ya bana 10damla dedi.hiç kilosuna göre falan demedi.kızım daha 6kilosunu bile tam doldurmadı.ay bak öyleyse eger çok kızcam bu sağlık ocagına.
Günaydın kızlar, bende eşiyle papaz olanlar kervanına katıldım. Dün akşam sinir etti beni. Elif serum fizyolojikten nefret edio, damlatana kadar akla karayı seçiyorum tabi bu arada her yanı ağzı yüzü serum fizyolojik oluo istemeden de olsa. Ben yine cebelleşiyorum akşam damlatmak için bi bağıdı bana -ne biçim iş yapıyosun, yeter kaç damla damlatacaksın ki, çocuğun gözüne kaçtı vesaire vesaire... EE benimde canım burnumda tabi bende bağırdım keyfimden mi yapıyorum, çok biliyosan kendin yap diye. Küstü beyfendi bağırdım diye sanki önce o bağırmadı. Neymiş efendim saygısızmışım. Offf hepsi ayrı bi cins ya.
Kızlar bişi sorcam, bende nezle oldum. Ama dün maske takmak aklıma gelmedi nasıl olsa Elif'de hasta diye. Acaba tekrar benden farklı bi mikrop almışmıdır? Bugün taktım maske ama. Ya dün tekrar mikrop aldıysa? Hastayken yeni bi mikrop alabilirmi ki?
Günaydın kızlar, bende eşiyle papaz olanlar kervanına katıldım. Dün akşam sinir etti beni. Elif serum fizyolojikten nefret edio, damlatana kadar akla karayı seçiyorum tabi bu arada her yanı ağzı yüzü serum fizyolojik oluo istemeden de olsa. Ben yine cebelleşiyorum akşam damlatmak için bi bağıdı bana -ne biçim iş yapıyosun, yeter kaç damla damlatacaksın ki, çocuğun gözüne kaçtı vesaire vesaire... EE benimde canım burnumda tabi bende bağırdım keyfimden mi yapıyorum, çok biliyosan kendin yap diye. Küstü beyfendi bağırdım diye sanki önce o bağırmadı. Neymiş efendim saygısızmışım. Offf hepsi ayrı bi cins ya.
Kızlar bişi sorcam, bende nezle oldum. Ama dün maske takmak aklıma gelmedi nasıl olsa Elif'de hasta diye. Acaba tekrar benden farklı bi mikrop almışmıdır? Bugün taktım maske ama. Ya dün tekrar mikrop aldıysa? Hastayken yeni bi mikrop alabilirmi ki?
kızlar benim kızım uyumuyor.ağlamıor ama öle bakıor..
gece 11 de uyudu sabah 5.30da kalktı..
emdi 6 gibi uyudu 7 de kalktı..
7 den beri bu saate kadar uyumadı..
acaba doymuyomu yaa ek olarak mama mı versem napsam ...
kilosu 15 gün önce 5750 falandı.şuan 3 buçuk aylık..6000 olmuştur sanırım..
aslında kilosu fena deil..4000 ile 7000 arası olması gerekior die biliorum kız bebekler için..
ama neden uyumuyor bu kız..emziriyorum sallıyorum ama yok cin gibi gözümün içinebakıor..gülüor..çığılıklar kahkahalar...
ne yappmam lazım akıl werin bana
çokmu yaramaz oldu?
olsun sen çok ihmal etme bizi uyutunca gel buraya
Aramıza hoş geldın canım:)) benımkı de sabahtan berı arıyo naber karıcım dıyte dun delirtti ya şimdi gönlümü almaya çalışıyo:umursamaz: ya bi de fazla pimpiriklenme ne öyle maske falan,ya da ben çok rahatım bılmıyorum.Günaydın kızlar, bende eşiyle papaz olanlar kervanına katıldım. Dün akşam sinir etti beni. Elif serum fizyolojikten nefret edio, damlatana kadar akla karayı seçiyorum tabi bu arada her yanı ağzı yüzü serum fizyolojik oluo istemeden de olsa. Ben yine cebelleşiyorum akşam damlatmak için bi bağıdı bana -ne biçim iş yapıyosun, yeter kaç damla damlatacaksın ki, çocuğun gözüne kaçtı vesaire vesaire... EE benimde canım burnumda tabi bende bağırdım keyfimden mi yapıyorum, çok biliyosan kendin yap diye. Küstü beyfendi bağırdım diye sanki önce o bağırmadı. Neymiş efendim saygısızmışım. Offf hepsi ayrı bi cins ya.
ay Allah yardımcın olsun İlke uykusuzluk çok zor.ben bıraz önce yıkadım arkasından da cd takıp attım yatağına emzıği verdım ağzına arkamı bı döndüm küt uyumuş.sen de bı denesen.yıkayınca mayışıyolar malum.kızlar benim kızım uyumuyor.ağlamıor ama öle bakıor..
gece 11 de uyudu sabah 5.30da kalktı..
emdi 6 gibi uyudu 7 de kalktı..
7 den beri bu saate kadar uyumadı..
acaba doymuyomu yaa ek olarak mama mı versem napsam ...
kilosu 15 gün önce 5750 falandı.şuan 3 buçuk aylık..6000 olmuştur sanırım..
aslında kilosu fena deil..4000 ile 7000 arası olması gerekior die biliorum kız bebekler için..
ama neden uyumuyor bu kız..emziriyorum sallıyorum ama yok cin gibi gözümün içinebakıor..gülüor..çığılıklar kahkahalar...
ne yappmam lazım akıl werin bana
Arzu kocalarımız ağız birliği yapmış canım herhalde,aynı laflar.ben de kendi görüntümü beğenmıoyorum ama valla gun gelıo saçımı taramadığım oluyo sabah kalkınca bı topluyorum tamam.demın derini yıkadım ter içinde kaldım yıka gıydır vs.duşa gıreyım dıyorum ya uyanırsa dıye cesaret edemıyorum basar çığlığı. kocam ben senı böyle de beğenıyorum karıcım dıyo ama hiç inanamıyorum.of bu erkekler bizi neden anlamıyolar ya.benim eşimde bebekle ilgilenio ama bana karşı ilgisiz olmaya başladı.yada ben öyle düşünüyorum.kilolardan ve evde hep eşofman pasaklı saçlar benim bile sinirmi bozuyo.beni artık begenmediğini düşünüyorum.bu kilolar psikolojimi bozdu.evde oldukca agzımda boş durmuyo.napcam bilmiyorum.eşime evde sıkılıyorum diyorum.niye sıkılıyosun ne güzel kızınla ilgileniyosun.keşke ben senin yerinde olsaydım diyo.ama hergün hergün aynı şeyler beni çok sıkıyo.
akşamları biraz kızınla sen ilgilen diyorum.oda en fazla yarım saat sonra arzu bu kız bence acıktı sen bi emzir diye getiriyo..ilgilenmeside bu kadarcıklmaz:
bugun benim dogum gunum...:kedi:
oglumla ilk dogum gunum...:asigim:
en guzel dogum gunum:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?