2009 Haziran Anneleri!!

tşk ederim canım.bi orayada bakayım.gerçi elektrikli olanlar daha iimiş ama onlarda daha tuzlu geldi bana.zaten şunun şurası ne kadar kullancam.ggsümden emmesi çok hoşuma gidiyo ondan vazgeçmesini istemiyorum denemeye devam edicem ama aç kalmaması içinde biberona geçmeliyim.inşllh biberonu alır

ben chicconun manueli ile sağıyorum arzucum, memnunum da burada kızlar tavsiye etmişti...

canım baya bi yorumları okudumda.3cü aydan sonra süt azalıyo ya.bu manueller pek ii çekmiyomuş.benimde süt azaldı galiba.ne kadar çıkcak bilmiyorum ama aya göre azalmıştır.chicconunki kuvvetli çekiyomu? birde ne kadara almıştın yazabilrmisin.araştırdıklarıma göre şimdiye kadar lansinohunkini gözüme kestirdim oda 46ytl.bide cepada bulabilirmiyim bilmiyorumm.yarın sadece oraya bakabilirim.chicconunki mutlaka vardır.o uygunsa onu alayım

canım ben göğsümde çıkan yaradan dolayı kullanıyorum...
bebeğimin emmesini tercih ederim ama mecburen sol göğsümü sağıyorum. sanırım benim süt kanallarım dar. Ahmette emerken bırakmak istemiyo, pompada!! yani uzun süre sağıyorum. göğsüme masaj yapa yapa çıkarıyorum sütü.
internetten 28e almıştım, aynı pompayı keçiörendeki bi mağazadan sormuştum 45 demişti. cepadan alacaksan pazarlık yapıp al yanivereliniortak

sağol şekerim.inşllh uygun bişey bulurum.chicconunki hepsiburada.com da 32ytl cepada bulamazsam ordan alırım

herkese günaydınn,
biz yine erkenciyiz, umarım hepimiz güzel ve sağlıklı bigün geçiririz bebişlerimizlee

günaydın herkese
daha kimsecikler gelmemişş
dün gece cok yorucuydu kızım sürekli uyandı
7den beride ayakta
uyusada işlerimi halletsem öğlenden sonra gezmeye gidcess

günaydın herkese..dün temizlik wardı ewde..
güya temizlikçi tuttukk.ben de yaptım bişeyler yorulmuşum..
bizde erkenciyiz..
bugün uykkumuz fena deildi..
şimdide uyutucamda kahvaltı yapıcm..
öğleden sonra misafirlerim gelebilir
elektrikli pompa soran arkadaş bende medelanın vardı..
inan süper bi alet.tavsiye ederim 130 tl civarı flndı ama..

gülincim benim kızım güzel emio ayına görede kilosu iyi..normal...
sadece bazen hiçbişeyi yokken mır mır acaba doymuyomu diyorum
ama dr arkadaşım var,gerek yok ayrıca mama wermene dio..
bu ay gidicez bakalım.eğer kilosu iyiyse emzirmeye dewam zaten 6.ay ek gıdaalar falan
ii olur..ama kilomuz ii değilse en azından şu kavanoz mamaları var,ama mama deil ek gıda..
onlardan veririm bari.ara öğün gibi..bakalım napıcaz..

günaydın güzel annişler naılsınız bakalım biz bugün erkenciyiz normalde 11 12 den aşşa kalkmazdı kızım bugün 9 30 da kalktı dün ben geç yatmıştım 2 de yattık bugünde erken kalktık neyse onu uyutayımda dün evi temziliyodum yarım kaldı 2 odam daha kaldı onları temizlerim toz alırım bitmiş olur ayy çocukla temizlik yapmak ne zor yarım yamalak bişiler yaptım tabi temizlendiyse süpürgenin sesine susuyo evi paspalarken basıyo çığlığı bi bebğe bak bi evi temizle bittim valla halada temizlenmemiş iki odam var ve tozda alıcam bu kızda emziği ağzından alıyo sonra kendi ellerini sokuyo bende ellerini bağlıyorum ama çıkartıyo yaf çok fena

kızlar kanal d de epidural sezeryan ile doğumu gösterdiler
muhteşemdi
izlerken ağladım hüngür hüngür
ne kadar kendim de aynı şeyi yaşamış olsamda izlemekte bir o kadar etkili:sinifsinif:

muhteşemdi
ne kadar kendim de aynı şeyi yaşamış olsamda izlemekte bir o kadar etkili:sinifsinif:

aynen cnm bende izledim ...
çok etkilendimmmm:gitme:
ne güzel bi duygudur anne olmak..

sorma canım ewimi bi görsen leş halbuki 1 hafta önce kadın geldi pırıl pırıl yaptı gitti sanki hiç temizlenmemiş gibi ben hiç bişey yapamıyorum ayda 1 gelen kadın bundan sonra 15 günde bir cagarcam galiba şimdi uyuttum camaşırlarını flan atıyım ewi toparlıyım biraz temiz gibi dursunmafoldumben
muhteşemdi

hadi ben merak ediyorum bi yandanda dayanamam diyorum benim kendi doğumumun videosu var ama eşim en az 1 yıl sonra izleyebilirsin diyo ben bile çok etkilendim sen dayanamazsın diyo sakladı cdyi bulamıyorum

demek kendi seyretmiş ama senden saklıyor
olay manevi yanı ya çok güzel bir his olduğu için sabah tv yi izlerken tekrar yaşadım aynı anı ama sen kan vb görmeye gelemiyorsan belki ondan saklamıştır eşin :uhm:

kızlar semoştan haber alan var mı ?
narencim sevgili dünürü sen biliyor musun muhtarımızı ve çato beyimizi

canlarım benim günaydın hiç giremiyorum ben fırsat bulup bizim ihsoşun hergün bişeyi çıkıyor buseferde böbreğinde 2tane 3mm taş çıktı ağlamaktan harap oldum kendide acıdan kıvrandı yavrum büyükler o acıya dayanamazken o daha minnacık gözlerini aça aça ağladı yavrum şimdi ilaç tedavisine başladık bakalım günde 5kere farklı ilaç veriyorum zorla ameliyatını atlattık derken bide bu çıktı Allah çaresiz dert vermesin tabi ama benim ömrümden ömür gitti aylardır aah aaahhh inşallah biran evvel bunuda atlatırız teyzeleri duaedin olurmu

ahh didom geçmiş olsun hayatım kıyamam size ben ya allahım tez zamanda iyilşetirsin oğluşumuzu ahh yavrum ya inş ilaçlar iyileştirir onu bizde uyumadı ağladı diye dert yanıyoruz rabbim hastalık vermesin sağlığına kavuşur inş didom senin için dua edicem ihsoş biran önce iyileşsin sıkıntısı kalmasın sende rahat et diye çokda stres yapma sütün kesilmesin

Didemcim cok gecmmis olsun canim, bir an evvel insallah hersey yoluna girer ,ihsan sagligina kavusur da sende bir oh cekersin...Tekrar gecmis olsun canim...

Didemcim cok gecmis olsun, Allah yardimcin olsun, bebeklerimiz bizim herseyimiz, Allah'im onlari korusun

didom ya çok üüzldüm canım.. Rabbim şifa versin.. yavrum doğdu doğalı nelerle uğrşıyor.. kıyamam ya(çok geçmiş olsun canım.. Allah bir daha hastalık dert vermesinc anım..
herkese hayırlı cuamlar arkaşdaşalr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…