bogusuyorum ama minik cadımın niyeti yok ((((((((((((((

selammm haziranın güzel annişleriiiii

ya tam vaktinde gelsin bebekler diyenlerin bebekleri erken doğuyo doğurmak isteyenlerinki inatla gelmiyoooo yaaaaaa benim küçük meleğim de gelsin artık bugün 37+6 yız gellll artıkkkk bebişşş yaaaaa işteyim çalışıyorummm izine falan çıkmadımmmm çok yorgunummm gelll artıkkkk

semoşumuzun da gözü aydınnnn 18 gün önce geldi çağatay bebekkk acaba sancısı nasıl başladıı doğumu nasıl gerçekleştiiii hiç bir şey yokken bir anda mı tuttu sancısı çok merak ediyorummmm bende normal doğum yapacağımmmm bir an önce gelse ve anlatsa neler olduğunu bizeeeee

semoşşşşşşşşşşşşş
semoşşşşşşşşşşşş

sendennnn haber bekliyoruzzzzzzz taze annecikkkk :CüvCüv:

yasemincin sanırım sancı diğil de önce suyu gelmiş.
sen de ayrıl artık gözünü seveyim, hiç mi acımıyolar sana yaa

canımcım ağrım falan yok diye çok kötü olmadığım için gelmemi istiyorlarmışşşş ne bilim idare etmeye çalışıyorummm işte koşullar çok zorr işe de ihtiyaççç var anlayacağın bende durum bu yani canım

Canım koşullar zor kesinlikle ama ortada verilen bir emek var.Ve çocuğun anne karnında da bakıma ihtiyacı var.Ben 36 da izne ayrıldım.Sende ayrılmalısın.Zaten yaptıkları yasal değil.37 haftadan itibaren çalıştıramazlar seni

ayy ben şoka girdim okuduğumu da anlayamıyorum...
Semoş sen hangi ara doğum yaptın yaaa
Ben demiştim ona "sen bile" benden önce doğum yapıcan diye..
Hakkaten yaptı..
Allah analı babalı büyütsün yakışıklı Çağtayımızı..
Eee bekliyoruz artık gel de anlat muhtarım nasıl becerdin bi gecede pırt diye doğurmayı

Tünaydın arkadaşlar, ya ben artık çooOOOOKKKK sıkıldım artık doğurmak istiyorum, 32. haftadan beri sancım var serum yedim o günden beride ilaçlarla durduruyo doktorum kasılmaları, yarın kontrolümüz var kızımda ters duruyodu bakalım ne diycek doktorumuz, inşallah 2-3 güne sezeryan tarihi verir çünkü çok yoruldum

Oy oyyy ben de doğurmak istiyorum artıkk
Oğluşum bu akşam gel ne olurrr(kontrolümüz var doktorumuzda nöbetçi,bugün biçilmiş kaftan!!)

merhaba annişler bu saatte kimse yoktur ama olsun haber vereyim dedim sabah 8 de doğuma giriyorum dualarınızı eksik etmeyin allah a emanet olun en kısa zamanda heberi vermeye çalışacağımöpüldünüz

Canım dualarımız seninle...Hayırlı haberlerle gel inşallah!!!

Oy oyyy ben de doğurmak istiyorum artıkk
Oğluşum bu akşam gel ne olurrr(kontrolümüz var doktorumuzda nöbetçi,bugün biçilmiş kaftan!!)

Dünürrrrrr kısss bizimkiler tembel çıktı görüyomusun başımıza geleni :umursamaz: Ne zaman doğurcaz anacım bis? Hadi ama artıkın gelsin tembel köfteler :dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…