merhabalar bız gene sokaktaydık butun gun.şimdi gene çıkıcaz.Ayşecim benım adım Gülin canım.ben doğduğundan beri sadece sabamed ürünlerini kullanıyorum.ne konak ne pişik ne başka bişey yaşamadık çok şükür tavsıye ederim.şimdi çıkmam lazım gece gene gelirim kocaman öptüm hepinizi.
Allaha şükür mert doğduğundan beri geceleri sadece emmeye kalkar ve gözleri kapalı emer hemen uyur, ne gaz sancısı çektik nede ağlama nöbetleri geçirdik. Benim oğlan akşam en geç 9 da yatar sabah 7 de diker ayağa. :)
maşallah canım bebişine , Allah nazarlardan saklasın, inşallah hep böyle devam eder
kızlar bizim asya kan ilaçını almıyo yaaa... ılamurla verdik olmadı.elma suyuda olmadı.tadı hala kötü.5çay kaşıgı elma suyu koydum bide 8 damla demir damlası biberonla verdim ama fayda etmedi almıyo.ama almadıgı halde kakası demire başladıgımızdan beri yemyeşil.ben damladandır demiştim ama başka neden olur.mikrop kapcanı pek sanmıyorum olabilirmi acaba?? yada üşütmeden olurmu?? içinde siyah parçalar oluyo
kızlar bizim asya kan ilaçını almıyo yaaa... ılamurla verdik olmadı.elma suyuda olmadı.tadı hala kötü.5çay kaşıgı elma suyu koydum bide 8 damla demir damlası biberonla verdim ama fayda etmedi almıyo.ama almadıgı halde kakası demire başladıgımızdan beri yemyeşil.ben damladandır demiştim ama başka neden olur.mikrop kapcanı pek sanmıyorum olabilirmi acaba?? yada üşütmeden olurmu?? içinde siyah parçalar oluyo
canım cam rendeyle yapabılırsın
canım benimde 1 haftadır oluyor çok gıcık bişey yaaaa... gün aşırı yıkamama rağmen oldu görende diyorum haftalardır banyo yaptırmıyo sanacakkklmaz: bende zeytinyağı sürüp sonra ince tarağıyla tarıyorum fakat tam geçmedi maalesef:1no2: ilacın ismini söylermisin etki eder belkisüprizzzzz
arzucum cam rendeden sonra tülbentle süzeceksin o zaman çıkacak suyu genelde öyle yaparlar..ya onu denedim ama onunla sadece püre oluyo.suyu 2 damla anca çıktı.ben elma denedim.bayada suluydu ama rendede suyu çıkmadı.
Canım o konak denilen şey benim bebeğimde 1 aydır var, nette çok araştırdım ama zamanla geçeceği önemsiz bişey olduğu yazıyordu. Bende nıvea kullanıyorum ve gayet memnununmda. Sebamedin ürünlerinin çok iyi olduğunu bende duydum ama biraz pahalı geldi bana.
selamlar..
iyi hafta sonları herkese..
nilaycım ben sebamed kullanıyorum şampuanını memnunum bir dene istersen.
tvde kadın doğum dr'um vardı şimdi, onu dinledim canlı yayına katıldı, çok heyecanlıyım diyordu ama ben daha çok heyecanlandım sanki:)
Canlarım merhaba..biz uykusuz geceleri bıraktık...gece uyuyoruz...gündüz cin gibiyiz...ne ev işi ne yemek yapmama izin vermiyor küçük erkek...kucağımda beraber yapıyoruz herşeyi...
Didemcim...çok geçmiş olsun bitanem..çok üzüldüm ama tanrım dermansız dertten korusun....
