- 30 Temmuz 2008
- 1.454
- 74
- 683
canım bi kaç damladan bişey olmaz , sonuçta ilaç falan değil ki,
ben küçük kız bebeklere kıllanma olmasın diye sürülyo biliyodum, onu sormuştum, sen ne için kullanıyodun ki?
Aramıza hoş geldın canım:)) benımkı de sabahtan berı arıyo naber karıcım dıyte dun delirtti ya şimdi gönlümü almaya çalışıyo:umursamaz: ya bi de fazla pimpiriklenme ne öyle maske falan,ya da ben çok rahatım bılmıyorum.
ay Allah yardımcın olsun İlke uykusuzluk çok zor.ben bıraz önce yıkadım arkasından da cd takıp attım yatağına emzıği verdım ağzına arkamı bı döndüm küt uyumuş.sen de bı denesen.yıkayınca mayışıyolar malum.
ayy ne güzel cnm yaa..nerde biz sallanmadan uyumuyoruz alıştık...kayınvalide sağolsunnkafamçokkarıştı..
artık doymadığını düşünmemeye başladım..
emzirmeyle birlikte mama weren varmııııııı??*
bugun benim dogum gunum...:kedi:
oglumla ilk dogum gunum...:asigim:
en guzel dogum gunum:lepi:
emelcim demiri ne zamandan beri kullanıyorsun benim dr vermediKızlar merhaba, herkes iyidir inşallah,
sanırım bugün büyüme atağı geçiriyoruz , sürekli emmek istiyor, karnı tok ama sürekli memede, şu an kendi kendine aguluyor :)
Narencim maşallah defneye, yusuf kayra da uğraşıyor ayaklarına ulaşmaya ama daha beceremedi :)
Kızlar biz ferrumu sabah 6 akşam 6 damla kullanıyoruz doktor öyle dedi, kilosu 7500 gr.
acaba fazlamı?
Bu haziran babalarına nolmuş böyle hepsi bir çeşit, biraz karşılıklı anlayış, bizim babamızda dün camı anestezisiz bıçakla çıkartmışlar omzundan, çok fenaydı dün
o hastaneyi şikayet edicem, içim yandı resmen,
sibelcim küvet süngeri nasıl bişey? birde normalmi okadar adet olman , ben daha olmadım, demekki yoğun olucak olduğunda
neyse ben biraz oğlumla ilgileneyim sıkıldı yavrukuşum
iyiki doğdun tatlım sağlıklı huzurlu mutlu arminle bir ömür diliyorum size bu yaşın sana uğur getirsin işin rasgitsin mutlu yıllar a.s.a.s.bugun benim dogum gunum...:kedi:
Canım arkadaşım eşin ve oğluşunla nice mutlu,huzurlu,sağlıklı yıllaraaabugun benim dogum gunum...:kedi:
Kızlar merhaba, herkes iyidir inşallah,
sanırım bugün büyüme atağı geçiriyoruz , sürekli emmek istiyor, karnı tok ama sürekli memede, şu an kendi kendine aguluyor :)
Narencim maşallah defneye, yusuf kayra da uğraşıyor ayaklarına ulaşmaya ama daha beceremedi :)
Kızlar biz ferrumu sabah 6 akşam 6 damla kullanıyoruz doktor öyle dedi, kilosu 7500 gr.
acaba fazlamı?
Bu haziran babalarına nolmuş böyle hepsi bir çeşit, biraz karşılıklı anlayış, bizim babamızda dün camı anestezisiz bıçakla çıkartmışlar omzundan, çok fenaydı dün
o hastaneyi şikayet edicem, içim yandı resmen,
sibelcim küvet süngeri nasıl bişey? birde normalmi okadar adet olman , ben daha olmadım, demekki yoğun olucak olduğunda
neyse ben biraz oğlumla ilgileneyim sıkıldı yavrukuşum
ilke ben sadece gece yatmadan 90cc veriyorum
diğer zamanlar zorlada olsa emiyo
cnm sadece gecelerimi weriosun,diğer zamanlar emiomu yani...
birde hangi markanın mamasını veriosun dr mu tavsiye etti wermeni mama..
yoksa kendinmi verdinn
iyiki doğdun tatlım sağlıklı huzurlu mutlu arminle bir ömür diliyorum size bu yaşın sana uğur getirsin işin rasgitsin mutlu yıllar a.s.a.s.
nice mutlu yıllara
eşin ve oğlunla beraber a.s.
Canım arkadaşım eşin ve oğluşunla nice mutlu,huzurlu,sağlıklı yıllaraaa
Geçmiş olsun canım eşine...
özlemcim doğum günün kutlu olsun canım
bu yaşın arminle sana ömür boyu sağlık ve mutluluk getirsin
Özlemcim mutlu yıllar ,
öptük seni ve armini,
bizde pasta isteriz :))
dogum günün kutlu olsun ...ömrünün sonuna kadar bebeginle kutlarsın inş dogum gününü...
doğum günün kutlu olsun canım, nice güzel yıllaraa a.s. alkisalkisalkis
dogum günün kutlu olsun canım.oğluşunla nice güzel yaşlaraaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?