2009 Haziran Anneleri!!

günaydın herkesee, bizim uyku düzenimiz iyice bozuldu yaa, akşam 8 de uyuyo kızım sanırım 12 ye kadar alıyo derin uykuyu, sonra sabaha kadar sık sık uyanıyo, kendi uyusa da beni uyutmuyo, bide grip oldu, tam oldu yani.uyku saatini geçe çekeyim dedim ama başaramadım bitürlü, saat 8 oldu mu sıkıysa uyutma, basıyo çığlığı, bi önerisi olan var mı kızlar yaa, çok uykum var benim, ben de yorgunluktan iyileşemedim bi türlü, çok öksürüyorum.
gündüz desen yarım saatlik kuş uykuları, oooff of :bbo:

canım ben cok sewıom tadını 2 3 kasık yıyıom sabahlarıı hıc yakmıo cok guzel nrmel pekmez gıbı dgeılll..sabah akşam 2 kasık iç istersenopuyorumnanaktan

valla benmkı dun aglamaktan tıkandı uyumadı dıe doktr gıttık..8 de illakı uyucakk..8 de uyudmu yavasca alıom kucagıma meme verıom .aktrmadan uyanıoo yava yavas..9.30 u bluo işte azcıkta oyalıom..gece kalkmıo böle yapınca dıger turlü gece 7 8 kere kalkıo uymakta bılmıo vlla.her akaşm bunn stresını yasıomm ya..kımse gelsın ıstemıom valla evımızee:kedi: benımkıde nezle oldu burnu tıkanıyo cok dun damla aldım cokkkkkkkkkkkk rahat uyudu cok memnn kaldım akmasıda gectı..tıkanrsada uyumaz

m oyy sağol canım bi deniyeyim ben de 8 den sonra uyandırmayı, uyanınca sonra uyumaz diye de korkuyorum ama böyle de olmuyo, bi de iyileşseydik hayırlısıyla bakalım

kızlar günaydın herkese..
bizim uykumuz düzene girdi iyice adrenal..
gece 11 gibi uyuyo 5 e kadarr..kalkıo emio tekkrar uyuyooo.
7 gibi kalkıo bu sfeer tekar emio oynuyroz biraz.sonra 9 gibi uyuyo.
11.30 a kadar emio tekrar böle bi döngüü...
biraz zor düzene giriolar allah sabır wersin uykusuzluk çok kötüüüüüüü bilirimmm..

kızlar maşşalh dıım ama bem sutum cokkkk ..ve sbebpi keçi boynuzu pekmezı sıkıntı ceken ark mutlaka alıp deneyınn..inş iii glirrropuyorumnanaktan

cnm benimde sütüm var ama deniyim bende..
nerden bulabilriiiz bu keçiboynuzu pekmezi nerden alıcaz..:bbo:

ilke canım, önceden benim kız da 10-11 gibi uyuyodu, gece 2 3 kere emip geri uyuyodu, sonra nasıl olduysa kendi kendine geri çekti uykusunu, ama mjoyun taktiği denicem bi bakalım, aslında uyuyo ama benimle uyku saatleri çakışmıyo malesef :))

keçi boynuzu pekmezi marketlerde oluyo canım, pekmezlerin olduğu reyonlara bak, tadı da hafif , güzel baya, biraz önce baktım, gribe de iyi geliyomuş, ve bol kalsiyum varmış, sabah akşam aç karna bi tatlı kaşığı diyo internette

ya bu keçiboynuzu pekmezı işe yarıyo bence de.benım kuzenım 23 haftalık hamıle ve göğüsünden sut gelıo şakır şakır.ve o da gelıp gıdıp kafaya dıker pekmezı.gecen gun konuştuk hatta pekmezden mı acaba dıye.benım sutum çok yok ben de alayım bari.

