canım tülbentle sık en iyi o sonuç veriyor yada plastik çay süzgecinden kaşıkla ezerek çıkardım bir kere o da iyi oluyor aklında olsun
ayrıca damlalıkla ağzına verebilirsin yatar pozisyonda olunca reddedemiyorlar
ık bık derken suratını büzüştürüp yutuyor bizimki
bu demir ilaçını neye katarsam katayım tadını bozdu.başka bi alternatif ilaç vardır diye düşünüyorum.dr a sorcam..bi de iki gün ilaçı vermicem.bakalım kakası demirden dolayımı yeşil.nerdeyse siyah gibi.bi damla ilaç böyle yapcanı sanmıyorum.üşütme yada başka bişeymi ilaçı kesince anlıcam.inşllh bişey yokturda normaldır.
peki biz ek gıdaya geçince meyveleri püre olarak yani cam rendeyle rendeleyip verebilcekmiyiz.böyle her seferinde tülbentle süzmek zor geldi bana:bbo:
canım maalesef zor bir iş ama bebişler için yapcaz artık
ama en kolayı tülbentten sıkmak onu belirteyim
ek gıdaya tam geçtiğinde püre olarak verebileceksin ama içinde elma parçası ve lifi kaşlmayacak şekilde bir püre olmalı çünkü yutmaları çok zor takılırsa boğazlarına allah korusun
evet mecbur yapıcaz.bebişlerimiz için katlanılıyo.bizim dr 5ci aydan sonra ek gıdaya yavaş yavaş geçeriz dedi.ben dr demediği halde arada elma suyu veriyorum.ama 2-3 çay kaşıgı.havuç suyunuda denicem.tülbentle deniyeyim bakalım.sağol canımmm
canım ertken daha ayrıca muz alerjik diye biliyorum 9. aydan önce verilmiyorkızlar ben muz armut falan büyük parça halinde eline veriyorum yutamayacağı büyüklükte, hem dişini kaşıyor onla hem suyunu emiyor , ama yanında bekliyorum hemen su veriyorum arkasından ,
yanlışmı yapıyorum acaba ?????
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
laptop geldi gıcırından yeniii
eskisi yapılıp benim olicakkkk
biz iiyiz şükürrr
2 gecedir uykumuzzz kaçtı nasıl oldu bilmiyom saat başı kalkıyooo ağlıyo mızlanıyo sinirlenip uyuyı tekrarrr
bu uzun aradan sonra şimdi sık sık girebilicem ohhhh
biz anne sütüne devam ben arada meyve tattırdım dr ççok kızdı hiç bişe yok dedi
oğlum daha suyun tadını bilmiyo verince öğürüyoooo
ama meyveleri sevdiii
bende son hız kilolara devammm valla bu süt sıvıyla alakalı diyolar ama yemeyince ıı olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?