2009 Haziran Anneleri!!

arminde donuyor inanilmaz ama..artik box dan cikarmiyorum...
yatagima bile koymuyorum..

file nıye sabunlu olsun kı tatlım ya suyu döktün mü akıp gıtmıyo mu sabun.ben hiçbişey kullanmıyorum vücuduna dökup şampunı elımle suruyorum .

Kızlar bebeğime monovit yerine karınca ymurtası yağı vermişim, sağlık ocağını aradım şimdi doktor araştırıyor dedi çok üzgünüm ağlıyorum. Bişey olurmu acaba

günaydın kızlaar, artık alışıyoruz yavaş yavaş uykusuzluğa, kızım yine 5 e kadar 2 saatte bi, sonra da yarım saatte bi kalktı, akşam 8 de uyuyo, acaba erken uyuyup uykusunu aldığı için mi yapıyo yaa, bi de sabaha kadar tepiniyo önce gazı var diyodum ama sanırım tam derin uykuda olmadığı için yapıyo kafamçokkarıştı

Aşkkırıntısı canım ben pek bişey olucanı sanmıyorum, çok olsa biraz gaz yapar, karınca gaz yapar derler de
sen kar,yum yağını bebeğe ne zaman sürmeye başladın, ilk 40 gün kullanılcak diye biliyodum ben

herkese günaydın.dun akşam da benim eşim beni sinir etti.bu gece yemekte onu bılıyorum zaten.iyi dedim annemlere gıderım ben de takılırım orda.dün akşam gelmiş cuma akşamı da gıdecek bı yer bul en ıyısı sen dedi.nıye dedim şube yemeği var dedi.bi astım suratımı butun gece konuşmadım gıbı bişey,sonra dıyo e o zaman gıtmyeyim ben.aman dedim git zaten ne faydan var.dün 7.30 da geldi yemek yedık derin duruyodu zaten pusetinde sonra bı yarım saat tuutu ben ortalığı toplarken tam oturdum yaprak dökumune bakıcam al annesi acıkmış bu dıyo.ver dedim ver çok baktın.ben butun gun bakıyorum sen bı yarım saat oyalıyamadın çocuğu.hepsi aynı demek bunların.

Canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler...nasılsınız bugün??bebişler nasıl??

herkese günaydın kıslar
aşk kırıntısı bişey olmaz canım bence kaç amla verdinki sonuçta
kıslar keşke benim eşimde yanımda olsada bende şikayet etsem 15 günde bir geliyo ve sadece 2 gün kalıyo
geldğinde zehrayı elinden düşürmes altını flan o alır zaten ben bi emziririm
ama 2gün de özledği içinmi bilmiyorum ama eşim hiç anneci değildir bana çok düşkün hatalı bile olsam olsun binnurun yaşı küçük alttan alır der ailesine

Günaydın Ben de haziran 2009 annesiyim.Kızım 24 haziranda aramıza katıldı. Hamileliğim boyunca da sizleri takip etmiştim. Herkese iyi sohbetler.

özlem canım buralardasın sanırım, sen gece bebişe kaç saatte bi nekadar mama veriyosun, sanırım benim sütüm gece de yetmiyo artık, mama vericem anırım, çünkü çok sık uyanmaya başladı (

kızlar selam..
ewde temizlik var ...
bugün giiremem pek hepinizi öpüorum bebişlerle birlikte..

benimki ilk kez bugün döndü daha 3aylık 17günlük erken değilmi?

benim kızım 2 buçuk aylıkken dönmeye başlamıtı şimdi 360 derece kendi etrafında dönüyo 1 hamleylede sırt üstündeyken yüzükoyun dönüyo oyuncağına ulaşmaya çalışıyo kızım emeklicek herhalde

herkese selamlarrrr
biz bugün rekor kırıp kızımla 10a kadar uyumuşuz.ama gece çok uyandı.en son 7de yatmıştı.onunda etkisi var.
kızlar 2gündrü bu ferruma başladık ama kızımın kakası yemyeşil ve siyahlıklar var içinde.demir ilaçı yapar diye biliyorum ama sizlerdede oldumu?bide bizimki ilaç pek sevmiyo dün verdiğimi kustu.tadı çok kötü geliyo.onu başka bişeyle karıştırıp versek olurmuki?

cnm bizde demire başladık 2gündür bizim kakamızda yeşilimsi sanırım demir ilacından bide bana meyve suyuyla ver dedi ebe dünde mamasını karışırdım öle yazıyodu ya mamaya karıştırın diyo yada yemeklerine tatdı çok kötü gercekten irenççç

hadi ya demek bişeyle karıştırmak gerekiyo.bana hemşire biey demedi.ama biz sadece anne sütü kullanıyoruz.ek gıdaya da geçmedik.ama bu ilaçıda başka türlü almıcak.2-3 kaşıkda olsa elma suyu yapayım bari.kızım demek ondan kusmuş

zaten elma suyu yada havuç suyuyla başla ek gıdaya dedi 7 damla sen ne kadar veriyosun kilosuna göre dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…