cnm yağmurunda 8 9 gibi uykusu gelio ama ben oyalaıyorumm,altını açıorum,
babası oynuyoo derken 10 30 u buluyoruzz..emio yatması 11 i buluo.sonrada 5 e kadar uyuyo bazen 6..bence oyala biraz gezdir ewin içinde..konuş..bide böle dene.,uykusuzluk kötüüüüüüüüü...

pekmezden alayım bende bakalım deneyelim.zaten gribede iyimiş..
öksürüğe falan..alalaım dursun ewde..

ilkecim oyalamayı deniyoruz ama dayanamıyo çok ağlıyo, ama salonda biraz uyutup uyandırdıktan sonra oyalamayı denicem bakalım, bu çocuklar hem bedeni hem beyni çalıştırıyo, taktik uzmanı yapıcaklar bizi sonunda :)) :hulya:

nnaber gülincim nasılsın..dene bende deniycemm bakalım yazarım sonucu..

aynen cnm uzman oldum bende..
bişey oldumu hemen yazıorum nete..
kızımın burnu akıor nedenn??*oku allah okuuu...sayflaarıııkafamçokkarıştı
olsun bilgilenioz iştee....

kızlar bu arada annem babam geldi kalıcaklar bikaçgün..
çok mutluyummmhihoyyyt
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

nnaber gülincim nasılsın..dene bende deniycemm bakalım yazarım sonucu..

iyiyim canım,iş yapıp durdum sabahtan beri,yarın okuldan arkadaşlar gelecek temızlık yaptım bıraz.şimdi de çıkıcaz eşim ıkea ya gıtmek ıstedı.evde dunya yemek var yok orda yıcekmiş.:sinifsinif: çıkıcaz yanı senın topraklara gıdıyorum:)) öptüm.opuyorumnanaktan

oohh havada süper gezin bakalım kızınla..
benim yerimede gez cnm kaydirigubbakcemile5

ya onu denedim ama onunla sadece püre oluyo.suyu 2 damla anca çıktı.ben elma denedim.bayada suluydu ama rendede suyu çıkmadı.
canım tülbentle sık en iyi o sonuç veriyor yada plastik çay süzgecinden kaşıkla ezerek çıkardım bir kere o da iyi oluyor aklında olsun
ayrıca damlalıkla ağzına verebilirsin yatar pozisyonda olunca reddedemiyorlar
ık bık derken suratını büzüştürüp yutuyor bizimki

bende mustelanın ürünlerini kullanıyorum
ilk günden beri köpük şampuanı var konak önleyici hiç olmadı şimdiye kadar çok memnunum 20 tl ye aldım çok da pahalı değil çünkü o şişe doğumdan şimdiye kadar byetti ve bir 6 ay daha götürür köpük olması ve spreyli olması çok kullanışlı ve avantajlı
almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim

didoşum canım çok geçmiş olsun tekrar
ben öyle yutması zor şeyleri ve tadı bozuk olanları damlalıkla veiyorum tavsiye ederim
yatar pozisyonda ver arkadan hemen suyu daya
bir arkadaşa demir için tavsiye ettim çok işine yaramış
ben biten multitabs vitaminin şisesini atmadım yıkadım damlalığını onu kullanıyorum

iyi akşamlar kızlar
dün kontrolümüz vardı hala kilo almamış napıcaz bilmiyom mama da almıyo heralde idrar yolu enfeksiyonu geçmedi dün kontrol için idrar vermemiz gerekiyodu ama bi türlü veremedik torba kaydı durdu of çok zor ya inşallah geçer çünkü sürekli tekrarlarmış enfeksiyon ve bizimkisi de bayağı ciddiymiş ayrıca böbrek ultrasonunu çektiler kızımın allahtan bişey çıkmadı didemcim sana da geçmiş olsun bu arada.yavaş yavaş ek gıdalara geçelim dedi dr. önce meyve suyu hatta püresiyle sonra muhallebi ve sebze çorbaları.
elam suyunu severek içiyordu ama iki gündür püresini veriyorum yemiyo bakalım nasıl alışcak çiğnemeye.ece emmediği için de sütüm bayağı azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…