Tatlım çok geçmiş olsun bebişine ama bence dr a götür...öksürük ciğerlere inmesin...
didemcim çok çok geçmiş olsun.inşllh en kısa canamda ihsoşumuz iileşir.rabbim acil şifasını versin.sanada sabır versin canımm.dualarımız seninle
Canım bendede chicconun manueli var 120 tl ye aldık sanırım yanlış hatırlamıyorsam ,memnunum ben, sütüm fazla oldumu sağıyorum ama zor iş gerçekten
canım ben konştum geçen gün, iyiydi çağatayı sürekli ayağında sallıyormuş 5 dakika bırakayım uyanıyor dedi, bilgisaarıda bozukmuş ondan giremiyor
Canımm çok geçmiş olsun, küçücük daha , kurşun döktür olmassa nazar mı oluyor bu kuzucuk, Allah acil şifalar versin , başka dert göstermesin yavrukuşuma
Özgecim ben gece uyanmaya başladığı anda hemen yanıma alıyorum emerken uyuyor tekrar, mızıldanmaya başladığı anda hemen memeyi yapıştırıyorum kaydirigubbakcemile3
çok fazla uyanıyormuş ama senin kuzunda, Allah yardımcın olsun
Canım ılık şekersiz ıhlamur ver iyi gelir , burun damlasıda serum fizyolojik, tuzlu su o zararsız bebekler için burnunu açar rahat nefes alır , birde uyurken başının altını yükselt çok öksürüyorsa , bizde yeni atlattık hastalık zor
kızlar akşam yusuf kayra bebek hamağından düştü, uyuyordu hamakta, bende duşa girdim, çıktığımda uyanmış, kayınvalidem sallıyordu hamağı, sonra telefonu çaldı içeri girdi, bende iki dakika saçımı kurutayım sonra alır emziririm diyordum, bir ses pat diye ,ve çığlık çığlığa ağlamaya başladı kuzum , öyle korktum elim ayağım kesildi, iyiki annem vardı yalnız olsaydım napardım bilmem , tahta parke zemine düşmüş yuvarlanmış, artık yalnız bırakmıcam hiç, bakamadım çocuğa( saatlerce ağladı içini çeke çeke ,Allah hepimizin evladını korusun
artık büyüyorlar çok çok daha dikkatli olmamız lazım, Anne olmak ne kadar zor mafoldumben
didemcim cok ama cok gecmiş olsun kesin nazar değiyor ihsana ya sen dışarı falan cıkardıgında ayını söyleme görenlere 7 aylık de maşallah cocuk kilolu tosuncuk gibi allah korusun nazarın kimden degeceği belli olmaz en kısa zamanda iileşir inşallah
canım çok ama çok geçmiş olsun
Allah şifasını karşı getirsin çabucak iyleşsin çok zor ama sabır maalesef
geçen gün msn de de yazmışsın ama ben pc yi bırakmıştım eşim görmüş o söyledi ama ben sana mail atamadım kusura bakma canım
ilahi naren çok hoşmuş ya bu fıkra
ayrıca sema hk da bilgi verdiğin için saol
emelcim konuşmamız yarım kaldı kapı çaldı misafirim geldi kusura bakma canım
herşeyden önce allah beterinden saklasın bende ilki 3. ayında olmak üzere 3-4 kere ve önlem almama rağmen zeynebi düşürdüm en sonuncusu feciydi çünkü merdivenden düştü ve 10 aylıkken 4 dişi kırıldı tedbirsiz değildim ama olacaksa oluyor maalesef
kendimi çok suçladım psikolojim bozuldu hep kendimi suçladım ama psikiyatriste gidince beni sarstı ve kendime geldim
onun için tabi tedbirli olcaz ancak herşey oluruna varıyor
sana dasemadan haber verdiğin için teşekkür ederim
meraba kızlaaar,
didem canım çok geçmiş olsun kuzuna, çok nazar değiyo galiba bol bol okuyun ihsoşa, inşallah hemen atlatır annesi,
emelcim sana da geçmiş olsun, bi gece geçtiyse artık korkulcak bişey yoktur sanırım,
süt konusu da hepimizde bi yere sanırım, ama napalım Allahtan mamalar var, ek besine de az kaldı zaten, Rabbim hepimizin sütlerine bol bereket versin arkadaşlar, tüm bebişlerimizin de ömrü boyunca rızkı bol olsun
süt artırma konusunda bende hiç bişey işe yaramadı, bi tek bulgurla soğan artırmıştı, o da korkunç gaz yaptı içemedi bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?